12-11-2013 05:06 PM
212 ... 34567 ...
tools
  1. dwappo's Avatar
    I looked around on the harmonica site..
    Says that it has wi-fi tether...
    so does it mean it will work without having to pay $15 to VM?
    and will this rooting guide and the harmonica rom work on the Evo V 4G regardless if it has Sprint logo or VM logo?
    Sorry for asking, but I don't have the phone yet, so I wanted to know..
    Yes for both questions.

    You know what they say, all toasters toast toast.
    08-20-2012 03:53 AM
  2. twelfth's Avatar
    And no, im not a noob at this but I thought that maybe the 2 diffrent logos on the evo meant they have somewhat diffrent hardware..
    As already explained on these forums, this is not the case.
    08-20-2012 02:02 PM
  3. stevek28's Avatar
    How do I flash that?
    08-25-2012 05:41 AM
  4. wesley90687's Avatar
    Can anyone help me? I'm trying to root my phone, i got as far as highlighting my token. When i right click to try to copy my token nothing appears and the token just unhighlights it self. If anyone can help me it would be much appreciated.
    08-31-2012 10:26 PM
  5. spikey190's Avatar
    to be honest the WiFi never worked with my HTC or my metro pcs I need to find something that works
    09-01-2012 09:24 AM
  6. koopakid08's Avatar
    Can anyone help me? I'm trying to root my phone, i got as far as highlighting my token. When i right click to try to copy my token nothing appears and the token just unhighlights it self. If anyone can help me it would be much appreciated.
    Try using cntrl-c keyboard shortcut to copy.

    Sent from my HTC Evo V 4G
    09-01-2012 03:01 PM
  7. whbisondtr's Avatar
    i went through all these steps sucessfully, checked "reboot if sucessful", it rebooted right away after selecting flash zips now. but my phone is NOT rooted!!!! any thoughts?
    09-16-2012 04:52 PM
  8. whbisondtr's Avatar
    ok, i got this thing to root, yay! but i have no wifi, is this a normal problem? its not ahuge deal but would liketo get back at some point. also having problems with titanium backup,its not loading in??? any help would be appreciated.. thanks!!
    09-16-2012 06:57 PM
  9. koopakid08's Avatar
    ok, i got this thing to root, yay! but i have no wifi, is this a normal problem? its not ahuge deal but would liketo get back at some point. also having problems with titanium backup,its not loading in??? any help would be appreciated.. thanks!!
    Try a complete wipe and reflash your rom.

    Sent from my HTC Evo V 4G
    09-17-2012 08:11 PM
  10. whbisondtr's Avatar
    Ok that worked... Thank you!!
    09-20-2012 07:17 AM
  11. crickie's Avatar
    ]someone needs to make a video tutorial. i have been stuck on step 3 for 4 hrs trying to figure out what ive done wrong. help!!!!
    There is a video available on YouTube under "How To Root The HTC EVO V". It's very well done, and includes links to all the needed downloads.
    09-27-2012 05:06 PM
  12. crickie's Avatar
    The root & unlock went without a problem. Great work on the instructions! Now to get rid of the BLOAT!!! Thanks again!
    10-05-2012 08:22 PM
  13. ldjohn55's Avatar
    Does anyone know where I can find Root instructions (HTC EVO V 4G Virgin Mobile) using a Mac?
    10-06-2012 11:16 AM
  14. tennis77's Avatar
    Awesome guide, very easy to follow along. I am experiencing a problem though. When I try to flash the superuser.zip file in twrp, it doesn't fully install. It gives me the error message error in /tmp/sideload/package.zip (status 0)

    After rebooting, I saw that I did have the superuser app icon, but when I tried to open a root app, like titanium backup, it said I did not have root access. I updated superuser from the market, and it still said I didn't have root access. Why is twrp not fully installing the superuser.zip? any help on the error message is greatly appreciated!
    10-07-2012 01:07 AM
  15. pedplar's Avatar
    I can't get root. I was able to unlock the bootloade but when I try to flash the su zip it reboots the phoe but no superuser is installed.


    Edit. Finally got it. Tried it again and worked.
    10-10-2012 10:31 PM
  16. cj_302's Avatar
    okay... first i downloaded EVERYTHING!!! now i cant even get the comand to work... i've been at this for... 2 hours. and still cant get anything even the cd C:\sdk-tools after that it say cant find file. then i type int the reboot bootloader or something like that and it's not doing a THING!!! so now... im still at a loss...... HELP!!! message if you have to....

    ok just got it to go to the sdk tools.. but now nothing... it says adb isn't recognized...

    ok... it's been three hours an now still no sucess.... and i've followed leslieAnn's way on VMroms and now this thread... i still have no luck... soo.. if someone could point ANYTHING out that'd be awesome.
    10-13-2012 07:08 PM
  17. twelfth's Avatar
    ... cd C:\sdk-tools after that it say cant find file....
    If you followed the steps correctly, this should not have been an issue.
    10-15-2012 05:48 PM
  18. cj_302's Avatar
    No. After I type in adb reboot bootloader it say no command found. Ask works but nothing in it works...

    Sent from my HTCEVOV4G using Android Central Forums
    10-16-2012 05:23 PM
  19. cr8rec's Avatar
    you mentioned halfway though the steps that i shouldnt be connected to usb, well i switched it to usb 2.0 and it still says waiting for device no matter what i try...
    10-17-2012 06:58 AM
  20. twelfth's Avatar
    No. After I type in adb reboot bootloader it say no command found.
    Again. If you followed the steps correctly, this should not have been an issue. No command found = You didn't put the files where they were supposed to go; you don't know how to create folders or you don't know how to navigate command prompt to get to those folders.
    10-17-2012 11:49 AM
  21. cj_302's Avatar
    HUMM.. maybe it's a computer error because i put them in the C:\sdk-tools just like it told me to. opened it via CMD PRT. and still nothing. idk i dont have a comptuer with the software right now but i'll do it again and get back on. there's gotta be an easier extract method you can do right from the phone. im actually trying to figure that out too.. well once i get s-off that is...
    10-17-2012 03:54 PM
  22. tsunamio's Avatar
    I rooted my phone following the instructions in this thread. Worked for hboot. 1.57000 ics 4.0.3
    10-19-2012 02:10 PM
  23. cj_302's Avatar
    Yes. I have the same thing... 1.57 hboot and ics 4.0.3

    Sent from my HTCEVOV4G using Android Central Forums
    10-20-2012 09:17 PM
  24. twelfth's Avatar
    Yes. I have the same thing... 1.57 hboot and ics 4.0.3
    I don't know how else to say this.

    The problem is you. It is something you are doing wrong. It could be as simple as you not extracting the files from the archive properly, it could be that you're not extracting the files from the archive at all. That you are unable to figure out what is going on when the command prompt says the program was not found when you try to run it should tell you everything that's wrong up to that point... if you knew what you were doing.
    10-21-2012 09:34 PM
  25. jerryh511's Avatar
    Great detailed instructions. Ty can all of this be down directly from the phone? If so could you email me the instructions. I would greatly appreciate it very much.
    10-22-2012 06:09 PM
212 ... 34567 ...
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD