1. cxbxr's Avatar
    Hi,
    My earpiece speaker quit working, it has been on the fritz for a little while cutting in and out but finally quit all together.

    So a bought a replacement speaker and installed it, it worked for a few minutes and sounded like the person on the other end was 'far away' but then stopped working all together a few minutes later.

    What could the issue be ? I have not tried a reset ? help lol
    07-28-2012 01:54 AM
  2. elfuego's Avatar
    Try a reset. But it doesn't sound good since it sounds like a hardware issue. If you have insurance, I would just claim it. I've had my shift for 1 1/2 years and the speaker is sounding a little weird lately.
    07-28-2012 08:54 AM
  3. mscottfl's Avatar
    Mine also stopped working a while ago but I ended up having to have it replaced under insurance
    08-30-2012 11:11 PM
  4. woodslink's Avatar
    Have you tried the app named SoundAbout ?
    12-08-2012 11:27 PM
  5. jeremy1562's Avatar
    I love this guy!! I downloaded the app. and now everything works! thank you!!
    07-10-2013 11:27 PM
  6. davishd's Avatar
    Ditto I downloaded the app. and now everything works for me too. I presume it was not hardware but software, but why did this fix it?
    09-24-2013 05:20 PM
  7. Gregory Rogers1's Avatar
    I downloaded it and bam instant fix. I just wonder how long it will last.
    01-31-2014 04:41 PM
  8. sl7020's Avatar
    What settings did you use?
    I cant get my built in earpiece to work for anything.
    09-13-2014 09:16 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD