Results 1 to 4 of 4
  1. Thread Author  Thread Author    #1  
    vulcan001's Avatar
    Member?

    Posts
    163 Posts
    ROM
    Deck ICS Alpha 4/Tiatmat

    Default Problems running GB 1.3d?

    I currently flashed over to Decks GB 1.3d & ive got some problems as so does my friend who i did the flash for him. I type & the phone often times goes haywire typing random stuff? When i try to put in my pattern it does the same exact thing. Ive wiped the cache & dalvik cache & it still does that. Ive been currently running a salvagezen kernel & maybe that might be the cause? Need some help with this. Thanks.
  2. #2  
    HalizDad's Avatar
    Banned

    Posts
    1,099 Posts
    ROM
    Stock for once.

    Default

    It may be your screen. Mine works flawlessly on 1.3d and e....try 1.3e....

    Sent from my PC36100 using Tapatalk
  3. #3  
    MEZOCLONE's Avatar

    Posts
    72 Posts
    ROM
    ICS 4.0.3

    Default Re: Problems running GB 1.3d?

    Is this the same problem you had before? I might be thinking of someone else but if it is you might be looking at a hardware problem....
  4. Thread Author  Thread Author    #4  
    vulcan001's Avatar
    Member?

    Posts
    163 Posts
    ROM
    Deck ICS Alpha 4/Tiatmat

    Default Re: Problems running GB 1.3d?

    Well I had a problem with cm but after doing a cache & dalvik cache wipe it didn't give me problems. I don't this is a hardware problem the phone originally never has done this kind of thing. Also my friend was running 1.3d & his contacts would erase for some odd reason so I flashed him over to a cm rom to fix the problem. I flashed over to 1.3e & I'm hoping this fixes the problem if not I got another rom lined up for flashing to my phone. Overall gb is a good rom I love some of the features but I'm hoping this one works for me.

Posting Permissions

B