1. Smply_Rcklss's Avatar
    Has anyone experienced any lag while connected to WiFi ? While opening apps, or on the app drawer pulling up the keyboard to search an app. Also the animation while pulling up the pad lock on the lock screen to go into your pattern or whatever u use as security

    Tapatalk'n On The M8 ๐Ÿ‘๐Ÿ“ฑ
    07-05-2014 05:06 PM
  2. law2010's Avatar
    Has anyone experienced any lag while connected to WiFi ? While opening apps, or on the app drawer pulling up the keyboard to search an app. Also the animation while pulling up the pad lock on the lock screen to go into your pattern or whatever u use as security

    Tapatalk'n On The M8 ๐Ÿ‘๐Ÿ“ฑ
    None so far. I have been using mine since March 26th on Verizon. I have never had such a great phone.

    Posted via Android Central App
    07-05-2014 07:02 PM
  3. Smply_Rcklss's Avatar
    It happens every blue moon, other than that it's a beast. I've had mine since release date too.

    Tapatalk'n On The M8 ๐Ÿ‘๐Ÿ“ฑ
    07-05-2014 08:06 PM
  4. whitelunchbag's Avatar
    Are you using HTC backup or Google+ photo backup? That or something similar could be the culprit

    My M8 posted this
    07-05-2014 08:15 PM
  5. Smply_Rckless's Avatar
    Are you using HTC backup or Google+ photo backup? That or something similar could be the culprit

    My M8 posted this
    Yeah, I'm using. HTC backup. I just cleared the data on it. & disabled it.

    Posted via Android Central App
    07-05-2014 09:11 PM
  6. whitelunchbag's Avatar
    It's useful, keep using it, but that's probably the reason for your 'lag'

    My M8 posted this
    07-05-2014 09:24 PM
  7. AKFL3TCH3R's Avatar
    Google+ is not worth it on phones because it eats away data and always runs in the background! I disabled it too.

    Posted via Android Central App
    oditius likes this.
    07-06-2014 01:12 AM
  8. Smply_Rcklss's Avatar
    I found the culprit, it was the runtime. I've switched back to Dalvik & it's running smooth as hell

    Tapatalk'n On The M8 โ˜•๐Ÿธ
    07-14-2014 03:32 AM
  9. HighOnHops's Avatar
    Yeah ART started to run horribly for me too. Switched back to Dalvik a while back and its been running smooth again.
    07-14-2014 09:44 AM

Similar Threads

  1. Volume problems with htc one x
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 02-24-2015, 01:26 AM
  2. Replies: 1
    Last Post: 02-24-2015, 01:24 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: 09-02-2014, 01:05 AM
  4. Wifi for htc inspire disconnecting
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 07-05-2014, 06:55 PM
  5. what is the rss link for android central?
    By peacefulberry in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 07-05-2014, 04:49 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD