Welcome to the Android Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 7 of 7
  1. Thread Author  Thread Author    #1  
    Dreamliner330's Avatar

    Posts
    1,033 Posts
    Global Posts
    1,039 Global Posts
    ROM
    100% AOSP/AOKP wanted.

    Default Where is this forum on taptalk? Seriously!

    I have looked and looked, and then looked and looked some more. I cannot find the Sprint HTC EVO 4G LTE forum anywhere in the Tapatalk app, where is it?
  2. Thread Author  Thread Author    #2  
    Dreamliner330's Avatar

    Posts
    1,033 Posts
    Global Posts
    1,039 Global Posts
    ROM
    100% AOSP/AOKP wanted.

    Default

    I can see is this thread in Tapatalk, as I "participated" in it, but I can't go up to the root forum from it. Frustration!!!
  3. #3  

    Default

    Hit the forums button, Sprint HTC EVO Forums, hit menu and refresh. The EVO LTE forum should popup.

    Sent from my SPH-D710 using Tapatalk 2
    Current Device: LG G4 (H810 - AT&T)
  4. Thread Author  Thread Author    #4  
    Dreamliner330's Avatar

    Posts
    1,033 Posts
    Global Posts
    1,039 Global Posts
    ROM
    100% AOSP/AOKP wanted.

    Default

    Refresh didn't work, I ended up signing out and back in and that worked. Lame.
  5. #5  

    Default

    Paul
    Moderator @ Android Central

    I am the Tegra Champ. What this means is that from time to time NVIDIA might send me new products to try out. This will not affect my thoughts, ideas, or opinions about any product that are discussed in the forums. Those are still my own.
  6. #6  
    Phil Nickinson's Avatar
    Android Central Editor in Chief

    Posts
    4,276 Posts
    Global Posts
    4,444 Global Posts

    Default Re: Where is this forum on taptalk? Seriously!

    Go to the app info in settings. Clear app cache.

    It's a known bug in tapatalk, and a friggin' annoying one.
  7. Thread Author  Thread Author    #7  
    Dreamliner330's Avatar

    Posts
    1,033 Posts
    Global Posts
    1,039 Global Posts
    ROM
    100% AOSP/AOKP wanted.

    Default

    Quote Originally Posted by Phil Nickinson View Post
    Go to the app info in settings. Clear app cache.

    It's a known bug in tapatalk, and a friggin' annoying one.
    No lie! I knew I wasn't crazy. Thanks!

Posting Permissions