03-23-2015 04:48 AM
87 ... 234
tools
  1. gnr_2's Avatar
    No, grey bars means no data connection.
    I constantly have grey bars on Wifi AND still have a data connection since going to 4.2.1.

    Sent from my totally awesome Sprint Galaxy Nexus, even if I don't know all its secrets yet.
    04-27-2013 03:26 PM
  2. thusitha's Avatar
    I am having the same issue with 4.2. I have Samsung Galaxy SII. I tried all sorts of apps to fix this issue. But had no luck without a complete reboot..
    This is very serious issue. Google need to fix this (my personal opinion).
    06-06-2013 11:40 PM
  3. lyun17's Avatar
    I unfortunately have been getting this issue too since last week. It happens at least 5 times a day everyday. I lose connection and get it back after 15 or more minutes in NYC. Rebooting doesn't work so I have to wait until it gets data again. Does anyone know if other phones suffer from this? I'm on T-mobile and now I'm thinking of switching to a nexus 4.
    06-25-2013 07:55 PM
  4. Stjepanzg's Avatar
    Hi! I am from Croatia, I have Galaxy Nexus 4.1.2 Jelly Bean and I also have this problem. When I go out my data signal in some areas suddenly dissapear and I need to switch airplane mode and swritch it off and data signal is back. This is happenng only when I turn Edge only, when I am on 3G/2G this is not happening. This is software problem or hardver? This is very annoying and I am thinking that I will sold this phone and buy Nexus 4 or something else if this will not be solved with software update.
    06-26-2013 09:00 AM
  5. patruns's Avatar
    I unfortunately have been getting this issue too since last week. It happens at least 5 times a day everyday. I lose connection and get it back after 15 or more minutes in NYC. Rebooting doesn't work so I have to wait until it gets data again. Does anyone know if other phones suffer from this? I'm on T-mobile and now I'm thinking of switching to a nexus 4.
    I have noticed this on T-Mobile commuting into the city during the last week as well. I am seeing dead areas I never saw before and my music looses the connection. I think it is a T-Mobile issue. Hope it is temporary!
    06-26-2013 09:26 AM
  6. lyun17's Avatar
    I have noticed this on T-Mobile commuting into the city during the last week as well. I am seeing dead areas I never saw before and my music looses the connection. I think it is a T-Mobile issue. Hope it is temporary!
    Must have been T-Mobile. My galaxy nexus gets great reception again in the city.
    07-12-2013 10:06 PM
  7. GregS2's Avatar
    Same problem here - stock Galaxy Nexus on the Telstra network, Android 4.1.2. I reported it to the Telstra "Crowd Support" site, and I was advised to try resetting to factory settings. I have NOT tried this. I haven't checked over there recently to see whether anyone else had any ideas.
    07-20-2013 07:23 PM
  8. Salman Ahmed2's Avatar
    i have been using galaxy google nexus s for 1 mouth i had a problem same with signal but i serched all time now i have solved my problem and now every thing is working wonderfull
    08-06-2013 02:38 AM
  9. Jay BoiVengeance Delos Reyes's Avatar
    I received the 4.2 update yesterday. Since then my data signal has been lost twice and only a reboot will correct the issue. Any others experiencing this problem?
    sir how can i fix my cignal in android im using a starmobile astra i just upgrade it to jelly bean 4.1.1 the problem is he cant read the signal but the sim is working
    04-07-2014 04:52 AM
  10. treebee55's Avatar
    this is my problem with Nexus 5. suddenly data signal is lost. suddenly phone connection is lost. sometimes one or other or both come back.

    I am on TMobile.

    There is no solution. either phone has defect or its software update failed
    04-12-2014 01:01 AM
  11. kirksucks's Avatar
    Doing some research on mms problems with my girlfriends Galaxy nexus. Turned off auto retrieve mms and a bunch of old mms started pouring in. Even though 4g indicator was on in settings it said disconnected. Open browser and nothing works.

    I figure this mms issue is caused by the data disconnect issue.
    01-25-2015 11:01 AM
  12. Vicente Caballes II's Avatar
    hi guys does anyone knows there what to do on my samsung galaxy tab 3 clone...unable to use data connection????commet please?
    03-23-2015 04:48 AM
87 ... 234

Similar Threads

  1. international version s3 data problem- edge signal HELP!!
    By sam0621 in forum Samsung Galaxy SIII I9300
    Replies: 0
    Last Post: 11-01-2012, 12:50 AM
  2. Gps/data/signal
    By afbar1114 in forum Verizon Fascinate
    Replies: 1
    Last Post: 02-21-2011, 01:15 PM
  3. When losing data signal...
    By daftect in forum General Help and How To
    Replies: 4
    Last Post: 02-09-2011, 12:57 PM
  4. Major Exchange ActiveSync Problem
    By discdoc in forum General Help and How To
    Replies: 0
    Last Post: 07-23-2010, 03:26 PM
  5. weird problem with signal strength.
    By rem_kujawa in forum HTC EVO 4G
    Replies: 0
    Last Post: 07-11-2010, 10:02 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD