1. Smply_Rcklss's Avatar
    I know there was a thread for this, I can't find it. My problem is, my texts are being delayed. I'll text my fiance & exit the messaging app thinking it sent. Not hear back from her for an hour & it'll have the sending icon next to it. I'm using the stock app, & I'm in good coverage area

    Tapatalk'n On The M8 โ˜•๐Ÿธ
    08-20-2014 08:39 PM
  2. UJ95x's Avatar
    Did this start happening recently? Does it happen with everyone or just your fiancee?
    08-20-2014 08:41 PM
  3. bigoldthor's Avatar
    In the past when this has happened to me, I had to call the carrier (AT&T) to have something fixed on their end. Reprovisioned or something.
    08-20-2014 09:43 PM
  4. Smply_Rcklss's Avatar
    Did this start happening recently? Does it happen with everyone or just your fiancee?
    Yes, it's been ongoing for maybe a week now. It's only doing this w her. It'll send if I stay in our conversation, everyone else I can exit soon as I hit send. It became worse since the 4.4.3 update.

    Tapatalk'n On The M8 โ˜•๐Ÿธ
    08-21-2014 12:16 AM
  5. UJ95x's Avatar
    Yes, it's been ongoing for maybe a week now. It's only doing this w her. It'll send if I stay in our conversation, everyone else I can exit soon as I hit send. It became worse since the 4.4.3 update.

    Tapatalk'n On The M8 โ˜•๐Ÿธ
    Hmm, weird that it's exclusive to her threads. Have you tested it out on other apps?

    Sent from my Galaxy S4 running SlimKat 4.4.4
    08-21-2014 12:59 AM
  6. Smply_Rcklss's Avatar
    Hmm, weird that it's exclusive to her threads. Have you tested it out on other apps?

    Sent from my Galaxy S4 running SlimKat 4.4.4
    I just cleared the cache partition, it's working now. I'll see how it is in a week.

    Tapatalk'n On The M8 โ˜•๐Ÿธ
    08-21-2014 01:08 AM
  7. UJ95x's Avatar
    I just cleared the cache partition, it's working now. I'll see how it is in a week.

    Tapatalk'n On The M8 โ˜•๐Ÿธ
    ๐Ÿ˜€
    Glad it's working for now. Let me know if it stays like that.

    Sent from my Galaxy S4 running SlimKat 4.4.4
    08-21-2014 01:11 AM

Similar Threads

  1. Can't send/receive MMS: HTC one m8
    By AdamLu in forum Ask a Question
    Replies: 5
    Last Post: 10-31-2014, 08:15 AM
  2. Replies: 2
    Last Post: 09-19-2014, 07:16 AM
  3. Exchange Server Cannot Send/Receive Over Cellular Data
    By RionDunn in forum Samsung Galaxy S5
    Replies: 5
    Last Post: 08-20-2014, 06:38 PM
  4. HOW: Make Google Voice default SMS app G3
    By dougltc in forum LG G3
    Replies: 0
    Last Post: 08-19-2014, 11:19 AM
  5. Replies: 1
    Last Post: 08-19-2014, 11:06 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD