06-10-2014 05:53 PM
709 ... 1819202122 ...
tools
  1. kingdommask's Avatar
    Thank you very much for your quick repIy...I was on ZVJ from the start and did not use basband fix and I did do prl update once but never did profile update. do you recommend i should do that after installing your ROM
    11-01-2012 12:43 PM
  2. hlxanthus's Avatar
    Honestly, I can't explain your signal issue. I would do prl and profile update and perhaps a cache/dalvik cache wipe (those are always good to do ). Please let me know how it goes. What method did you use to do a full wipe?

    Sent from my Nexus S 4G using Tapatalk 2
    Starcanball likes this.
    11-01-2012 02:33 PM
  3. ichigo2001's Avatar
    it wont let me move some of apk to the sd card it reboot,can u help
    11-03-2012 10:05 AM
  4. hlxanthus's Avatar
    Okay, what apps specifically? Some apps don't allow it and some are not stable there even though it is allowed. Are they apps downloaded from the play store? I would be glad to help but I need more information. And I assume you are moving via the settings>applications menu? Do you have any other mods installed? Which version of the rom, etc.
    Starcanball likes this.
    11-03-2012 07:37 PM
  5. Axe's Avatar
    Here you go! A flashable version of the bootanimation.zip from DanteRom.

    [BOX=DanteRom flashable bootanimation.zip]Download - Dante_Nexus_bootanimation.unsigned.zip

    Download, boot to recovery, wipe cache/dalvik cache, flash mod, reboot and enjoy the splendor!![/BOX]
    This flashed fine on the cm7 G-T-R Reloaded ROM.
    11-05-2012 09:47 AM
  6. ichigo2001's Avatar
    manage menu form the phone an try (droidsail app2Sd) ,went i move to SD card it reboot , the one u can moved
    11-05-2012 09:52 PM
  7. hlxanthus's Avatar
    manage menu form the phone an try (droidsail app2Sd) ,went i move to SD card it reboot , the one u can moved
    A2sd is not actually supported. Look for support at the location you found the mod you are using. That said, you don't want to use the native "move to sdcard" option in conjunction with an a2sd mod.
    Starcanball likes this.
    11-05-2012 10:16 PM
  8. Dirtpuddle's Avatar
    Soooooo... I can't get DanteRom to install. Followed the instructions exactly, can get the wipe zip to work but when I try to flash the rom zip it tells me no file found. ??? It's there, I can select it from the list of zips to flash, but after selecting it is when it tells me the file can't be found.

    NEVERMIND!!! Turns out the file didn't download completely It looks like it's booting up now (pretty multi-colored X splash screen, hoping it doesn't loop that way forever, knowing my luck it would).

    And we're in business!
    hlxanthus likes this.
    11-08-2012 11:48 AM
  9. Seditec's Avatar
    just installed for the first time since v4 and i am having an issue were i cant get apps to download about to reinstall to see is that will fix if not i am going to reflash my old 2.5 zip
    11-15-2012 07:56 AM
  10. hlxanthus's Avatar
    Is this from a clean install or are you flashing over existing?

    Sent from my Crespo4G using Tapatalk 2
    Seditec likes this.
    11-15-2012 10:43 AM
  11. Seditec's Avatar
    Clean install just got everything reflashed after a new dl and it all works now

    Sent from my LS670
    hlxanthus likes this.
    11-15-2012 05:38 PM
  12. hlxanthus's Avatar
    Awesome, glad you got it working

    Sent from my Nexus S 4G using Tapatalk 2
    Seditec likes this.
    11-15-2012 06:11 PM
  13. kingdommask's Avatar
    Hello

    Now I only have one issue, hope you can suggest me fix. The problem I am having is, once incoming or out going call ends and I want to start another call either to same person or anyone, my dialer just stops working, I can't dial someone from my address book or recent calls or from dial pad, It takes about 3 minutes before call gets connected, meanwhile sometimes I get message google.xxx.dialer.com not responding, force close or wait. No matter what I press nothing happens, and in three minutes call gets connected. In simple words, I can start a call once a call in ended for about three to four minutes. Then it works normally.

