Welcome to the Android Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 26 to 39 of 39
Like Tree3Likes
  1. #26  
    stanlm2's Avatar

    Posts
    85 Posts
    Global Posts
    88 Global Posts

    Default Re: CM10 on EVO 4G LTE

    This is terrific. I thought stock sense was ok for a while.. but a few weeks with a nexus 7 made it feel slow and bloated. now i've got two equals: a nexus 7 and an htc nexus 4.7 =)
    cloak.n.dagger likes this.
  2. #27  
    cloak.n.dagger's Avatar

    Posts
    1,087 Posts
    Global Posts
    1,188 Global Posts
    ROM
    Never Stock

    Default Re: CM10 on EVO 4G LTE

    Quote Originally Posted by Husker Z View Post
    Okay, can ANYONE help me out? I have an issue where I lose my 3/4G data when I flash any rom other than a Sense based one. I have to be on "Stock w/Goodies" or something like it to get 3G+. However, I was running CM10 all day yesterday and Mean ROM prior to that, de-sensed and it worked great and got 3/4G, then all of a sudden, I lost it and I flat out can't get it back, it just stays on 1X constantly!

    Yesterday CM10 was awesome, with 3G all day, then I hit a spot with 4G and then when it went off, I can't get anything but 1x data, NOTHING else!

    What the hell is wrong?
    Have you update the latest radio FW? When I first flashed MeanROM there is a section in the OP for flashing the radios. Here is a copy paste from the OP...

    LATEST FIRMWARE
    The 1.22.651.3 update comes with a firmware upgrade that upgrades the radio, PRI, etc. When running MeanROM ICS v1.4 or higher, the new firmware is not required, but it is recommended. Since the ROM will run with or without the firmware, you can install the latest version of MeanROM ICS and then install the firmware, or install the firmware first, then the ROM: order doesn't matter! What does matter is whether you are s-on (HTC unlocked) or s-off (LazyPanda). If you do run into trouble flashing the ROM first, however, try flashing the firmware (or radio) first to see if that solves the issue. So here's what you do:

    Option 1 (s-on HTC unlocked): While there are other firmware bits in the latest RUU, people who are s-on can only update the radio at this time. For the 1.22.651.3 RUU, this appears to be OK and taking the radio firmware and not the PRI and other firmware bits seems to have little or no down side. So to update your radio firmware if you are HTC unlocked (s-on), flash this file from recovery. Because you are HTC unlocked (s-on) it is flashed from recovery just as you'd flash a ROM (using "install" from TWRP). You do not load this from the bootloader!

    Option 2 (s-off LazyPanda): Because you are s-off, you can flash all firmware bits: radio, PRI, and all. Just take this file, rename it PJ75IMG.zip, and place it on the root of your sdcard2 partition. Then boot to the bootloader (power + voldown) and follow prompts. Don't forget to delete the file after you reboot.

    I did option 2 and have not had any issue with signal loss in CM10. Might be worth a shot. Looks like links are missing in the copied content, so if you want the links to the files needed the visit the thread on XDA.

    http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1727167

    Also, how are you wiping prior to flashing? I have a Super Wipe zip file that I got from another user on XDA. Let me know if you want to try that. I always use that zip to wipe before I install a ROM. Might also be worth a shot.
    -Stay thirsty my friends.
    fkpalm likes this.
  3. #28  
    cloak.n.dagger's Avatar

    Posts
    1,087 Posts
    Global Posts
    1,188 Global Posts
    ROM
    Never Stock

    Default Re: CM10 on EVO 4G LTE

    Looks like there is a new build today! DL'ing now!

    Also, looks like there is an official XDA thread for the ROM now. No need to use the irc to download the latest builds.
    http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1851912 (might want to add this link to the OP).
    Last edited by cloak.n.dagger; 08-26-2012 at 02:09 PM.
    -Stay thirsty my friends.
  4. #29  
    Epsom_D2's Avatar

    Posts
    38 Posts
    Global Posts
    41 Global Posts

    Default Re: CM10 on EVO 4G LTE

    I have all kinds of problem not with signal loss for the phone, but for 3g and 4g connection. The mobile network state says "Connecting" and it takes forever if it connects at all. I have to restart with wi-fi off in order to get it to reconnect to data services. I just did a dirty install of Deck's 8/29 release over the 8/27 release and the latest radio/firmware update 2.13.651.1 and I still have this problem. I am 1.12 with s-off lazy panda. Any insight would be great as I cannot post in the xda forums yet.
  5. #30  
    Klotera's Avatar

    Posts
    29 Posts
    Global Posts
    30 Global Posts

    Default Re: CM10 on EVO 4G LTE

    Quote Originally Posted by Epsom_D2 View Post
    I have all kinds of problem not with signal loss for the phone, but for 3g and 4g connection. The mobile network state says "Connecting" and it takes forever if it connects at all. I have to restart with wi-fi off in order to get it to reconnect to data services. I just did a dirty install of Deck's 8/29 release over the 8/27 release and the latest radio/firmware update 2.13.651.1 and I still have this problem. I am 1.12 with s-off lazy panda. Any insight would be great as I cannot post in the xda forums yet.
    I had trouble with data connection, also, which has prevented me switching to this as a daily driver. It seems to take forever to connect to a data signal, and in some low signal areas where I'd still get at least some data on a Sense ROM, it will never connect. I was still on the original radio, though, since I'm HBOOT 1.15 and can't flash radios.
  6. #31  

    Default Re: CM10 on EVO 4G LTE

    Anyone else know how to sync contacts from gmail? I am having real trouble...
  7. #32  
    cloak.n.dagger's Avatar

    Posts
    1,087 Posts
    Global Posts
    1,188 Global Posts
    ROM
    Never Stock

    Default

    Quote Originally Posted by imranmali3 View Post
    Anyone else know how to sync contacts from gmail? I am having real trouble...
    From the settings menu, scroll down to the section for accounts. If Google is not listed there, then add it. If it's there already then your Google contacts should have synced already.

    Sent from my EVO using Android Central Forums
    -Stay thirsty my friends.
  8. #33  

    Default Re: CM10 on EVO 4G LTE

    Thanks, I think I didn't install the google apps via TWRP, so its making life difficult ATM.
  9. #34  
    Va1ha11a's Avatar
    Troll Headhunter

    Posts
    1,051 Posts
    ROM
    Drew's CMX/Stock/Stock

    Default Re: CM10 on EVO 4G LTE

    I know this is an extreme necro-bump, and for that I'm sorry, but does lte work in cm10? I've heard both that it does and doesn't, and just want to confirm.
  10. #35  
    Caleb Morris's Avatar

    Posts
    117 Posts
    Global Posts
    126 Global Posts
    ROM
    CM10

    Default Re: CM10 on EVO 4G LTE

    Quote Originally Posted by Va1ha11a View Post
    I know this is an extreme necro-bump, and for that I'm sorry, but does lte work in cm10? I've heard both that it does and doesn't, and just want to confirm.
    Yeah it works in CM10. You just have to have the correct settings checked
    Thanked by:
    Va1ha11a likes this.
  11. #36  

    Default Re: CM10 on EVO 4G LTE

    wheres post two? sorry im having a really hard time flashing this rom
  12. #37  
    Va1ha11a's Avatar
    Troll Headhunter

    Posts
    1,051 Posts
    ROM
    Drew's CMX/Stock/Stock

    Default Re: CM10 on EVO 4G LTE

    Quote Originally Posted by Brandon Watkins View Post
    wheres post two? sorry im having a really hard time flashing this rom
    This is the Second post in this thread, which is what I'm assuming you want:
    Quote Originally Posted by kbp08tls View Post
    Please do not link directly to the DL. Deck has made clear that he does not want it linked directly or mirrored until he posts it himself. Please edit your post to remove the link.

    In the meantime, the only "approved" method of downloading test builds is from the IRC channel here. Latest CM10 build and JB Gapps are linked at the top once you have signed in.

    I will echo the OP in that it's well worth flashing, and has been my daily for a while. Deck is in the process of tidying a few things up with the code, and I'm hearing we're going to be moving into official CM10 nightlies within a couple of weeks.

    Other relevant threads worth reading:
    kushdeck, JB EVOLTE test release...
    [6-28-12] ROM-WIP-UNOFFICIAL CM9 for the evoLTE!. Yes, I know it says CM9. That's how it started, but once JB source dropped, deck pretty much abandoned CM9 and went straight to CM10.
    S-ON 1.15 HBOOT Dev Unlocked flashing help for kernels, roms and recovery & poll if you rooted after taking the 1.22 OTA or you got a phone with the update already on it.
    Thanked by:
    benny3 
  13. #38  
    Va1ha11a's Avatar
    Troll Headhunter

    Posts
    1,051 Posts
    ROM
    Drew's CMX/Stock/Stock

    Default Re: CM10 on EVO 4G LTE

    I'm getting a lot of awake time after flashing the 12/8 nightly. Any ideas?

    Sent from my EVO using Android Central Forums
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails CM10 on EVO 4G LTE-uploadfromtaptalk1355179268455.jpg  
  14. #39  
    kingvargas's Avatar

    Posts
    8 Posts
    Global Posts
    17 Global Posts

    Default Re: CM10 on EVO 4G LTE

    Quote Originally Posted by Husker Z View Post
    Okay, can ANYONE help me out? I have an issue where I lose my 3/4G data when I flash any rom other than a Sense based one. I have to be on "Stock w/Goodies" or something like it to get 3G+. However, I was running CM10 all day yesterday and Mean ROM prior to that, de-sensed and it worked great and got 3/4G, then all of a sudden, I lost it and I flat out can't get it back, it just stays on 1X constantly!

    Yesterday CM10 was awesome, with 3G all day, then I hit a spot with 4G and then when it went off, I can't get anything but 1x data, NOTHING else!

    What the hell is wrong?
    so let me get this straight...you get 4g data with CM10 on your EVO LTE? or is it because you live in TX and you guys already have 4G LTE?
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions