1. DeavenMitchell's Avatar
    Hey everyone.

    So today I received a new HTC One because my last one was faulty...so I got a free replacement...

    Well...There is a weird bug with it.

    When I try to plug in headphones all the way, sound from the left ear barely is produced...It's very...very faint.

    I then went to make sure it wasn't just the headphones...and they worked fine on other devices. I then tried a new pair of headphones as well, and they reproduced the same exact result.

    I then found out that if I don't fully plug in the headphones...like maybe 3/4ths all the way in? The audio comes out fine through both headphones...but if it's fully plugged in like it's suppose to be...thats when the audio goes missing / becomes very faint.

    Thoughts? Did I get 2 bad phones in a row?
    07-15-2014 05:51 PM
  2. Mooncatt's Avatar
    I'm guessing the replacement wasn't brand new? Welcome to refurbish roulette, where you have a high chance of inherenting the problems of someone else's warranty claim. It's like this from every manufacturer from what I've read. So yes, it's likely your replacement is defective out of the box.
    07-15-2014 06:06 PM
  3. DeavenMitchell's Avatar
    So I guess I need to go back to the provider, show them the problem and probably get another new replacement then and hope for a non faulty one? x_x
    07-15-2014 06:13 PM
  4. Mooncatt's Avatar
    Well, new to you. Unfortunately it's unlikely you'll be able to force the issuance of a brand new phone for a warranty replacement.
    07-15-2014 06:41 PM

Similar Threads

  1. New Google Search and BT Dialing Problem
    By JimSmith94 in forum Android 4.4 KitKat
    Replies: 3
    Last Post: 07-21-2014, 04:32 PM
  2. Replies: 2
    Last Post: 07-16-2014, 02:34 AM
  3. Two very small issues since Kit kat
    By Bankokbob54 in forum Verizon Galaxy S III
    Replies: 1
    Last Post: 07-15-2014, 06:29 PM
  4. Connection Issue recently LG G2
    By Happydadto5 in forum LG G2
    Replies: 0
    Last Post: 07-15-2014, 05:42 PM
  5. Sudden issues with signal loss
    By Angie Melvin in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 07-15-2014, 04:59 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD