1. maerkspearing's Avatar
    Hi All,

    Managed to install the Alpha2 ok but as soon as I added the google apps zip and installed that the Wifi would not work properly. My network always showed as "Remembered" but would not connect.

    Has anyone else experienced this at all? I was really looking forward to having android on my Touchpad but if my wifi wont work I dont really see much benefit. Back to WebOS for me I think.

    Has anyone got any suggestions/experience with the Wifi issues?

    thanks

    Mark
    10-27-2011 05:48 PM
  2. pa49's Avatar
    WiFi excellent for me.
    I run Regpon to keep it "alive"
    10-27-2011 06:09 PM
  3. Aganar's Avatar
    Have the exact same problem as the TC. Installed Android, it worked fine at first boot and connected to the internet, I restarted and installed gApps, and now it won't connect to my wifi even though the settings are saved.
    10-27-2011 08:25 PM
  4. craigdts's Avatar
    Have the exact same problem as the TC. Installed Android, it worked fine at first boot and connected to the internet, I restarted and installed gApps, and now it won't connect to my wifi even though the settings are saved.
    You need to wipe your wifi setting by:

    Download terminal app. I use terminal emulator.

    Start it and type:

    su (then enter)

    $ should change to #

    Then type:
    rm -rf /data/misc/wifi & & reboot (then enter)

    Note the is no space between the & s

    Ot will reboot wiping all wifi. Then just reconnect.

    I have to do this once a day until they get final fix, but still better than before.

    These instructions are from rootzwiki cm7 main touchpad thread in the 1st post
    10-27-2011 10:14 PM
  5. Aganar's Avatar
    Forgetting the wifi seemed to do it.

    What's causing it to screw up every time CM7 restarts?
    10-28-2011 06:46 AM
  6. Gratificulous's Avatar
    Forgetting the wifi seemed to do it.

    What's causing it to screw up every time CM7 restarts?
    It is something they are actively working on, remember it is an Alpha build
    10-28-2011 08:58 AM
  7. dahauss's Avatar
    I typed that command in terminal and it rebooted but it still had all my wifi networks remembered and I couldnt connect and then the wifi settings froze...
    12-02-2011 02:28 PM
  8. abhi633's Avatar
    I have the same issue ... tried wiping out my wi-fi settings and connecting it back again ... wifi doesnt connect
    12-29-2011 05:59 PM
  9. KietTX's Avatar
    I had the same problem. Changed my router's wireless channel and that has fixed it.
    01-05-2012 08:05 PM
  10. jblather's Avatar
    Yup, did the same changing the AP's channel from 11 to six and that fixed it.
    01-06-2012 12:22 AM
  11. Jules Ivan Garay's Avatar
    Seems to have fixed the problem but I lost all my apps that was installed in SD card... now I have to reinstall all of them all over again!
    09-19-2016 12:35 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD