Results 1 to 11 of 11
  1. Thread Author  Thread Author    #1  

    Default Needing some help here...

    Ok so I somehow managed to install Xionia recovery on my lg optimus s phone a month ago but I am wanting to install another recovery. I have downloaded & tried to flash but I get this unknown error. I even managed to try out Goo Manager to install a recovery but it is saying that I do not have a recovery to install on my phone which is complete nonsense because I had a Twrp zip file on the SD card but somehow it won't read it. Same goes for Cot. I know I have already asked this in my previous forum topic & I thank those who helped me with links & such but nothing seems to work. I have no idea why it is so difficult to flash another recovery over the one i already have. I am sure there is something wrong with either my phone or the files that I keep trying to install. Yes I tried the non zip files as well 7 it's the same thing; don't tell me I have to refire up the ADB to get another recovery on this %$#@! phone. Sorry, I am very frustrated & all i wanted to do was try out another recovery the same way as trying out another Rom
  2. #2  
    gollum18's Avatar

    Posts
    1,510 Posts
    Global Posts
    1,532 Global Posts
    ROM
    Stock Rooted Mk3

    Default Re: Needing some help here...

    Did you try using flash_image in terminal if you don't know how. Joey Krim has flash image GUI available on the market, the option so is supported and its only two dollars for the paid one.

    Sent from my SPH-L710 using Tapatalk 2
    Current Laptop - Samsung Ativ 4 Book, Ivy Bridge I7 @ 2.00GHz per Core, 8GB DDR3 Ram, Intel HD 4000, 750GB SATA

    Please don't thank me unless I have helped you in some way, if you like my post then click like not thanks.

    Check out my github @ https://github.com/gollum18 or My Android Applications @ http://lrdev.net76.net
  3. Thread Author  Thread Author    #3  

    Default Re: Needing some help here...

    Quote Originally Posted by gollum18 View Post
    Did you try using flash_image in terminal if you don't know how. Joey Krim has flash image GUI available on the market, the option so is supported and its only two dollars for the paid one.

    Sent from my SPH-L710 using Tapatalk 2
    I tried that, I wish i could take screen shots to prove my point lol but anyways I had just done the flash image gui & this is what it said BUT first off this is the file i got: COT-v2.0.2-ls670-signed zip

    This is the error i received from flash image gui
    Invalid zip file
    selected zip file /sdcard/COT-v2.0.2-ls670-signed.zip is missing the required file: system/lib/modules/wireless.ko

    now what the heck is that???
  4. #4  
    thewraith420's Avatar

    Posts
    1,918 Posts
    ROM
    Changes Daily

    Default Re: Needing some help here...

    Quote Originally Posted by gingerc76 View Post
    I tried that, I wish i could take screen shots to prove my point lol but anyways I had just done the flash image gui & this is what it said BUT first off this is the file i got: COT-v2.0.2-ls670-signed zip

    This is the error i received from flash image gui
    Invalid zip file
    selected zip file /sdcard/COT-v2.0.2-ls670-signed.zip is missing the required file: system/lib/modules/wireless.ko

    now what the heck is that???
    It's because you tried to flash a zip with flash image gui... Boot to your current recovery and flash the zip

    Tapatalk'n it from my Cold As Ice VM670 running LS670ZVJ firmware
    Thanked by:
  5. #5  
    thewraith420's Avatar

    Posts
    1,918 Posts
    ROM
    Changes Daily

    Default Re: Needing some help here...

    Quote Originally Posted by thewraith420 View Post
    It's because you tried to flash a zip with flash image gui... Boot to your current recovery and flash the zip

    Tapatalk'n it from my Cold As Ice VM670 running LS670ZVJ firmware
    or you can get the .IMG file for the recovery and use it with flash image gui

    Tapatalk'n it from my Cold As Ice VM670 running LS670ZVJ firmware
  6. Thread Author  Thread Author    #6  

    Default Re: Needing some help here...

    Quote Originally Posted by thewraith420 View Post
    It's because you tried to flash a zip with flash image gui... Boot to your current recovery and flash the zip

    Tapatalk'n it from my Cold As Ice VM670 running LS670ZVJ firmware
    Ok, finally! It worked! But what does it mean when it says Can't load COT settings!
    setting defaults...
    E:Can't open /sdcard/cotrecovery/settings.ini
    but yet i got this thing on here (HAPPY DANCE)
  7. #7  
    thewraith420's Avatar

    Posts
    1,918 Posts
    ROM
    Changes Daily

    Default Re: Needing some help here...

    Quote Originally Posted by gingerc76 View Post
    Ok, finally! It worked! But what does it mean when it says Can't load COT settings!
    setting defaults...
    E:Can't open /sdcard/cotrecovery/settings.ini
    but yet i got this thing on here (HAPPY DANCE)
    Because the cot settings file didn't exist until your first time in the recovery. It won't say that next time.

    Tapatalk'n it from my Cold As Ice VM670 running LS670ZVJ firmware
    Thanked by:
  8. #8  
    hlxanthus's Avatar

    Posts
    1,783 Posts
    ROM
    RasbeanJelly/DanteRom v4

    Default Re: Needing some help here...

    That is the flash able version. Get the IMG version if using the GUI tool

    Sent from my Nexus S 4G using Tapatalk 2
  9. #9  
    thewraith420's Avatar

    Posts
    1,918 Posts
    ROM
    Changes Daily

    Default Re: Needing some help here...

    Quote Originally Posted by Rene Ritchie View Post
    Got Exchange working via IMAP. Funny, I put in my creds and it auto-detected our sendmail server, so failed at first. I manually changed things to the Exchange addy, and it started working fine. Contacts are likely being pulled from Gmail, I think. (I use MobileMe for all contact management, but I think I have Google flagged in Address Book as well, which may be the transit point?)
    Little late.. Lol he got it yesterday

    Tapatalk'n it from my Cold As Ice VM670 running LS670ZVJ firmware
  10. #10  
    hlxanthus's Avatar

    Posts
    1,783 Posts
    ROM
    RasbeanJelly/DanteRom v4

    Default Needing some help here...

    Yeah, was on my mobile and didn't scroll all the way down before sending it. Afterwards, I just figured opps! Anyway, can never have too much info LOL. Also, wierd quote there. At least for me it is something completely unrelated. Must be a tapatalk glitch.
  11. #11  
    thewraith420's Avatar

    Posts
    1,918 Posts
    ROM
    Changes Daily

    Default Re: Needing some help here...

    Quote Originally Posted by hlxanthus View Post
    Yeah, was on my mobile and didn't scroll all the way down before sending it. Afterwards, I just figured opps! Anyway, can never have too much info LOL. Also, wierd quote there. At least for me it is something completely unrelated. Must be a tapatalk glitch.
    Lol yeah Tapatalk glitch... I wasn't a member in 2008 when that post was made

    Tapatalk'n it from my Cold As Ice VM670 running LS670ZVJ firmware

Similar Threads

  1. Need some help here!
    By flushingnyc in forum Sprint Galaxy S II Epic 4G Touch
    Replies: 0
    Last Post: 08-04-2012, 03:10 AM
  2. Need some help here.
    By Jalarm in forum T-Mobile Nexus S
    Replies: 5
    Last Post: 06-16-2011, 01:52 PM
  3. i need some help here..
    By rodolfo6791 in forum HTC EVO 4G Rooting, ROMs, and Hacks
    Replies: 6
    Last Post: 04-14-2011, 12:39 PM
  4. new here..need some help
    By armychris28210 in forum HTC Hero
    Replies: 13
    Last Post: 06-19-2010, 07:56 PM
  5. I'm new here and need some help,please
    By Dcm210 in forum Motorola Backflip
    Replies: 1
    Last Post: 04-13-2010, 11:57 PM

Posting Permissions

B