1. HelpMeAndroid's Avatar
    So I rooted my phone today (checked it with root checker and it is rooted). I flashed Clockwork Mod custom recovery with Rom Manager and got the "you have successfully flashed...!!" message. I then use rom manager to boot into CWM recovery mode and it always goes to stock recovery. I've scoured the internet to find a solution, or even a reason for this? I can't make a android backup, so I haven't been able to flash a custom rom on it. Any help would be greatly appreciated.
    08-24-2014 07:54 PM
  2. HelpMeAndroid's Avatar
    Hi again...ok, so now it boots into recovery, but I cannot flash anything... I get installation started, installation aborted! no matter what. Im not getting a status with it (I've read the recommendations on how to fix the status 7 error, but this is not that) and really, I'm getting to the point of big frustration. Any help would be SOOO greatly appreciated.
    08-26-2014 12:15 PM
  3. CycloneSpoiler's Avatar
    I can't offer any help for you. I am curious what you used to get root, and what software version you have.
    guitarboy0211 likes this.
    08-26-2014 09:59 PM
  4. guitarboy0211's Avatar
    I can't offer any help for you. I am curious what you used to get root, and what software version you have.
    Hey Cyclone, do you have any idea how I could uninstall 2nd init recovery from my OGP?
    02-25-2015 08:13 AM

Similar Threads

  1. Which Identifier Do I use for rooting purposes, MVJ or ZVJ?
    By PhoneGlow in forum LG Optimus S Rooting, ROMs, and Hacks
    Replies: 3
    Last Post: 06-29-2015, 10:17 PM
  2. Any Way To Enable Stereo Sound Recording Via Root?
    By salmanahmad in forum Nexus 5 Rooting, ROMs, & Hacks
    Replies: 3
    Last Post: 09-09-2014, 07:23 PM
  3. How do I root a Canadian Galaxy S3
    By Frankie Hiltz in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 08-24-2014, 06:04 PM
  4. Will the samsung galaxy s4 receive the s5 toolbox feature?
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 08-24-2014, 04:38 PM
  5. et-h10fauwesta mhl not connecting galaxy s4
    By dm72 in forum Samsung Galaxy S4
    Replies: 0
    Last Post: 08-24-2014, 12:09 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD