Welcome to the Android Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 6 of 6
  1. Thread Author  Thread Author    #1  

    Default YouTube/Picasa uploading issues

    I am getting "Failed to retrieve account information" every time I try and upload media from my gallery to either Picasa or YouTube. This is a replacement EVO 3D phone. Did not get this error with my original EVO 3D phone. Is there some way to fix this issue?
  2. #2  

    Default Re: YouTube/Picasa uploading issues

    I have had this happen a few times with Picasa when trying to upload multiple pics. But if i do them one at a time no error. So it might be a batch job problem.
    Not tested with YouTube yet.
  3. Thread Author  Thread Author    #3  

    Default Re: YouTube/Picasa uploading issues

    Thanks but I actually fixed the issue. Because I just pulled out my old SD card from my original phone, the data was still stored on it and when I put it into my replacement phone it could not verify my account. I cleared my SD card and all is working now.
  4. #4  

    Default Re: YouTube/Picasa uploading issues

    I have this problem on my 3d.. and its a brand new out of box sd card.. it was working fine on my old evo.
  5. #5  
    Spazo's Avatar

    Posts
    16 Posts
    Global Posts
    258 Global Posts

    Default Re: YouTube/Picasa uploading issues

    Yeah, I'm having the same issue. New SD card and can view youtube through my account but just can't upload...
    THE SPAZO
  6. #6  

    Default Re: YouTube/Picasa uploading issues

    I had this same problem with YouTube. I usually sign in my account with username@yahoo. I signed out and signed in with username@youtube.com and everything worked.
    Last edited by leo1977; 07-26-2011 at 08:32 PM.

Posting Permissions