04-24-2015 03:59 AM
28 12
tools
  1. SwindleHeart's Avatar
    It just turns to white when I click on an image to get the full screen (like from Google images, the pics will all load but if I pick one it goes to white).

    I've emptied my cache, made sure I have the load images option ON and it won't work! I'm using the browser that comes with the HTC one. Please help ... Thank you
    04-23-2014 03:52 AM
  2. joe_fresh's Avatar
    Are you using chrome or the other browser? have you done any updates lately to either of those apps? Just tried mine and all is well.
    04-23-2014 05:57 AM
  3. spdypat3's Avatar
    I started having the same problem last night while looking for an image using the standard internet browser. Only a white page would come up when you click to expand an image using a Google image search, yahoo worked just fine to bring up images. I have reset everything through the browser and also applications. Tried an android tablet, default browser, same search and everything went through fine. We seem to have the same problem on the HTC One
    04-23-2014 06:33 AM
  4. the-str8jacket's Avatar
    Same problem here started this morning on my HTC One using standard browser with Google. Seems fine on Google Chrome though!
    04-23-2014 07:38 AM
  5. spdypat3's Avatar
    I tried with a coworkers phone, Samsung s4. Same problem with the standard browser. I wonder if its a problem on Google's end and the default browser. Chrome also worked for me
    04-23-2014 09:45 AM
  6. the-str8jacket's Avatar
    Was Google updated yesterday? I can't remember.......
    04-23-2014 10:40 AM
  7. Frank L Birkhoff's Avatar
    Just to chime in,

    Same thing happened on my HTC ONE this morning.

    White page appears after you click on thumbnail.

    However, if you long press and select open in new tab , it works

    WEIRD

    Thanks
    04-23-2014 11:15 AM
  8. spdypat3's Avatar
    Yeah, I noticed the long press does work. Its like the phones don't want to run the script or whatever to scroll through the pictures. str8, I don't recall a Google update yesterday and its not popping up in my recently updated section.
    theninabean likes this.
    04-23-2014 12:10 PM
  9. the-str8jacket's Avatar
    Thanks Spdypat, can't think of any other reason for it to behave like this if nothing else had changed on our phones? I read somewhere that Java script must be ticked on and mine is, could this affect it?
    04-23-2014 12:26 PM
  10. Darth Mo's Avatar
    Really sounds like it's something with Google and not a phone issue. They've been known to change things and end up breaking something.
    04-23-2014 01:31 PM
  11. spdypat3's Avatar
    Java is turned on my phone as well. I am thinking Google did something, which is messing up the phones now. We can only hope that they realize their error and fix it.
    04-23-2014 01:56 PM
  12. John Hatfield2's Avatar
    Really sounds like it's something with Google and not a phone issue. They've been known to change things and end up breaking something.
    Not only an HTC One issue. My Galaxy S3 is doing the same blank page on the stock browser.
    04-23-2014 06:49 PM
  13. spdypat3's Avatar
    Yeah, I tried on a coworkers S4 earlier and it had the same problem with the stock browser. My girlfriend is setting up her brand new S5, so ill be sure to try it on that phone as well... even though I'm certain its not going to work. Its annoying and I hope there is a solution soon because I am outta ideas...
    04-23-2014 07:57 PM
  14. Ben Cramer1's Avatar
    Glad I'm not the only one who had this happen this morning. Oddly, using chrome there is no problem. Just happens with the android browser.
    04-23-2014 08:01 PM
  15. habibi edsa's Avatar
    O my dear, It's same like what I had got yesterday...
    It's also happening in my country Indonesia.
    I thought I was the only one who had this problem.
    I've been using Galaxy Note N7000.

    Everything is fine if I use any other app browers, but when the standar browser is used to see image browser, the problem occurs in which the white blank page appears.. It's really annoyin'.. But when it's openend by pressing at some length to new tab, the picture appears.
    I had done some things like deleting cookies, deactiveting java, clearing chache, shaking my android and other things, but those hadn't fix anythin'..

    But strangely it wasn't happening to some androids that my friends have. they use Samsung Galaxy Ace 2 I8160, s3 and Galaxy Tab 3....
    When I opened the standar browser using theirs, there was no problem. when I touched image browser on theirs, the picture just showed directly.

    What's wrong with this thing guys?

    Is there anyone who knows and could fix this matter?
    04-24-2014 01:57 AM
  16. Crazy_Jim's Avatar
    Checking in here... mine is doing the exact same thing...
    04-24-2014 09:28 AM
  17. JamesMore's Avatar
    HTC one using stock browser having same issue. We have to log a post on the Google product page and then get as many people as we can to confirm the problem in the past this then got Google to fix the problem
    04-24-2014 12:22 PM
  18. JamesMore's Avatar
    There is a Google posting on this problem sucks that the original author did not make a very good first post but if more people post listing there device and Google url eg .com .co.UK .mx ext they should fix it as they have in the past.

    Here is the url of the support ticket just need more people to confirm the problem.

    https://productforums.google.com/for...ch/BD2aY_vtKDU
    04-24-2014 12:33 PM
  19. spdypat3's Avatar
    James, I threw a post on there so hopefully they respond soon.
    04-24-2014 01:39 PM
  20. Angel De La Cruz1's Avatar
    Here I am thinking I had a virus or did something to my phone to mess up Google image searches and was freaking out. Thank god for this forum I hope they fix it soon
    04-24-2014 08:56 PM
  21. Jerry Bransford's Avatar
    Same problem with my Google browser, I think it's a Google problem that has nothing to do with our individual phone types.
    04-25-2014 12:46 AM
  22. Shydz's Avatar
    I am having the same issues - S3
    04-25-2014 06:51 AM
  23. Stu Sandnes's Avatar
    Same fault whith my s3
    Click on pics get white screen.
    04-25-2014 07:31 AM
  24. argjr's Avatar
    Note 2 same problem

    Posted via Android Central App
    04-26-2014 08:16 AM
  25. jaywa's Avatar
    Blank white screen appears when trying to load images using Google images search. Have Samsung Galaxy S3. Started several days ago. Thanks to everyone for posting their problem and possible solutions about this feature. Helps to know I'm not alone w phone operation challenges.
    04-26-2014 12:50 PM
28 12

Similar Threads

  1. help !!s4 won't turn on after charging
    By stratos tsamouris in forum AT&T Samsung Galaxy S4
    Replies: 7
    Last Post: 12-11-2014, 03:26 PM
  2. Gear Fit: Running on HTC M8 ask away
    By whitenessj in forum Samsung Gear Fit 1 & 2
    Replies: 15
    Last Post: 09-23-2014, 01:04 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 05-08-2014, 09:56 AM
  4. using note 3 charger on htc one m8?
    By The Royaloak in forum HTC One M8
    Replies: 5
    Last Post: 04-23-2014, 04:43 PM
  5. Replies: 2
    Last Post: 04-23-2014, 11:47 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD