1. KyleB4real's Avatar
    Music on my sd card isn't playing. Some does, some doesn't. The music is from a variety of sources, but from what I can tell, there is no method to what music works . It all worked on my EVO Shift..
    Sent from my EVO using Android Central Forums
    06-20-2012 10:26 PM
  2. Mercury81's Avatar
    If any of your music is from the Google play market , select make available offline option and you should be good .

    from Evo4GLTE on Android Central
    06-21-2012 06:31 AM
  3. rfs830's Avatar
    what player are you using. You should get a good music app like Poweramp. One of the best music players that will play just about every music format you can have. I may also suggest doing a backup of the card and then letting the phone format it. then try and put the music back and see if it will play them files now
    KyleB4real likes this.
    06-21-2012 12:44 PM
  4. usguyver's Avatar
    I have all my music on my sd and is plays I have mp3 and acc

    Sent from my EVO using Tapatalk 2
    06-24-2012 11:53 PM
  5. mwedemeier11's Avatar
    what player are you using? I have the same problem with Play music. If you uninstall and reinstall it, it will work just fine for you, BUT if you reboot or power down your phone it will no longer read it for some reason and it drives me crazy. the stock HTC Music player doesn't have the issue and none of the other players I have tried either (apollo, Uber, Amp, etc.) Let me know if this shines any light on it.
    06-25-2012 09:02 AM
  6. ayomax's Avatar
    I am having the same issue I just got my new EVO lte about a week ago. I restarted my phone and when I go into the google play music app none of my music shows up this is very frustrating what can I do to get this fixed! The stock HTC music app has no problem showing my music
    07-04-2012 11:25 AM
  7. KyleB4real's Avatar
    I didn't even think to format.. The salesperson put my card in for me at the store, but once I backed up all the information on the card and formated, been working fine.

    Sent from my EVO using Android Central Forums
    07-04-2012 03:23 PM
  8. Mercury81's Avatar
    I didn't even think to format.. The salesperson put my card in for me at the store, but once I backed up all the information on the card and formated, been working fine.

    Sent from my EVO using Android Central Forums
    I think for the initial set up, you're better off to do the format first time. It'll save you lots of unnecessary aggravation in the long run.

    from Evo4G LTE on Tapatalk 2
    07-05-2012 05:28 AM
  9. rfs830's Avatar
    I didn't even think to format.. The salesperson put my card in for me at the store, but once I backed up all the information on the card and formated, been working fine.

    Sent from my EVO using Android Central Forums
    Glad to hear that it worked out for you. I cant wait to get my evo. I still have to wait till aug 1.
    07-06-2012 04:29 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD