1. Neil Hind's Avatar
    My phone with EE worked fine in USA and Croatia but not in Montenegro. It won't connect to a carrier but will find 3 when search but all have red Xs against them.

    Have done soft reboot and called support who think bad SIM but don't get that.

    Have also switched off 4g but still nothing.

    Any ideas appreciated.
    05-20-2014 08:22 AM
  2. mchockeyvette27's Avatar
    My phone with EE worked fine in USA and Croatia but not in Montenegro. It won't connect to a carrier but will find 3 when search but all have red Xs against them.

    Have done soft reboot and called support who think bad SIM but don't get that.

    Have also switched off 4g but still nothing.

    Any ideas appreciated.
    Are you sure the phone that you have has the correct frequency bands to work on their networks?

    Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
    05-20-2014 08:54 AM
  3. Neil Hind's Avatar
    Hope so. In Europe using Uk SIM and htc one m8. Was ok in neighbouring Croatia.

    Support didn't say an issue and partner using Uk iPhone OK on Telenor network.

    Edit. Checked web site and seems fineb re bandwidth.
    05-20-2014 09:10 AM
  4. Relgoshan's Avatar
    Hope so. In Europe using Uk SIM and htc one m8. Was ok in neighbouring Croatia.

    Support didn't say an issue and partner using Uk iPhone OK on Telenor network.

    Edit. Checked web site and seems fineb re bandwidth.
    Does your phone have any special network modes? My Flex has 4-5, I leave it in 'global' all the time. Can you believe a Sprint phone is letting me select GSM Only? Keeps phantom towers from jacking your signal AND it saved a little battery when I tried it. But all roaming minutes :/
    05-20-2014 11:38 AM
  5. Neil Hind's Avatar
    I have tried all modes and still no connection. Have 4g 3g and 2g but nothing else with auto select.
    05-20-2014 11:57 AM

Similar Threads

  1. Gear 2 Neo - Lockscreen issues (lag?)
    By Jens Hjorth in forum Samsung Gear 2 & Gear 2 Neo
    Replies: 4
    Last Post: 05-15-2015, 06:54 AM
  2. S5 Developer Edition- and tethering with UDP on vzw
    By quicksilvercreature in forum Samsung Galaxy S5
    Replies: 9
    Last Post: 05-21-2014, 05:04 AM
  3. S3 won't progress past boot screen + sd card issues encryption issues.
    By Snickersthecat in forum Samsung Galaxy S3
    Replies: 1
    Last Post: 05-21-2014, 01:34 AM
  4. Samsung Galaxy Tab 3 Sound Issues
    By meli smiles in forum Samsung Galaxy Tab 3
    Replies: 1
    Last Post: 05-20-2014, 06:25 PM
  5. Looks like I have a charging issue
    By ShaggyKids in forum Samsung Gear 2 & Gear 2 Neo
    Replies: 2
    Last Post: 05-20-2014, 09:56 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD