05-12-2014 05:21 PM
150 ... 23456
tools
  1. andrewnelson23's Avatar
    i have done all the steps but my cmd says "< waiting for device >" and just says that and nothing else i have waited for up to 30 minutes and still nothing, i have an htc one v phone from virgin mobile
    It sounds like you haven't installed the drivers or something like that.

    Sent from my Full Android on PrimoC using Android Central Forums
    01-13-2013 10:46 AM
  2. SirNoobyfromNoobishire's Avatar
    Thanks for this write-up. This post is 1) To see if anyone is still checking this (in case I need support) and 2) What is a reasonable timeframe for this? I am at work and have an experiment running and want to see if I can accomplish this before it is done. Thanks!
    01-23-2013 11:51 AM
  3. Tsmith1223's Avatar
    So I went to go download the gapps and all that and the page it took me to in big bold letters said "do not installs gapps with this rom" or something along those lines, are the gapps avoidable or do i need them?
    01-23-2013 02:40 PM
  4. andrewnelson23's Avatar
    I check this every once in awhile. I am much more present on the xda forums, sorry. This should take about 2 hours, I'd say. Maybe an hour if you're efficient and know what you're doing.
    01-25-2013 03:14 PM
  5. andrewnelson23's Avatar
    Updated the OP to PACman v19.3 and changed the boot.img to be one that works really well for me. This ROM is completely functional. Go thank inyourface09 over at xda at this thread. If you don't have an account at xda, make one just to thank him!
    aaronrw likes this.
    01-26-2013 12:47 PM
  6. prakopp's Avatar
    Folks,

    I am stuck after the last step. I installed everything and everything went fine. I am stuck in PACMAN logo.
    This is even after installing the boot.img and gapps, tried OP's gapps as well as the latest.
    This is a HTC One V for Virgin Mobile.
    Any idea why am I doing wrong ?
    01-27-2013 12:13 AM
  7. andrewnelson23's Avatar
    Folks,

    I am stuck after the last step. I installed everything and everything went fine. I am stuck in PACMAN logo.
    This is even after installing the boot.img and gapps, tried OP's gapps as well as the latest.
    This is a HTC One V for Virgin Mobile.
    Any idea why am I doing wrong ?
    Hmmm. Odd. See, if it was the updated radio, I'd expect you to be experiencing a lot of reboots, not ROM hangs.
    A few questions:
    1. How did you install the boot.img?
    2. What does your bootloader say? Like what version?
    01-27-2013 12:58 AM
  8. prakopp's Avatar
    Edit : I downgraded the Radio from this thread.
    [TUT][CDMA]ROM randomly rebooting? Here are some fixes! (BACK IN BUSINESS!!! ) - xda-developers
    Re-unlocked and rooted.
    Installed pacman and gapps20121011 but it still hangs on pacman logo screen.

    Any idea ?

    Now it's behaving different.
    I left it as is last night and this morning, it starts with welcome and reboot half way through the process. During welcome it shows AIM with a USB logo.
    I did a factory reset which probably deleted data/cache because it still shows PACMAN logo.
    Should I restart the steps ? I didn't note the boot log.
    01-27-2013 05:19 AM
  9. andrewnelson23's Avatar
    Edit : I downgraded the Radio from this thread.
    [TUT][CDMA]ROM randomly rebooting? Here are some fixes! (BACK IN BUSINESS!!! ) - xda-developers
    Re-unlocked and rooted.
    Installed pacman and gapps20121011 but it still hangs on pacman logo screen.

    Any idea ?

    Now it's behaving different.
    I left it as is last night and this morning, it starts with welcome and reboot half way through the process. During welcome it shows AIM with a USB logo.
    I did a factory reset which probably deleted data/cache because it still shows PACMAN logo.
    Should I restart the steps ? I didn't note the boot log.
    What boot.IMG did you install? And how are you flashing it?
    That welcome screen had the same aim thing with USB logo for me.


    Sent from my HTC One V using Android Central Forums
    01-27-2013 09:07 AM
  10. prakopp's Avatar
    Finally got it resolved. (In the process installed AOKP and then again this).

    1. The loop problem was due to radio version (downgraded and worked, link in previous post)
    2. The logo loop hang was due to some wiping issue. I was not doing Wipe-Factory Reset (TWRP recovery).
    Doing all (Cache, Dalvik, Factory and System in that order) wipes and reinstalling PACMAN rom and gapps-20121011 worked.

    Thanks andrewnelson23 for the help.
    Ken Louie likes this.
    01-27-2013 10:02 AM
  11. andrewnelson23's Avatar
    Isn't 19.3 awesome?! there are a couple 4.2 ROMs available over on xda, but the camera and camcorders don't work on them.



    Sent from my HTC One V using Android Central Forums
    01-27-2013 01:00 PM
  12. prakopp's Avatar
    Yep, I went to AOKP which is more like Nexus and wanted to do this too. Left it now
    01-27-2013 02:31 PM
  13. Ken Louie's Avatar
    PRAKOPP

    You saved me!!! I was using TWRP and didn't do WIPE-Factory Reset!!!!! Now it boots fine!!
    prakopp likes this.
    01-28-2013 08:23 PM
  14. lebooo's Avatar
    hi, i am trying to use the cm10.1 keyboard with the pacman rom. it installs and normal typing works but gesture typing does not input any words (i can see the swype trail but it won't spell a word). stock 4.2 keyboard works with swyping and everything. am i missing something or is this not possible to do? thanks
    02-04-2013 06:56 PM
  15. andrewnelson23's Avatar
    You know, I'm not sure. I ALWAYS use stock 4.2 keyboard cuz its boss. I don't know about the cm10.1 keyboard. Is it cool? I've never tried it.

    Sent from my HTC One V using Android Central Forums
    02-05-2013 08:01 PM
  16. lebooo's Avatar
    it's the same as the 4.2 keyboard but has long-press symbols on every letter (which i find very helpful with password entry). i found one post from a gs2 user who said he also couldn't get the gesture typing to work on the same keyboard until he installed the 4.2 gapps. can i install 4.2 gapps on pacman?
    02-06-2013 11:04 AM
  17. andrewnelson23's Avatar
    No, they're incompatible. You might be able to find the lib or whatever it is that makes it work though from the 4.2 gapps.
    lebooo likes this.
    02-06-2013 09:29 PM
  18. biolabs's Avatar
    so i have got all the way to the custom rom after I unlocked the boot loader, rooted the phone, and put the custom recovery on it and when i get to the area after choosing recovery where it says
    -reboot system now
    -install zip from sdcard
    -wipe data/factory reset
    -wipe cache partition
    -mounts and storage
    -advanced

    i cant select an option with the power button it just brings up the background showing a refresh arrow with a top hat and nothing else when i hit the power button again it brings back up the blue choices, stuck and dont know what to do. i would be really grateful if someone could give me advice on what i did wrong or not doing right
    02-09-2013 08:51 PM
  19. zedorda's Avatar
    TWRP is a better choice.
    biolabs likes this.
    02-09-2013 09:10 PM
  20. riggerman's Avatar
    Install TWRP, it is a much better recovery. If you must use CWM, you'll have to scroll all the way to the bottom then press the volume down button again to loop to the top. Then scroll up to loop back to the bottom, then down one more time. You should see a notification at the bottom of the screen, and the power button will be enabled.
    biolabs likes this.
    02-09-2013 09:19 PM
  21. biolabs's Avatar
    thanks guys i think i got it from here
    02-09-2013 09:23 PM
  22. biolabs's Avatar
    hate to do this to you guys again but i got it where it seemed like it was going to work perfect but it keeps rebooting every 30secs to a min and i dont know what to do any help would be great.
    02-09-2013 09:55 PM
  23. riggerman's Avatar
    I'll bet you have the newer radio version ending in .928. You'll need to downgrade using the original RUU. Read this thread.

    [TUT][CDMA]ROM randomly rebooting? Here are some fixes! (BACK IN BUSINESS!!! ) - xda-developers
    02-10-2013 02:08 AM
  24. biolabs's Avatar
    I'll bet you have the newer radio version ending in .928. You'll need to downgrade using the original RUU. Read this thread.

    [TUT][CDMA]ROM randomly rebooting? Here are some fixes! (BACK IN BUSINESS!!! ) - xda-developers
    my radio is 1.00.00.0928, i went to the site with all the ruus how do i know what one to use.

    UPDATE

    found out i have to use 521_2 in the process of downloading and i hope it works once again thanks guys cause im a first timer at rooting a phone.
    02-10-2013 09:04 AM
  25. SirNoobyfromNoobishire's Avatar
    Thank you for everyone taking the time to write out your problems and solutions. I have a Virgin Mobile phone and had to downgrade my radio for it to work. I also found TWRP to work much better and followed prakopp's advice.
    02-11-2013 01:29 PM
150 ... 23456
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD