Welcome to the Android Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 26 to 50 of 80
Like Tree10Likes
  1. #26  

    Default

    Quote Originally Posted by Palo View Post
    Ok here is my screen shot
    Sent from my EVO using Android Central Forums
    That's awesome would love to see that speed in action I'm getting around 1900 on 3g and that makes me happy .
  2. #27  

    Default

    10:00 am in Loganville and all is not well. No LTE and fully dependent on WiFi and Airave at my house. However, the brand new Sprint service map shows I have LTE coverage. Keep the faith, baby!

    HTC EVO 4G LTE
  3. #28  
    Caleb Morris's Avatar

    Posts
    117 Posts
    Global Posts
    126 Global Posts
    ROM
    CM10

    Default

    I hate to be a downer, but I've been using 4G and it is in and out with speeds. My highest is 5 MB/s while my lowest is 0.25 MB/s and yes, these are both on "4G."

    Sent from my EVO using Android Central Forums
  4. #29  
    tony404's Avatar

    Posts
    142 Posts
    Global Posts
    143 Global Posts

    Default

    Downtown near mlk nor

    Sent from my EVO using Tapatalk 2
  5. #30  
    tony404's Avatar

    Posts
    142 Posts
    Global Posts
    143 Global Posts

    Default

    Nothing near mlk or piedmont park
    Sent from my EVO using Tapatalk 2
  6. #31  
    tony404's Avatar

    Posts
    142 Posts
    Global Posts
    143 Global Posts

    Default

    Cheshire bridge nothing. I'm driving g with my wife

    Sent from my EVO using Tapatalk 2
  7. #32  
    tony404's Avatar

    Posts
    142 Posts
    Global Posts
    143 Global Posts

    Default

    In Buckhead Peachtree Rd nothing. Why say it's turned on when's not everywhere in that city

    Sent from my EVO using Tapatalk 2
  8. #33  
    tony404's Avatar

    Posts
    142 Posts
    Global Posts
    143 Global Posts

    Default

    Tower place nothing

    Sent from my EVO using Tapatalk 2
  9. #34  
    tony404's Avatar

    Posts
    142 Posts
    Global Posts
    143 Global Posts

    Default

    One thing I will say 3g seems much faster.

    Sent from my EVO using Tapatalk 2
  10. #35  
    rjl2's Avatar

    Posts
    73 Posts
    Global Posts
    98 Global Posts

    Default Re: 4G live in Atlanta

    I've still got 4G at I75 and Howell Mill area.
  11. #36  

    Default

    Almost 12:30pm and nothing down near Lindbergh or up in Chamblee near Chamblee MARTA station hell I keep losing my 3G signal and I'm sitting still

    Sent from my EVO using Tapatalk
    Last edited by Manrico11; 07-15-2012 at 11:31 AM.
  12. #37  

    Default

    4:00pm in Tucker, and nothing on the LTE front...

    Sent from my A700 using Android Central Forums
  13. #38  
    tony404's Avatar

    Posts
    142 Posts
    Global Posts
    143 Global Posts

    Default Re: 4G live in Atlanta

    I was by Caroline st where I usually have no signal. I had a pretty steady 3g signal now. Im happy the 3g seems better but no 4g.
  14. #39  

    Default

    4:20 pm & still no 4G in S. Fulton. Called Sprint this morning and they looked at their LTE map & said I'm 'should be' smack in the middle of coverage. They said give it until tomorrow morning and call back. They did say LTE service was turned on in ATL yesterday. We'll see...

    Sent from my EVO LTE baby!
  15. #40  
    jmunster's Avatar

    Posts
    65 Posts
    Global Posts
    66 Global Posts

    Default Re: 4G live in Atlanta

    Quote Originally Posted by a22matic View Post
    They did say LTE service was turned on in ATL yesterday. We'll see...
    If this is "on" then I am not impressed! Still nothing in the Decatur area...
  16. #41  

    Default

    This just the same crap that sprint pulls every other area is live except atlanta..... what a ripoff I am glad I waited

    Sent from my AT100 using Android Central Forums
  17. #42  
    gt5059b's Avatar

    Posts
    23 Posts
    Global Posts
    27 Global Posts

    Default Re: 4G live in Atlanta

    I didn't get 4G to come on till I updated Profile and did hard reboot. Getting 13Mb down and 8 Mb up here in Smableton (just outside 285 and 20).
  18. #43  

    Default

    That's good...... So maybe I'll go and buy one tomorrow

    Sent from my AT100. (Toshiba Thrive) using Android Central Forums
  19. #44  
    cert15z's Avatar

    Posts
    110 Posts
    Global Posts
    112 Global Posts

    Default

    Checking in from Lawrenceville. I just got back in town and wasn't getting any 4G service. I updated my profile AND PRL AND its all good now.
    4G live in Atlanta-uploadfromtaptalk1342399696741.jpg

    Sent from my EVO using Android Central Forums
  20. #45  
    tony404's Avatar

    Posts
    142 Posts
    Global Posts
    143 Global Posts

    Default Re: 4G live in Atlanta

    Quote Originally Posted by cert15z View Post
    Checking in from Lawrenceville. I just got back in town and wasn't getting any 4G service. I updated my profile AND PRL AND its all good now.
    Click image for larger version. 

Name:	uploadfromtaptalk1342399696741.jpg 
Views:	52 
Size:	21.3 KB 
ID:	31001

    Sent from my EVO using Android Central Forums

    I tried that nothing in downtown atl
  21. #46  

    Default Re: 4G live in Atlanta

    Its on in Roswell but the speeds are pretty weak sauce considering not many people are on yet.
  22. #47  

    Default

    7:20am on the 16th and I have yet to see any LET goodness. Updated profile and prl and still nothing

    Sent from my EVO using Tapatalk
  23. #48  

    Default

    Seems like they turned it on in most of the Metro areas but not really in the actual city of Atlanta..... BASTARDS!

    Sent from my EVO using Tapatalk
  24. #49  
    jmunster's Avatar

    Posts
    65 Posts
    Global Posts
    66 Global Posts

    Default Re: 4G live in Atlanta

    Drove through town this morning, Decatur through midtown and up to Dunwoody and no LTE. Standing by the coffee machine I did a profile update and got LTE! 10mbps down, 13 up. Returned to my desk and am back on 3G...
  25. #50  

    Default

    Update Profile and PRL, and at 8:15a @ I-285 & 400 and my 3g is showing 210kbps... Sprint, you SUCK.

    Sent from my EVO using Android Central Forums
Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Posting Permissions