1. Bizzare's Avatar
    Does anyone have this Problem? every time I press the "update all" in the My downloads section of the Market I get a force close on my Evo. Does any one have a clue as to why this is happening? I have "fresh" installed if that helps.
    11-29-2010 10:36 AM
  2. theelite1x87's Avatar
    I get the same issue on my phone sometimes. Annoying to be sure. I'm guessing it has to do with recent market updates regarding android 2.3
    11-29-2010 10:37 AM
  3. truslide's Avatar
    You're not using a task killer are you?
    11-29-2010 11:07 AM
  4. Bizzare's Avatar
    You're not using a task killer are you?
    No, I was told not to so I never downloaded it. I hope 2.3 rolls out soon. I noticed almost all the apps have updated hopefully a sign of coming 2.3?
    11-29-2010 12:35 PM
  5. IAmSixNine's Avatar
    Happens to me to on my EVO. It also has happened after i did a hard re-set and installed new apps from scratch and not just updating them. Its also random. It only happens about 1 out of ever 7 times i use it. Once i choose force close and open it again it works just fine. So i just put up with it for now.
    11-29-2010 12:51 PM
  6. swissarmy's Avatar
    Same as bigwrigg, does not occur each time. However, it is often enough to be frustrating. At first I thought it had something to do with wifi to no avail... Hopefully as previously posted it has something to do with the 2.3 release and will be fixed sooner rather than later.
    11-29-2010 01:05 PM
  7. truslide's Avatar
    Well I know that the market has had some things going on. There's supposed to be a big update coming for the market. So the census is that it is happening to more users....
    11-29-2010 01:24 PM
  8. aaronpaul's Avatar
    Does anyone have this Problem? every time I press the "update all" in the My downloads section of the Market I get a force close on my Evo. Does any one have a clue as to why this is happening? I have "fresh" installed if that helps.
    Same here...
    11-29-2010 02:24 PM
  9. evoKY's Avatar
    This started happening to me also when I do update all. I'm stock Evo but noticed it happening after I updated Launcher Pro.
    11-29-2010 08:21 PM
  10. Paterick's Avatar
    I am seeing this as well. I hope that it gets fixed soon...
    11-29-2010 08:24 PM
  11. truslide's Avatar
    You guys mentioned it happens when you select update all. Have you tried updating the apps one by one?
    11-29-2010 09:26 PM
  12. Paterick's Avatar
    Updating apps individually has the same result, random force closes.
    11-30-2010 07:10 AM
  13. zer0vette#AC's Avatar
    same thing here. Tad bit annoying.
    11-30-2010 09:16 AM
  14. Bizzare's Avatar
    You guys mentioned it happens when you select update all. Have you tried updating the apps one by one?

    I do one at a time as-well and I get the same result but oddly enough if I do one at a time and wait for each one to install before starting another update it works fine. It seems almost as if there is an overload of some sort when u try an update all. Whats the point of having that feature in the first place if u can't use it? but even with this going I still rather have this than an IPoon 4. Love my evo regardless just an inconvenience.
    11-30-2010 01:08 PM
  15. pteezay's Avatar
    Same issues here
    12-01-2010 08:37 PM
  16. Dave Blake's Avatar
    Just happened to me for the first time today. Thanks to th OP for pointing this out I couldn't figure out why this had happened.

    Later,
    Dave
    12-01-2010 10:31 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD