Welcome to the Android Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 10 of 10
  1. Thread Author  Thread Author    #1  

    Default anyone elses 4g not working?

    im here in los angeles cali 4g was working fine yesterday, but today its not working

    trys to authenticate with sprint but after it disconnects and trys again
  2. #2  

    Default

    I have the same thing happening and I am right under a 4g tower. I thought it was just my phone, but now I see it isn't.
  3. #3  

    Default

    Reboot? And sometimes that's jsut how wimax is...
  4. #4  
    vel7wil's Avatar

    Posts
    378 Posts
    Global Posts
    420 Global Posts
    ROM
    stock

    Default

    Try updating ur PRL in the system updates
    Current: Samsung Galaxy Note Edge
    Roms:
    Version:4.4.4
    Hardware: N915p.05
    Baseband: N915PVPU1ANK1
    PRI: ?
    PRL: 55021
    Kernel: 3.10.0-3-12500dpi@SWDD5607#1
    Themes:
    Launcher: TW Launcher
    Recovery:
    Retired: Samsung Instinct,Palm Pre,HTC Evo 4g,htc Evo 4G LTE, Galaxy Note 2



  5. #5  
    tbizzy1985's Avatar

    Posts
    72 Posts
    ROM
    Stock

    Default

    Working here in St Louis
  6. #6  

    Default

    I had that happen to me yesterday here in Seattle. An endless loop of scanning->connecting->authenticating->disconnecting. I mucked around quite a bit, updating PRL, rebooting, ect. Finally I got it to connect just as I went into the I-5 express lane tunnel entrance and lost the signal.

    I've only had my EVO for a week, and so far the 4G just seems to be a gimmick. When it works and has a solid connection, it's great. In general though I find coverage to be very spotty and not all that useful. It chews up the battery and really doesn't seem to be all that necessary when performing standard smartphone tasks. I don't routinely stream audio or video.

    Fortunately this phone has the most solid 3G connection I've ever used, routinely getting a good signal in places where my other phones would drop off EV-DO.
  7. #7  
    EvoGenius's Avatar

    Posts
    23 Posts
    ROM
    Stock Rooted/Net 4.3.4

    Default

    you guys are just lucky to have it in your area at all. we're just screwed here in indianapolis aka indynoplace
  8. #8  
    kcarter17's Avatar

    Posts
    42 Posts
    ROM
    Mean Ron, Clean Rom

    Default

    4G is up in Cincy
    HTC Evo LTE - Root S-Off 0003 Hardware
    Mean Rom
    Nexus 7 - Root
    CleanROM
  9. #9  

    Default

    4g is working in Ontario, CA
  10. #10  
    pcon's Avatar

    Posts
    10 Posts
    Global Posts
    11 Global Posts

    Default

    Quote Originally Posted by tbizzy1985 View Post
    Working here in St Louis
    I'm having the problem in St. Louis.

    Evo picked up at launch.
    PRL 60675

Posting Permissions