Results 1 to 14 of 14
  1. Thread Author  Thread Author    #1  
    fiyah's Avatar

    Posts
    41 Posts
    ROM
    King Kang

    Default Parsing error audiofilter.csv

    So today my volume and music was working fine until the music started to skip. Now the music has no audio, no phone ring tones. When I look into logcat it says parsing error audiofilter.csv. How do I fix it? Any help is appreciated .
    Forgot to mention I'm using CAI from. But I have also had the same problem on kravens cm7 and reborn.
    Here's a screen shot of the logcat


    Sent from my LS670 using Tapatalk
    Last edited by fiyah; 06-10-2012 at 08:28 AM.
  2. #2  
    epidenimus's Avatar
    Racer of Elevators

    Posts
    1,139 Posts
    ROM
    Paranoid Android / CM7

    Default Re: Audio Error

    Have you tried rebooting the device?
  3. Thread Author  Thread Author    #3  
    fiyah's Avatar

    Posts
    41 Posts
    ROM
    King Kang

    Default

    Quote Originally Posted by epidenimus View Post
    Have you tried rebooting the device?
    Yes multiple times. Even did a restore of an old back up

    Sent from my LS670 using Tapatalk
  4. #4  
    twtippets's Avatar

    Posts
    122 Posts
    ROM
    LeWa/Bobzhome

    Default Re: Audio Error

    Parse errors generally come when the code is broken or incorrect. In your case, I would say that I think something has been corrupted during a rewrite of some system data or something that the phone does often. I would back up everything and do a clean install of your current or a new ROM and see if that works. If you don't want to backup all your data, I would boot into recovery and wipe, your cache and dalvik cache and see if that works.
  5. Thread Author  Thread Author    #5  
    fiyah's Avatar

    Posts
    41 Posts
    ROM
    King Kang

    Default

    Quote Originally Posted by twtippets View Post
    Parse errors generally come when the code is broken or incorrect. In your case, I would say that I think something has been corrupted during a rewrite of some system data or something that the phone does often. I would back up everything and do a clean install of your current or a new ROM and see if that works. If you don't want to backup all your data, I would boot into recovery and wipe, your cache and dalvik cache and see if that works.
    Tried clearing cache and dalvik cache. Reflashed Rom, rebooted, etc. Still no change.

    Sent from my LS670 using Tapatalk
    Last edited by fiyah; 05-01-2012 at 06:00 PM.
  6. Thread Author  Thread Author    #6  
    fiyah's Avatar

    Posts
    41 Posts
    ROM
    King Kang

    Default

    Still have the issue, tried everything and fresh out of ideas. Anyone else have any ideas on how to fix it.

    Sent from my LS670 using Tapatalk
  7. Thread Author  Thread Author    #7  
    fiyah's Avatar

    Posts
    41 Posts
    ROM
    King Kang

    Default

    Bump.. still have the issue.

    Sent from my LG-LS670 using Tapatalk
  8. #8  
    Buddlespit's Avatar
    Wannabe kewl

    Posts
    674 Posts
    Global Posts
    675 Global Posts
    ROM
    Wicked Sensations TW-JB

    Default Re: Parsing error audiofilter.csv

    what are you using for an audio player?
    "I drank what!?!?!" ~Socrates
    "Man is the lowest-cost, 150-pound, nonlinear, all-purpose computer system which can be mass-produced by unskilled labor." ~NASA, 1965
    New users, click here!!
    Sprint Sammy GS3 | MB1 | Wicked Sensations JB v2.1 | TWRP 2.4.3.0
  9. #9  
    cole2kb's Avatar
    Retired Moderator

    Posts
    3,976 Posts
    Global Posts
    4,030 Global Posts
    ROM
    Stock

    Default

    Quote Originally Posted by fiyah View Post
    Tried clearing cache and dalvik cache. Reflashed Rom, rebooted, etc. Still no change.

    Sent from my LS670 using Tapatalk
    That isn't a clean install. Clean install would be backing up your SD, wiping system, data, boot, cache, dalvik, and sdext (I also wipe my SD card and push my rom zip via adb but that is probably overkill.)

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk 2
  10. Thread Author  Thread Author    #10  
    fiyah's Avatar

    Posts
    41 Posts
    ROM
    King Kang

    Default

    Quote Originally Posted by cole2kb View Post
    That isn't a clean install. Clean install would be backing up your SD, wiping system, data, boot, cache, dalvik, and sdext (I also wipe my SD card and push my rom zip via adb but that is probably overkill.)

    Sent from my LG-VM670 using Tapatalk 2
    I've done the clean install as well by wiping all that. But I still get the error

    Sent from my LG-LS670 using Tapatalk
  11. Thread Author  Thread Author    #11  
    fiyah's Avatar

    Posts
    41 Posts
    ROM
    King Kang

    Default

    Quote Originally Posted by Buddlespit View Post
    what are you using for an audio player?
    Right now Apollo that comes with Cold As Ice. But before I installed CAI i was using the default player .

    Sent from my LG-LS670 using Tapatalk
  12. #12  
    Va1ha11a's Avatar
    Troll Headhunter

    Posts
    1,051 Posts
    ROM
    Drew's CMX/Stock/Stock

    Default Re: Parsing error audiofilter.csv

    Try making a nandroid, redownloading the ROM and Gapps, wiping everything, installing the ROM, and than see what happens.
  13. #13  
    Buddlespit's Avatar
    Wannabe kewl

    Posts
    674 Posts
    Global Posts
    675 Global Posts
    ROM
    Wicked Sensations TW-JB

    Default Re: Parsing error audiofilter.csv

    ok, you use different roms, different media players and get the same error. I would bet that you A) aren't doing clean installs or 2) restoring apps and data with your backup program. If you are doing clean installs and not restoring data, then I would assume a hardware issue.
    "I drank what!?!?!" ~Socrates
    "Man is the lowest-cost, 150-pound, nonlinear, all-purpose computer system which can be mass-produced by unskilled labor." ~NASA, 1965
    New users, click here!!
    Sprint Sammy GS3 | MB1 | Wicked Sensations JB v2.1 | TWRP 2.4.3.0
  14. Thread Author  Thread Author    #14  
    fiyah's Avatar

    Posts
    41 Posts
    ROM
    King Kang

    Default

    Quote Originally Posted by Buddlespit View Post
    ok, you use different roms, different media players and get the same error. I would bet that you A) aren't doing clean installs or 2) restoring apps and data with your backup program. If you are doing clean installs and not restoring data, then I would assume a hardware issue.
    Yeah I'm thinking most likely a hardware issue. Clean installs haven't worked and neither has reverting back to stock.
    Guess its time to bring to a sprint store.

    Sent from my LG-LS670 using Tapatalk

Posting Permissions

B