    Can you please suggest fix for these problem.
    11-19-2012 11:23 AM
  14. hlxanthus's Avatar
    Hmm . . . That is a strange one. Did you restore any system apps via titanium backup? At the least I would recommend a cache/dalvik cache wipe and dirty flash the ROM again (no other wipes). Hopefully that will do it.

    Anyone else had issues with the dialer?

    Sent from my Nexus S 4G using Tapatalk 2
    kingdommask likes this.
    11-19-2012 11:34 AM
  15. kingdommask's Avatar
    Thanks for the info, I did not restored any system apps via titanium back up. I will try to do cache/dalvik cache wipe and dirty flash the ROM again.

    Again thx for info....
    11-19-2012 04:13 PM
  16. Silas178's Avatar
    Uh quick Question. Is it safe to flash a ICS kernel with this rom??
    more specifically the kravens ICS kernel from his Oxygen Rom
    11-27-2012 07:58 AM
  17. thekraven's Avatar
    This is the latest gingerbread kernel from me. You only need flash the kernel attached, as the other stuff pertains to cm7. You will get bad colors flashing an ics kernel. The major difference between ics kernels is genlock, adreno ics drivers and kgsl. http://forums.androidcentral.com/motorola-droid/6588-new-droid-owner-first-problem.html#post40705
    hlxanthus likes this.
    11-27-2012 10:24 AM
  18. Cje9250's Avatar
    Is there still a signature verification issue with this package or has it been updated to no longer have this issue?
    11-27-2012 02:03 PM
  19. DoesItMatter's Avatar
    Is there still a signature verification issue with this package or has it been updated to no longer have this issue?
    I just flashed Dante 4.0 fresh - signature verification is built in - no need to mess with turning off signature verification - just do a clean wipe then flash and reboot - simple.
    Cje9250 likes this.
    11-27-2012 02:23 PM
  20. Cje9250's Avatar
    When I do a backup of my phone, do I need to store this backup on my PC?
    I'm just not sure where the phone stores the backup. I have concerns that if I "wipe my data", that my backup will also be wiped. Am I making a correct assumption?
    Also, what is the difference between a wipe and a format? I have both options in Xionia.
    Thanks in advance.
    11-27-2012 04:00 PM
  21. Seditec's Avatar
    Wipe and formatting data is the same thing also nandroid backups are saved to SD not on phone.

    Sent from my LS670
    11-27-2012 06:35 PM
  22. hlxanthus's Avatar
    When I do a backup of my phone, do I need to store this backup on my PC?
    I'm just not sure where the phone stores the backup. I have concerns that if I "wipe my data", that my backup will also be wiped. Am I making a correct assumption?
    Also, what is the difference between a wipe and a format? I have both options in Xionia.
    Thanks in advance.
    If you have important backups it is always best to store on your pc. But unless you specifically choose the "format sdcard" option in recovery your external storage should remain safe.

    And format=wipe
    11-27-2012 07:27 PM
  23. Seditec's Avatar
    I think this might just be Google but after a while I try to install an app and I get error after error then I clear data from play and it works for 2 apps and begins again is there any way to fix it?

    Edit: I wasn't having any issues on cm9 cai

    Sent from my LS670
    11-30-2012 10:27 AM
  24. epeereboom's Avatar
    I think this might just be Google but after a while I try to install an app and I get error after error then I clear data from play and it works for 2 apps and begins again is there any way to fix it?

    Edit: I wasn't having any issues on cm9 cai

    Sent from my LS670
    I had the same problem coming from cai. Did you do a batch restore with titanium backup, by any chance? That's what I did when I had problems. Did a complete wipe, reflash and installed everything from the market. I haven't had any market problems for the past 24hours or so.

    Sent from my LS670 using Tapatalk 2
    11-30-2012 12:45 PM
  25. hlxanthus's Avatar
    I think this might just be Google but after a while I try to install an app and I get error after error then I clear data from play and it works for 2 apps and begins again is there any way to fix it?

    Edit: I wasn't having any issues on cm9 cai

    Sent from my LS670
    Is this your issue? Try this mod if so.

    http://forums.androidcentral.com/showthread.php?p=1

    Sent from my Nexus S 4G using Tapatalk 2
    11-30-2012 03:00 PM
709 ... 1819202122 ...
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD