Results 1 to 11 of 11
  1. Thread Author  Thread Author    #1  

    Default Did a permanent root with z4root but titanium back up says my device isnt rooted

    So through the help of android central, i finally rooted with z4root on my evo. I did the permanent root option. It rebooted my device then i turned off debugged mode and launched titanuim backup. It keeps saying im not rooted...

    Sent From Tapatalk.
    [Signature removed by admin]
  2. #2  
    DroidXcon's Avatar

    Posts
    11,645 Posts
    Global Posts
    11,775 Global Posts
    ROM
    Stock for now

    Default

    Quote Originally Posted by Jason Black View Post
    So through the help of android central, i finally rooted with z4root on my evo. I did the permanent root option. It rebooted my device then i turned off debugged mode and launched titanuim backup. It keeps saying im not rooted...

    Sent From Tapatalk.
    Z4root only works temporary root on the evo

    Here is their thread it says it in the not permant section


    If you need permenant root i think
    thefredelemnt here in the forums can help you
    If i've made life easier buy me a Macchiato
    Thanked by:
  3. Thread Author  Thread Author    #3  

    Default

    Dude you are an absolute lifesaver!

    Sent From Tapatalk.
    [Signature removed by admin]
    Thanked by:
  4. #4  
    DroidXcon's Avatar

    Posts
    11,645 Posts
    Global Posts
    11,775 Global Posts
    ROM
    Stock for now

    Default

    Thanks man i do what i can
    If i've made life easier buy me a Macchiato
  5. Thread Author  Thread Author    #5  

    Default

    Gezzz man... i did the temp root but titanium back up is still telling me that im not rooted... confusion..

    Also, it didnt install busybox like it's s suppose to.

    Sent From Tapatalk.
    [Signature removed by admin]
  6. #6  
    DroidXcon's Avatar

    Posts
    11,645 Posts
    Global Posts
    11,775 Global Posts
    ROM
    Stock for now

    Default

    Quote Originally Posted by Jason Black View Post
    Gezzz man... i did the temp root but titanium back up is still telling me that im not rooted... confusion..

    Also, it didnt install busybox like it's s suppose to.

    Sent From Tapatalk.
    Here PM Fred he may be able to help you better than i can since i dont have an Evo
    http://forum.androidcentral.com/memb...edelement.html
    If i've made life easier buy me a Macchiato
  7. Thread Author  Thread Author    #7  

    Default

    Thanks i got in contact with him. I appreciate the help.

    Sent From Tapatalk.
    [Signature removed by admin]
  8. Thread Author  Thread Author    #8  

    Default

    i actually sucessfully rooted with unrevoked 3 today. Thanks for the help. Its not hard at all. I was scared that i might brick the phone but its so easy to do.
    [Signature removed by admin]
  9. #9  
    igotsanevo4g's Avatar
    Retired Moderator

    Posts
    3,558 Posts
    Global Posts
    3,549 Global Posts
    ROM
    Ice Cream Sandwich
    Some say the glass is half empty. Some say its half full. I say, "Are you going to drink that?"
  10. Thread Author  Thread Author    #10  

    Default

    Quote Originally Posted by igotsanevo4g View Post
    yeah i already resolved my problem. Im currently running cm 6.1.2!
    [Signature removed by admin]
  11. #11  

    Default

    I too could not get z4root to work and took the plunge with unrevoke.
    One thing I did NOT realize and was not stated clearly anywhere I read is that the unrevoke process does NOT wipe your device! This was a huge reason I did NOT root in the last few months. I did NOT want to go and reload all my apps and data again. In any case thought it was fairly important to throw that little nugget out there.

Posting Permissions

B