05-24-2012 12:43 AM
33 12
tools
  1. koolpal's Avatar
    HI ALL

    I'M facing a problem with the boot animation with sound ,my device booting without completing the sound file ... just playing few seconds from the sound , any ideas? see for more info

    Best reg
    Tnx for replying back dude
    The device is Nexus One
    im running CM7-RC4 i used RC3 be4 and it's the same problem

    i can hear the full sound strength only when im rebooting to recovery and swaping the dalvik


    tnx again
    This is amazing! I was looking all over the world for a solution to this. It worked!!

    My phone details:
    Google Nexus One
    OS: CM7 Nightly cm_passion_full-252.zip
    Kernel: 2.6.38.8_AVS-950mV_CFS_AXI_720p_1152MHz_091711_CM7.zip

    BUT I am facing a similar issue as mentioned above:

    I did some testing with various .mp3 files and found that the sound cuts off EXACTLY at 50% of file length!

    Is there something that can be done to fix this??

    Thanks a lot for this hack!
    11-18-2011 04:53 AM
  2. Mrdaviso's Avatar
    Try doubling the audio length by adding silence to the end, maybe? Audacity or Audocity (brain fart) is the perfect program for this.

    Sent from my WPDN using Tapatalk
    12-27-2011 10:45 PM
  3. jasekiw's Avatar
    when i enter sh bootsnd.sh it gives me a error chown: unkown user/group root:shell , i have found the line of code that it is talking about(chown root:shell /system/bin/bootsound) but i have no idea why this shouldn't work, any ideas?
    01-26-2012 11:05 PM
  4. Mrdaviso's Avatar
    This was a reported issue and I'm not sure it was ever resolved. The first page is where we began that discussion and it continues on to page 2.


    Like this in terminal emulator or use adb shell from pc. This is easier than editing the script and you don't want to run the script more than once anyways, as it borks the sound for good.

    su
    chown root.shell system/bin/bootsound

    thats it. You wont see any confirmation, it may repeat the input at the most.


    Sent from my PD_Novel using Tapatalk
    01-27-2012 12:13 AM
  5. gbum213's Avatar
    I had a problem with the audio cutting off as well... file length doesn't matter, it's cutting off around 10 seconds into the animation.
    02-05-2012 09:40 PM
  6. koolpal's Avatar
    I had a problem with the audio cutting off as well... file length doesn't matter, it's cutting off around 10 seconds into the animation.
    Anybody have any idea on how to fix this???
    02-06-2012 02:38 AM
  7. rodn755's Avatar
    Hey Mrdaviso, I have a question and I was wondering if you could help me out. I don't think it will take too long.

    *Edit: Nevermind, I figured it out.
    02-12-2012 05:17 PM
  8. ricspeed's Avatar
    mrdaviso,

    i have the same problem with jasekiw and ractitioner unkown user/group root:shell , i have found the line of code that it is talking about(chown root:shell /system/bin/bootsound). i try

    su
    chown root.shell system/bin/bootsound

    (no message or any confirmation what will i do run again?)

    Please complete your procedure like this one:

    Step 1: ........
    Step 2.........
    step 3..........
    until finish....

    what if there is error...

    make a new step until finish.....

    hope you can make the proper and complete procedure for us...

    thank you......
    05-24-2012 12:43 AM
33 12
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD