1. BriMcFly88's Avatar
    I have root. I am new to flashing ROM's, but know much about it.

    I am using ROM Manager. I made backups and know how to restore from recovery and all that - I've had to do it a handful of times.

    I have tried three different ROM's. Cyanogen hangs on the splash screen, no idea why but I noticed other people had problems with that online, so I sort of skipped over that one for now.

    The other two ROM's I flash seem to work, they reboot, then I start my phone again and everything looks the same. Same background, I have HTC Sense UI (not supposed to), and all of my icons... EXCEPT.... the icons are all dead links. It's basically like my storage is wiped with all of the apps and saved settings like email accounts...but all of the customization is there.

    ANY clue what I am doing wrong?!?!

    I get this for Uncommon sense and Incredibly re-engineered.

    This is KILLING me
    03-13-2011 10:34 PM
  2. BriMcFly88's Avatar
    Oh, and I have S-off
    03-13-2011 10:52 PM
  3. PvilleComp's Avatar
    First, which Clockwork are you using? If it’s 3.0.0.5, try downgrading to 2.x with the instructions here...

    http://forum.androidcentral.com/htc-...m-manager.html

    If you are using 3.0.0.8 then you are OK.

    Then, go into recovery, wipe data, cache and dalvik and re-flash your desired ROM.

    This should fix it.

    CWM 3.0.0.5 and 3.0.0.6 had some issues with wiping the partitions.

    Once you're back up and running, (assuming you had to downgrade CWM) then you can upgrade to 3.0.0.8 in ROM Manager by going into menu -> settings and selecting "Erase Recovery," then look in All ClockworkMod Recoveries and select 3.0.0.8
    BriMcFly88 likes this.
    03-13-2011 11:05 PM
  4. crondable's Avatar
    You ARE doing a full wipe before flashing any of these ROMs right? That, and both Uncommon Sense and Re-Engineered both retain the Sense UI so...
    03-13-2011 11:05 PM
  5. BriMcFly88's Avatar
    First, which Clockwork are you using? If its 3.0.0.5, try downgrading to 2.x with the instructions here...

    http://forum.androidcentral.com/htc-...m-manager.html

    If you are using 3.0.0.8 then you are OK.
    BINGO - I have 3.0.0.5 - going to try this out and let you know how it goes. Thanks!
    03-13-2011 11:17 PM
  6. BriMcFly88's Avatar
    Much appreciated, you are good. I downgraded CWM, then upgraded it to .08, and was able to flash my first ROM. Good looking out dude!
    03-13-2011 11:56 PM
  7. PvilleComp's Avatar
    No problem - Happy to help.
    03-14-2011 12:04 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD