1. filthiestkid's Avatar
    I have a EVO 4g LTE on mean Rom with S off and flashed to Verizon, but everytime I flash Rom over to cm10 the prl and everything gets all jacked up. Can't make no call if anything. Any help ? Is there a fix for this because I've talked to rooters and flashers and they've said theyve never seen this. Is there a fix please let me know ASAP I'm tired of ics. Thank you BTW Verizon on works on the mean Rom thanks.

    Sent from my ADR6300 using Tapatalk 2
    11-30-2012 12:32 PM
  2. benny3's Avatar
    How is your LTE flashed to Verizon? I never heard it either
    11-30-2012 12:37 PM
  3. filthiestkid's Avatar
    Me and a friend recent discovered how to flash to Verizon prepaid for $50 unlimited everything pretty bad ***, but you have to change the prl's and ect. Of course to get data and calling to work of course, but the thing is that you can't tweek it on cm10

    Sent from my ADR6300 using Tapatalk 2
    11-30-2012 12:45 PM
  4. benny3's Avatar
    Nice!!
    11-30-2012 12:47 PM
  5. filthiestkid's Avatar
    Very good 3g ! For $50 its one hell of a deal !

    Sent from my ADR6300 using Tapatalk 2
    11-30-2012 01:11 PM

Similar Threads

  1. Replies: 17
    Last Post: 01-09-2013, 09:44 PM
  2. Issues with Handcent on EVO 4G LTE
    By msuscorpio in forum HTC EVO 4G LTE
    Replies: 15
    Last Post: 07-27-2012, 11:23 AM
  3. Reception Issues evo 4g lte
    By Muffspring18 in forum HTC EVO 4G LTE
    Replies: 47
    Last Post: 07-04-2012, 10:10 AM
  4. Issues merging/linking contacts on Evo 4g LTE
    By OhThePandasCan in forum HTC EVO 4G LTE
    Replies: 2
    Last Post: 06-05-2012, 10:25 PM
  5. EVO 4g LTE app issues . .
    By jmartinbsu in forum HTC EVO 4G LTE
    Replies: 0
    Last Post: 05-28-2012, 04:44 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD