Welcome to the Android Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 4 of 4
  1. Thread Author  Thread Author    #1  

    Default Not getting LTE on Android revolution 9.1

    I installed android revolution 9.1 today. Everything went well and I entered the apn correctly. I'm getting 4G, 3G, H, and wifi is good. I just can't seem to connect to LTE.

    Any ideas?
  2. Thread Author  Thread Author    #2  

    Default Re: Not getting LTE on Android revolution 9.1

    By the way I'm using ATT in the US with an unlocked Tmobile variant. I had LTE working yesterday on stock rom
  3. #3  

    Default Re: Not getting LTE on Android revolution 9.1

    Ask in the ARHD thread, you'll have much better luck than here

    My M8 posted this
  4. #4  

    Default Re: Not getting LTE on Android revolution 9.1

    Hold on, 4G is LTE...

    My M8 posted this

Similar Threads

  1. Weather forecast on my calendar
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 9
    Last Post: 12-10-2014, 01:04 PM
  2. I'm trying to install cm 11 on my Verizon Galaxy S3
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 07-16-2014, 10:47 PM
  3. google keyboard issue with @ on nexus 7
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 07-15-2014, 07:57 PM
  4. LG G2 glitch on text?
    By mjt1265 in forum Verizon LG G2
    Replies: 3
    Last Post: 07-15-2014, 07:24 PM

Posting Permissions