1. stevextragedy's Avatar
    Since the last update about a week ago my phone has been losing signal completely for 10 or so seconds ever my 5 mins and its quite annoying to deal with when trying to use apps like Facebook or Spotify, And I've tried to update profile and prl what gives!

    Posted via Android Central App
    Jason McConnell likes this.
    06-24-2014 09:17 AM
  2. Golfdriver97's Avatar
    What carrier do you have?
    06-24-2014 09:29 AM
  3. stevextragedy's Avatar
    Sprint I live in central mass as well if that makes a difference

    Posted via Android Central App
    06-24-2014 10:47 AM
  4. Golfdriver97's Avatar
    Sprint I live in central mass as well if that makes a difference

    Posted via Android Central App
    Have you tried clearing cache in recovery?

    From a Carbon M8 and AC Forums app
    06-24-2014 12:07 PM
  5. ankah's Avatar
    I had the same issue, got a new phone
    It also would only connect to 3g, not spark 4g
    Posted via Android Central App
    06-24-2014 12:30 PM
  6. stevextragedy's Avatar
    I'm not entirely sure what that means. Please explain.

    Posted via Android Central App
    06-24-2014 12:41 PM
  7. ankah's Avatar
    I had the same issue ( dropped signal off and on constantly)

    I got a new phone ( because it could not be fixed it was a problem with the phone)

    It also would not connect to 4G/Spark ( you did not have this issue)

    Posted via Android Central App
    06-24-2014 08:59 PM
  8. stevextragedy's Avatar
    I had the same issue ( dropped signal off and on constantly)

    I got a new phone ( because it could not be fixed it was a problem with the phone)

    It also would not connect to 4G/Spark ( you did not have this issue)

    Posted via Android Central App
    Yes but I've never had this problem before most recent firmware update.

    Posted via Android Central App
    06-25-2014 01:40 PM
  9. Jason McConnell's Avatar
    Exactly the same issue here!! It's making me nuts! And as I'm out of the initial 14 day period, they're more or less telling me that for the time being, I'm S.O.L. with getting a replacement or exchanging it for another model phone.
    06-25-2014 07:58 PM
  10. coronaboy10's Avatar
    Dont accept that. Keep pestering them.
    06-26-2014 02:05 PM
  11. Poseign's Avatar
    To be clear, you both attempted to factory reset the device already? Because that should be the first golden rule of what to do if your phone starts having issues after a software update.
    06-26-2014 11:46 PM
  12. SAMmarked1's Avatar
    Have you tried to pull the sim? Sometimes giving it 30 seconds will reconnect the phone with the towers and then update the prl

    Posted via Android Central App
    dlocks likes this.
    06-27-2014 12:02 AM
  13. dlocks's Avatar
    Have you tried to pull the sim? Sometimes giving it 30 seconds will reconnect the phone with the towers and then update the prl

    Posted via Android Central App
    I also had some of these issues after the update especially connecting to LTE.
    HTC tech recommended pulling simcard or clearing system cache.
    I went with removing and putting back simcard because that was easiest to do and that fixed my problem.
    So start with a simcard pull.
    SAMmarked1 likes this.
    06-27-2014 12:30 AM
  14. stevextragedy's Avatar
    To be clear, you both attempted to factory reset the device already? Because that should be the first golden rule of what to do if your phone starts having issues after a software update.

    I did a factory reset and before restoring with HTC backup it seemed fine but as soon as I restore it goes back to the same problem what do I do now?

    Posted via Android Central App
    06-27-2014 03:39 PM
  15. stevextragedy's Avatar
    Completely factory reset still the same problem

    Posted via Android Central App
    Attached Thumbnails problem since update-29.jpg   problem since update-30.jpg  
    06-27-2014 04:44 PM
  16. stevextragedy's Avatar
    In fact its worse now

    Posted via Android Central App
    06-27-2014 04:50 PM
  17. dlocks's Avatar
    In fact its worse now

    Posted via Android Central App
    Have you tried pulling the simcard? If that doesn't work try clearing the system cache. Do a google search for clearing system cache on htc one m8.
    I have used the instructions provided from a t-mobile support page.
    Doing a reset does not clear the system cache.
    Somebody also suggested taking it a sprint store and have them do a SCRTN which is suppose to set the radios back to the default settings.
    06-28-2014 12:21 AM

Similar Threads

  1. RSA fingerprint popup problem!(please help)
    By mbv1377 in forum Google Nexus 7 Tablet (2013)
    Replies: 5
    Last Post: 06-24-2014, 12:20 PM
  2. HTC one SV problem
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 06-24-2014, 11:56 AM
  3. Does Software Update of ICS, allow moving apps to sd card
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 06-24-2014, 09:36 AM
  4. Htc one sv problem help!
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 06-24-2014, 09:30 AM
  5. Core Plus reboots itself after system update
    By Wojtek_wk in forum Samsung Galaxy Core
    Replies: 0
    Last Post: 06-24-2014, 04:51 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD
";