1. TacoGobbler's Avatar
    I dont know why my original post was moved to the rooted t-mobile board, who is all the way over there handing out assistance?!?!?!!!! this seems like a hardware issue to me.

    again:

    Phone has been working on and off. Occasionally it would get caught in the restart loop but now it is just getting stuck on the logo. I can get into recovery, factory rest, wipe caches but after doing all that still it gets stuck. The phone is unlocked and rooted.. Can this be fixed or should I get a replacement???

    response 1:

    ROM? was that used during the jailbreaking process?

    Didnt attempt to OTA (?) it just started with this out of nowhere.

    The phone is T-Mobile.

    By "working on and off" i mean the phone was working perfectly fine up until like a month ago when it started occasionally falling into a reboot loop. I would resolved that by factory reseting, it will work for a few days then go into the restarting again. now, after falling into yet another restart situation, and factory reseting (like the 5th time), the phone is just stuck on the HTC logo. I am able to access ClockworkMod Recovery but nothing I do inside here helps... Ive factory reset and emptied every emptyable cahe I see.
    07-15-2014 12:30 PM
  2. wizzrah's Avatar
    I dont know why my original post was moved to the rooted t-mobile board, who is all the way over there handing out assistance?!?!?!!!! this seems like a hardware issue to me.

    again:

    Phone has been working on and off. Occasionally it would get caught in the restart loop but now it is just getting stuck on the logo. I can get into recovery, factory rest, wipe caches but after doing all that still it gets stuck. The phone is unlocked and rooted.. Can this be fixed or should I get a replacement???

    response 1:

    ROM? was that used during the jailbreaking process?

    Didnt attempt to OTA (?) it just started with this out of nowhere.

    The phone is T-Mobile.

    By "working on and off" i mean the phone was working perfectly fine up until like a month ago when it started occasionally falling into a reboot loop. I would resolved that by factory reseting, it will work for a few days then go into the restarting again. now, after falling into yet another restart situation, and factory reseting (like the 5th time), the phone is just stuck on the HTC logo. I am able to access ClockworkMod Recovery but nothing I do inside here helps... Ive factory reset and emptied every emptyable cahe I see.
    Hello. I have a couple of questions.

    What ROM were you running?
    Can you mount in recovery?
    Do you have S-OFF?

    Just requesting some more info so I can help you out.
    07-15-2014 12:39 PM
  3. TacoGobbler's Avatar
    Hello. I have a couple of questions.

    What ROM were you running?
    Can you mount in recovery?
    Do you have S-OFF?

    Just requesting some more info so I can help you out.
    I dont remember, is there a place where it will tell me?

    I havent tried to, Im at work but I will find out and report back later.

    I dont know where to look for S-OFF.

    I can get to the screen with the dudes on skateboards, when I enter recovery I load into ClockworkMOD recovery..
    07-15-2014 01:54 PM
  4. wizzrah's Avatar
    I dont remember, is there a place where it will tell me?

    I havent tried to, Im at work but I will find out and report back later.

    I dont know where to look for S-OFF.

    I can get to the screen with the dudes on skateboards, when I enter recovery I load into ClockworkMOD recovery..
    You mean bootloader mode? That's how you get into CWM. On the top of that menu, you should see either S-ON or S-OFF.
    07-15-2014 02:53 PM
  5. TacoGobbler's Avatar
    You mean bootloader mode? That's how you get into CWM. On the top of that menu, you should see either S-ON or S-OFF.
    oh okay.. S-ON. its on the first green line under UNLOCKED.
    07-15-2014 06:15 PM
  6. wizzrah's Avatar
    oh okay.. S-ON. its on the first green line under UNLOCKED.
    Okay, see if you can mount in recovery now.
    07-15-2014 07:03 PM
  7. TacoGobbler's Avatar
    Okay, see if you can mount in recovery now.
    what to do if i can mount, and if i can't?
    07-16-2014 06:12 PM
  8. wizzrah's Avatar
    what to do if i can mount, and if i can't?
    If you can mount in recovery, then try to flash another ROM.

    If you can't, try a different computer, download different drivers, or maybe flash an RUU.
    07-16-2014 06:41 PM
  9. TacoGobbler's Avatar
    alright so im trying to flash the TWRP to my phone but when i type "fastboot devices" into cmd i get: 'fastboot' is not recognized as an internal or external command.... i also tried this on my work computer (mac) and it said: no fastboot devices recognized... or some ****.. any ideas? thanks btw.
    07-23-2014 11:45 PM
  10. TacoGobbler's Avatar
    If you can mount in recovery, then try to flash another ROM.

    If you can't, try a different computer, download different drivers, or maybe flash an RUU.
    i asked a question above, dont know if you see it without quotes.
    07-24-2014 01:00 AM
  11. TacoGobbler's Avatar
    If you can mount in recovery, then try to flash another ROM.

    If you can't, try a different computer, download different drivers, or maybe flash an RUU.
    I figured out how to get fastboot working on this Mac at work.. after typing './fastboot devices' into terminal i get the serial number or whatever that is but now after proceeding to the next step,
    "design-3:Android designer2$ fastboot flash recovery Desktop/twrp.img
    -bash: fastboot: command not found
    design-3:Android designer2$ ./fastboot flash recovery Desktop/twrp.img
    target reported max download size of 1514139648 bytes
    error: cannot load 'Desktop/twrp.img': No such file or directory"

    But the TWRP.img is on the desktop... I even tried moving it to the Android folder but still I get this error.
    07-24-2014 01:52 PM

Similar Threads

  1. Samsung Note 2 - System status is Custom - HELP!
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 09-12-2014, 12:50 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: 09-07-2014, 02:13 AM
  3. Ringtone from Zedge won't work on Galaxy S4
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 09-04-2014, 09:27 PM
  4. Tinder messages are NOT showing up, please HELP!?
    By Billy95Tech in forum General Help and How To
    Replies: 3
    Last Post: 07-17-2014, 08:00 AM
  5. Replies: 4
    Last Post: 07-16-2014, 07:55 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD