1. dem0nk1d's Avatar
    I've switched from an old version of Reborn, and moved over to Dante's latest rom. Everything booted fine, but the phone as been looking for service for the last 30 mins or so. What could cause this effect, and what should i do to fix this? I'm searching google right now to see if anyone has had this issue as well.

    thanks
    -dem0nk1d
    10-23-2012 10:54 AM
  2. hlxanthus's Avatar
    Checkout the Dante thread. I posted a fix for you.

    Sent from my Nexus S 4G using Tapatalk 2
    10-23-2012 11:06 AM
  3. williek113's Avatar
    you could have posted this in the danterom thread itself without making a new thread... -_-
    10-23-2012 03:35 PM
  4. cole2kb's Avatar
    you could have posted this in the danterom thread itself without making a new thread... -_-
    You could have moved on without posting this rude reply, too.
    jonny5449 and gingerc76 like this.
    10-23-2012 09:29 PM

Similar Threads

  1. "No Service" when trying to view videos
    By gigatigga in forum Samsung Galaxy Tab
    Replies: 1
    Last Post: 12-22-2010, 10:42 PM
  2. No service on boot sometimes
    By tntdroid in forum Motorola Droid X
    Replies: 3
    Last Post: 11-03-2010, 04:13 PM
  3. Quick Q...no service no app downlds?
    By Staraskola in forum Android Apps
    Replies: 1
    Last Post: 09-13-2010, 10:17 PM
  4. Signal randomly goes to no service...
    By Simba501 in forum AT&T Captivate
    Replies: 5
    Last Post: 08-07-2010, 07:16 PM
  5. Have a Droid Inc with no service..
    By sniffs in forum Verizon Droid Incredible
    Replies: 2
    Last Post: 08-03-2010, 08:08 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD