1. Amoq's Avatar
    Dear users,

    Since a short time I am experiencing problems with playing embed youtube videos while browsing (for instance videos a forum-thread; videos on the youtube app still work) on my HTC One. This problem is occuring for around 3-4 weeks, before that I had no problems with playing Youtube videos. Does this have anything to do with a recent update?

    Furthermore I'm having problems with playing gif's (from the app Fixiegif) which friends of mine are sharing on Whatsapp. The image just stands still and nothing happens. I downloaded and installed Flash (didn't knew if that could be helpful though) but nothing changed. Does anyone have a solution for my problems?

    Many thanks in advance.

    Greetings
    01-04-2014 06:16 AM
  2. morami's Avatar
    Try this :
    After you open the page with the embedded YouTube video go into the browser settings and enable Desktop View and try playing the video.

    Posted via Android Central App
    01-04-2014 08:14 AM
  3. Amoq's Avatar
    Thank you! That solved my first problem. What's the reason embed video's aren't playing in the mobile version of the website?
    01-04-2014 10:20 AM
  4. morami's Avatar
    This only started for me after 4.3 update.
    Interesting fact is that many times when you open the same page with Chrome the video will play.

    Posted via Android Central App
    01-04-2014 11:34 AM

Similar Threads

  1. HTC One Max Issue with Vehicle Bluetooth
    By DESERPENTOR in forum HTC One Max
    Replies: 3
    Last Post: 06-15-2016, 03:47 AM
  2. Group messaging problem
    By rjnsmith in forum Samsung Galaxy S4
    Replies: 4
    Last Post: 01-19-2014, 04:37 PM
  3. Replies: 7
    Last Post: 01-04-2014, 09:35 AM
  4. HTC One V Photo Problem
    By suprachiasma in forum HTC One V
    Replies: 2
    Last Post: 01-04-2014, 02:53 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD