1. bobbyblaze's Avatar
    So with my Evo 4G I had great sound quality when playing music through the bluetooth in both of my cars. Now with the Evo 3D sounds like crap, its all quite and has no bass or mids sounds like all treble. I've downloaded a app called Bluetooth Volume Lol that didn't do anything at all.

    Anyone have any ideas? The only thing I can think of is I was running the latest Fresh rom on the 4G, maybe there was a tweak in there?
    07-03-2011 10:08 PM
  2. qitupx's Avatar
    I have no issue. I'm using the Google Music app for my bluetooth steaming and I get tons of bass. I have yet to try the HTC app so that could have something to do with it possibly?
    07-03-2011 10:54 PM
  3. bobbyblaze's Avatar
    I have no issue. I'm using the Google Music app for my bluetooth steaming and I get tons of bass. I have yet to try the HTC app so that could have something to do with it possibly?
    I'm going to give Google music a try and see if it helps, thanks.
    07-03-2011 11:26 PM
  4. strat1227's Avatar
    also you could try an EQ app to see if maybe just a level-adjustment does the trick
    07-03-2011 11:28 PM
  5. Cubfan's Avatar
    I agree with this. Evo sounded great. The 3d sounds awful through my Sync. Last straw for me... Took it back today.
    07-03-2011 11:37 PM
  6. Tenebrous's Avatar
    I agree with this. Evo sounded great. The 3d sounds awful through my Sync. Last straw for me... Took it back today.
    If I may ask, what did you pick up instead and why did you pick it?
    07-03-2011 11:42 PM
  7. bobbyblaze's Avatar
    I agree with this. Evo sounded great. The 3d sounds awful through my Sync. Last straw for me... Took it back today.
    Was that the only reason you returned it? If so thats pretty harsh, I think as time goes by and this thing get s-off and people start building roms for it maybe a dev could address this issue.
    07-04-2011 12:16 AM
  8. strat1227's Avatar
    The "last straw" comment leads me to believe there were probably other factors at play ...

    I agree though that unless you were to try adjusting EQ levels or using a better program than the stock one, that's a silly reason to return the phone
    07-04-2011 12:24 AM
  9. 50thAEvert's Avatar
    Did the phone recognize the car could accept a stereo stream? I had problems once when the phone connected with the phone profile instead of the stereo streaming profile. I had to disconnect the device and re-pair the devices and that resolved my issue. I don't know why it connected via stereo stream the second time.
    07-04-2011 12:26 AM
  10. bobbyblaze's Avatar
    When I first got the phone I had a problem with getting the phone or sync to accept the pin codes, when it finally connects it says paird with phone and audio I think.
    07-04-2011 04:44 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD