1. slinkeril's Avatar
    Hello,
    I just updated my Google wallet app, and now my tap and pay no longer works. Have tried reboots, uninstalls/reinstalls. Has anyone had this issue or know how to fix it ?!?!
    11-26-2013 10:31 AM
  2. CountryDevil's Avatar
    I noticed this too but have not found a fix for it yet.
    11-27-2013 09:46 AM
  3. slinkeril's Avatar
    i called google wallet tech support and they were useless. After about 25 minutes on the phone trying to convince them it not my battery or case blocking the signal, she finally admits that this is a widespread problem with other users and they are "working on it"
    11-27-2013 10:49 AM
  4. eernsdorff's Avatar
    Same issue here, any fix yet?
    12-03-2013 12:11 PM
  5. SeraphHHC's Avatar
    Was it after you updated to 4.3
    12-07-2013 07:02 PM
  6. eernsdorff's Avatar
    Wait, what! The EVO 4G LTE from Sprint has the 4.3 upgrade? I've been checking daily for months (I'm still on 4.1.1 Sense 4+)!
    thiscityishell likes this.
    12-07-2013 09:49 PM
  7. SeraphHHC's Avatar
    S4 had this problems after 4.3 s s3 rolling out with 4.3
    12-11-2013 02:51 PM
  8. ImNoPrince's Avatar
    Still no fix as of yet . After sending countless snapshots to Wallet Tech they finallly got that it was removed and no longer Avail in About lol. I used it all the time and they did give me a $10 credit but what good is that with out the Tap&Pay.
    12-16-2013 03:37 PM
  9. CountryDevil's Avatar
    Still no fix as of yet . After sending countless snapshots to Wallet Tech they finallly got that it was removed and no longer Avail in About lol. I used it all the time and they did give me a $10 credit but what good is that with out the Tap&Pay.
    Well hopefully they get it fixed soon then. As for using the credit, get a Google Wallet Card as a back up.
    12-17-2013 10:42 AM
  10. ImNoPrince's Avatar
    Well it's been back and forth with Tech support and then yesterday I got a survey and let them have it in that. Well Guess what popped up today Tap&Pay. They must have been able to enable it over the air as No Gwallet update hit or anything. I have been using the GWal Debitcard and went in to check the balance and Bam setup appeared . Used T&P this afternoon with no issue . Lets see if it stays that way.
    02-06-2014 03:26 PM
  11. CountryDevil's Avatar
    Well it's been back and forth with Tech support and then yesterday I got a survey and let them have it in that. Well Guess what popped up today Tap&Pay. They must have been able to enable it over the air as No Gwallet update hit or anything. I have been using the GWal Debitcard and went in to check the balance and Bam setup appeared . Used T&P this afternoon with no issue . Lets see if it stays that way.
    Hmm... still shows unavailable for me...

    EDIT: I restarted my EVO and the option came up to configure it. Glad to have it back.
    02-06-2014 03:51 PM
  12. eernsdorff's Avatar
    Same issue here, any fix yet?
    Checked last night on a whim and option to set up tap and pay showed up. Went through the process successfully. Haven't had a chance to try it yet but no reason to think there would be a problem. Only thing I've done to my phone is upgrade Google Play Services (4.2.39).?
    02-08-2014 02:39 PM
  13. DANO7024's Avatar
    Since reading this thread a week ago,I am having issues with Wallet also. The Tap &Pay feature is ready but when I go to use it it doesn't complete the checkout process, it shows (entry not allowed). I contacted Google and they said that the new update requires the phone to have version 4.4 or higher. Well I did somemore digging aroung and the Evo 4g Lte from Sprint is suppose to have a chip that reguires only 2.3 or higher. I called Google again an ask about this info I had and they said that Sprint most likely deactivated the chip so to make coustomers with older phones upgrade to a newer phone. I called Sprint about it and talked to a tech and they said that the phone should still be able to work with Wallet and said it has to be a Google problem,well go figure. Sprint did say that there is an update coming to this phone and maybe that will resolve this problem so I'm waiting.
    02-18-2014 09:55 PM

Similar Threads

  1. Samsung Galaxy Note 2 - Pictures missing after update
    By william1968 in forum Samsung Galaxy Note 2
    Replies: 1
    Last Post: 12-05-2013, 12:02 PM
  2. Problems with camera and email attachments after 4.4 KitKat update.
    By jackdps in forum Google Nexus 7 Tablet (2013)
    Replies: 6
    Last Post: 12-04-2013, 04:38 PM
  3. Samsung Galaxy Note 2 - Update issue
    By daniellep.84 in forum Samsung Galaxy Note 2
    Replies: 8
    Last Post: 11-30-2013, 01:02 AM
  4. HTC One - Insufficient storage available?
    By Danny Yang in forum HTC One M7
    Replies: 8
    Last Post: 11-28-2013, 09:51 PM
  5. Replies: 0
    Last Post: 11-26-2013, 08:30 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD