Welcome to the Android Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 25 of 54
  1. Thread Author  Thread Author    #1  
    d3xn2o's Avatar

    Posts
    2,252 Posts
    ROM
    4.1.1

    Default Pri 1.77

    New PRI is out and its pretty simple to flash over... None of the Hexedit Krap...


    Update: Please Refer to JRun's Post...

    JRun

    Seems like the PRI with new Radio helps with data issues being seen...







    PRI 1.77


    WARNING PEOPLE PLEASE READ THE XDA THREAD BEFORE FLASHING!!!!!!
    Arrogant Linux Elitist
  2. #2  

    Default

    I flashed that PRI and my speeds dropped almost half the speed. I was thinkin i mite need to let it settle on my phone again before i run another test. And when i tried to restore my stock rom the PRI was still at 1.77 and not 1.40. Anybody know where i can get the PRI 1.40 file at??? THANX for any help
  3. #3  
    jrun's Avatar

    Posts
    301 Posts
    ROM
    Miui

    Default

    Wish there was a way to tell for sure on CM6 what your PRI is.. I flashed it, noticed no real difference in speeds..

    Denver, CO
    EVO3D - Miui
  4. #4  
    igotsanevo4g's Avatar
    Retired Moderator

    Posts
    3,558 Posts
    Global Posts
    3,549 Global Posts
    ROM
    Ice Cream Sandwich

    Default

    Seems shady. I'll wait. My pri is 1.40 and its fine.
    Some say the glass is half empty. Some say its half full. I say, "Are you going to drink that?"
  5. #5  

    Default

    I was just going to say ...

    OP PLEASE EDIT THE FIRST POST AND WARN PEOPLE TO ACTUALLY READ THE XDA THREAD BEFORE FLASHING!!!!!!

    I have read sooooo much bad stuff about this new PRI. A lot of people who flash it are begging just to go back to 1.4
    [CENTER][URL="https://plus.google.com/u/0/+KPSmith/posts"]Follow me on Google +
  6. Thread Author  Thread Author    #6  
    d3xn2o's Avatar

    Posts
    2,252 Posts
    ROM
    4.1.1

    Default

    Quote Originally Posted by KSmithInNY View Post
    I was just going to say ...

    OP PLEASE EDIT THE FIRST POST AND WARN PEOPLE TO ACTUALLY READ THE XDA THREAD BEFORE FLASHING!!!!!!

    I have read sooooo much bad stuff about this new PRI. A lot of people who flash it are begging just to go back to 1.4
    Will do...


    Also I was on PRI 1.34 My View on this is a placebo effect...


    I notice no difference at all...


    THE XDA Thread has the file for return to 1.34




    Update... Apparently this dude on the thread with this PRI can load Porn Quicker...

    I guess it works fine... Im on page 20 of 53... almost done...

    Update again... My Speedtest came back with 682 down 613 up with 1 bar of 3G


    I'll stand by this update as working for me at least...
    Arrogant Linux Elitist
  7. #7  
    intheb0x's Avatar

    Posts
    783 Posts
    Global Posts
    951 Global Posts
    ROM
    Only Jelly Bean or ICS!

    Default Re: Pri 1.77

    When updated to 1.40 ,my speeds also dropped in half .
    and stayed that way for over a day .

    i went back to 1.34,and my speeds are normal again.

    just a thought if it ain't broke don't fix it

    From my HTC EVO using Tapatalk pro.
    If you think i helped you, please click the Thanks button on the right
  8. #8  

    Default Re: Pri 1.77

    Oh you are so awesome... Just flashed the new PRI... I doubt it will make a difference, but my outdated PRI was bugging me.
    HTC Evo fully Rooted using rollback to 2.1 method--->Simple Root--->Clock Work Recovery/Rom Manager

    Rom:CyanogenMod-6.0.0/Kernel: 2.6.32.15-cyanogenmod shade@toxygene #1/Launcher: LauncherPro

    = One Happy Goat!
  9. Thread Author  Thread Author    #9  
    d3xn2o's Avatar

    Posts
    2,252 Posts
    ROM
    4.1.1

    Default

    Quote Originally Posted by intheb0x View Post
    When updated to 1.40 ,my speeds also dropped in half .
    and stayed that way for over a day .

    i went back to 1.34,and my speeds are normal again.

    just a thought if it ain't broke don't fix it

    From my HTC EVO using Tapatalk pro.
    I feel the same way... But figured so many people kept freaking out about this...

    Lookin at you goat...

    That i should post something about the new one... Works fine here no issues yet so we'll see...


    Currently flashing back to Vaelpak so i will see whats up soon
    Arrogant Linux Elitist
  10. #10  
    intheb0x's Avatar

    Posts
    783 Posts
    Global Posts
    951 Global Posts
    ROM
    Only Jelly Bean or ICS!

    Default Re: Pri 1.77

    Quote Originally Posted by d3xn2o View Post
    I feel the same way... But figured so many people kept freaking out about this...

    Lookin at you goat...

    That i should post something about the new one... Works fine here no issues yet so we'll see...


    Currently flashing back to Vaelpak so i will see whats up soon
    Lol I updated it anyways.



    From my HTC EVO using Tapatalk pro.
    If you think i helped you, please click the Thanks button on the right
  11. #11  
    intheb0x's Avatar

    Posts
    783 Posts
    Global Posts
    951 Global Posts
    ROM
    Only Jelly Bean or ICS!

    Default Re: Pri 1.77

    So far faster speeds where I am right now.

    Ppl are asking in the xda thread where this pri came from and stuff, a d why it jumped from 1.71 to 1.77

    Im working and don't have the time to read all those pages right now.

    From my HTC EVO using Tapatalk pro.
    If you think i helped you, please click the Thanks button on the right
  12. #12  
    intheb0x's Avatar

    Posts
    783 Posts
    Global Posts
    951 Global Posts
    ROM
    Only Jelly Bean or ICS!

    Default Re: Pri 1.77

    Anyone else try it?

    From my HTC EVO using Tapatalk pro.
    If you think i helped you, please click the Thanks button on the right
  13. #13  
    igotsanevo4g's Avatar
    Retired Moderator

    Posts
    3,558 Posts
    Global Posts
    3,549 Global Posts
    ROM
    Ice Cream Sandwich

    Default

    I'll stick with the official pri's. Its not that important.
    Some say the glass is half empty. Some say its half full. I say, "Are you going to drink that?"
  14. Thread Author  Thread Author    #14  
    d3xn2o's Avatar

    Posts
    2,252 Posts
    ROM
    4.1.1

    Default

    It is quicker but I flashed back for now... Once I see the official I will update

    I just like that its a flashable file now... Took long enough

    Sent from my PC36100 using Tapatalk
    Arrogant Linux Elitist
  15. #15  
    jrun's Avatar

    Posts
    301 Posts
    ROM
    Miui

    Default

    Quote Originally Posted by d3xn2o View Post
    It is quicker but I flashed back for now... Once I see the official I will update

    I just like that its a flashable file now... Took long enough

    Sent from my PC36100 using Tapatalk
    Did you flash back to 1.3 or 1.4? I think I'm actually getting worse speeds on 1.77 now that I've used it for a couple days
    EVO3D - Miui
  16. #16  

    Default

    I tried the 1.77 PRI and it seemed ok at first, but realized I could no no longer receive/send text? And stop getting voice mail notifications.
    Now I'm back to 1.34 and all is good again.
    HTC EVO 3D- Showdown 1.0 ROM, OC 1728Mhz
  17. Thread Author  Thread Author    #17  
    d3xn2o's Avatar

    Posts
    2,252 Posts
    ROM
    4.1.1

    Default

    Quote Originally Posted by jrun View Post
    Did you flash back to 1.3 or 1.4? I think I'm actually getting worse speeds on 1.77 now that I've used it for a couple days
    I use 1.34 I never had issues with it to begin with...

    Sent from my PC36100 using Tapatalk
    Arrogant Linux Elitist
  18. #18  
    Ky1e.YC's Avatar

    Posts
    395 Posts
    Global Posts
    396 Global Posts

    Default

    guys, i had some problem here after updates.

    i m working at Dallas, TX, 4g is available. I flashed the latest radio(2.15.00.09.1) first, then HBoot, and flashed PRI 1.77_003.

    I didnt see much difference on 3G, but having problem to turn on 4G, which used to no problem at all. now, it's keeping turn on --> scanning --> turn off.

    I'm using Fresh3.2 + King BFS#9 Kernel

    I m wondering if it's something to do the area, or the OTA version, or something I should do in addition to fix this problem?

    Or i have to back to 1.40 PRI? Anyone knows?
  19. Thread Author  Thread Author    #19  
    d3xn2o's Avatar

    Posts
    2,252 Posts
    ROM
    4.1.1

    Default

    Quote Originally Posted by Ky1e.YC View Post
    guys, i had some problem here after updates.

    i m working at Dallas, TX, 4g is available. I flashed the latest radio(2.15.00.09.1) first, then HBoot, and flashed PRI 1.77_003.

    I didnt see much difference on 3G, but having problem to turn on 4G, which used to no problem at all. now, it's keeping turn on --> scanning --> turn off.

    I'm using Fresh3.2 + King BFS#9 Kernel

    I m wondering if it's something to do the area, or the OTA version, or something I should do in addition to fix this problem?

    Or i have to back to 1.40 PRI? Anyone knows?
    Look at my OP JRun Posted up a link to the XDA Site which flashed the new Radio Wimaxx and PRI

    If all else Fails Flash 1.34 That PRI is Bullet proof in my opinion
    Arrogant Linux Elitist
  20. #20  
    Ky1e.YC's Avatar

    Posts
    395 Posts
    Global Posts
    396 Global Posts

    Default

    Quote Originally Posted by d3xn2o View Post
    Look at my OP JRun Posted up a link to the XDA Site which flashed the new Radio Wimaxx and PRI

    If all else Fails Flash 1.34 That PRI is Bullet proof in my opinion
    Appreciate it, man.

    Were u saying the flashable zip file by Flipz, new radio including with WiMax + PRI? I will give it try. do you think i should back to 1.34 before doing anything. I just restore to my last nand backup(right before i flash 1.77_003 hours ago)
  21. #21  

    Default

    Flashed update with root 0 problems

    flashed 1.77 radio update 0 issues + doubled 3g speed (southern illinois near St. louis). went from 300 k to 600k. Have to drive through collinsville on my way home will try 4g there.
  22. Thread Author  Thread Author    #22  
    d3xn2o's Avatar

    Posts
    2,252 Posts
    ROM
    4.1.1

    Default

    Quote Originally Posted by Ky1e.YC View Post
    Appreciate it, man.

    Were u saying the flashable zip file by Flipz, new radio including with WiMax + PRI? I will give it try. do you think i should back to 1.34 before doing anything. I just restore to my last nand backup(right before i flash 1.77_003 hours ago)
    Regardless if you restore Nand your still on the same PRI

    Flash back down to 1.34 then do the Recovery Flash about that Flipz had up
    Arrogant Linux Elitist
  23. #23  
    Ky1e.YC's Avatar

    Posts
    395 Posts
    Global Posts
    396 Global Posts

    Default

    Quote Originally Posted by d3xn2o View Post
    Regardless if you restore Nand your still on the same PRI

    Flash back down to 1.34 then do the Recovery Flash about that Flipz had up
    that's right. okay, I will try it again. thanks, man.
  24. #24  
    Ky1e.YC's Avatar

    Posts
    395 Posts
    Global Posts
    396 Global Posts

    Default

    crap....i flashed back to 1.34_003, i do still have the same issue now. repeating "turn on...scanning...turn off" circle, non-stop. did anyone else have the same problem after update? please help


    Updates,

    flashed fresh 3.3.0.1 now, nothing fixed, problem is still on. anyone can help? thank you in advance
  25. Thread Author  Thread Author    #25  
    d3xn2o's Avatar

    Posts
    2,252 Posts
    ROM
    4.1.1

    Default

    Quote Originally Posted by Ky1e.YC View Post
    crap....i flashed back to 1.34_003, i do still have the same issue now. repeating "turn on...scanning...turn off" circle, non-stop. did anyone else have the same problem after update? please help
    Try Deleting the XML file for wimax

    Make sure your 4G is turned off though

    then restart 4G should connect...


    Anybody remember the Name of this file? I forgot its been a while
    Arrogant Linux Elitist
Page 1 of 3 123 LastLast

Posting Permissions