Welcome to the Android Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Page 4 of 9 FirstFirst 1234567 ... LastLast
Results 76 to 100 of 218
Like Tree16Likes
  1. #76  
    Ruff's Avatar

    Posts
    5 Posts

    Default

    yes, ive tried 2 different ones with the same results, so i formatted them both and tried again and havent had much of a problem with it yet, if i power the phone off and then back on i still get stuck at the LG logo for a little while but with persistence and alot of battery pulling it boots back into the phone.
  2. #77  
    kazea182's Avatar

    Posts
    100 Posts
    ROM
    Drew CM7

    Default

    Earlier this week I downgraded to V8, went to V9, then to VC. Had NRom and GB working fine. Going between the two a couple times this week. I had found a fix to my main issue with GB (Rotary behind calls) so I formatted my SD Card, rebooted my phone, and I am stuck at the LG Splash. So everything was working, after this restart it fails to start up with or without the SD card. I attempted using this but when trying to go into E-Mode I do not get the "Emergency Mode' screen in red letters as I should. I am unsure what needs to be done...

    EDIT:
    I was able to get into E-Mode, but when updating it doesn't continue. This is the log from the updater.
    13:39:15 : [C:\LGMobileUpgrade] 丮 õ
    13:39:15 : RemoveDirectory1 Error(2):C:\LGMobileUpgrade
    13:39:15 : Start Date : 2011-02-18 13:39:15
    13:39:15 : -------- Buyer Test mode ---------
    13:39:15 : [C:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone] 丮 õ
    13:39:15 : RemoveDirectory1 Error(2):C:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone
    13:39:16 : *****CheckOS Start********
    13:39:16 : Microsoft_Windows_Vista Professional_
    13:39:16 : *****CheckPCSyncPrograms Start*****
    13:39:16 : PCSyncPrograms Not Found
    13:39:16 : SetEmerModeAT()
    13:39:16 : _IsConnectedPhone Call
    13:39:16 : _IsConnectedPhone(0)
    13:39:16 : 0 - NotConnected.
    13:39:16 : 1 - Normal connect success
    13:39:16 : 2 - Emergency connect success
    13:39:33 : Checking the connection with the cell phone...
    13:39:33 : dwWaitResetTime(40000 ms)
    13:39:34 : _IsConnectedPhone Call
    13:39:42 : _IsConnectedPhone(2)
    13:39:42 : 0 - NotConnected.
    13:39:42 : 1 - Normal connect success
    13:39:42 : 2 - Emergency connect success
    13:39:42 : Phone Mode(2)
    13:39:42 : *****GetPhoneType Start*****
    13:39:44 : Phone Type : CDMA
    13:39:44 : *****Start GetPreviousStep*****
    13:39:44 : _GetPreviousStep(dwStep:0xffff)
    13:39:44 : *****GetPhoneBinaryVersion Start*****
    13:39:44 : CSE mode -> Version Replace
    13:39:44 : *****Get ESN / IMEI / MEID Start*****
    13:39:57 : *****GetPhoneNumber Start*****
    13:39:59 : Phone Number : 00000000000
    13:40:00 : ˻ ĶŸ - ESN_IMEI : 00000000000, Model :
    13:40:02 : _GetAuthMark : wAuthMark(22904)
    13:40:02 : Wait 3Sec
    13:40:08 : _SetAuthMark Ok : wAuthMark(22904), PhoneMode(2)
    13:40:08 : *****CheckPCSyncPrograms Start*****
    13:40:08 : PCSyncPrograms Not Found
    13:40:09 : CLGMobileHttp Class Ҹ.
    13:40:09 : CLGMobileHttp Class Ҹ...
    13:40:09 : ****************CheckAndDownload********************
    13:40:09 : ******Extract Start C:\LS670ZVC_11.SC_11.P60674.cab*****
    13:40:09 : Model Dll Dir(C:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone\)
    13:40:10 : Extracted C:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone\\LS670ZVC_11.S11.P60674.wdb\n
    13:40:10 : WDB(or DZ) FullPath(C:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone\\LS670ZVC_11.S11.P60674.wdb)
    13:40:10 : Extracted C:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone\\LS670_W_0_0_2_0.dll\n
    13:40:10 : Model dll FullPath(C:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone\\LS670_W_0_0_2_0.dll)
    13:40:10 : Extracted C:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone\\LS670ZVC_11.S11.P60674.wdh\n
    13:40:10 : NNNNN WDB FullPath(C:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone\LS670ZVC_11.S11.P60674.wdb)
    13:40:10 : NNNNN Model dll FullPath(C:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone\LS670_W_0_0_2_0.dll)
    13:40:10 : Extract End C:\LS670ZVC_11.SC_11.P60674.cab
    13:40:11 : *****WorkModelDLL Start*****
    13:40:11 : strPhoneBinaryPath(C:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone\LS670ZVC_11.S11.P60674.wdb)
    13:40:11 : strModuleDir(C:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone\)
    13:40:11 : strModelDLLPath(C:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone\LS670_W_0_0_2_0.dll)
    13:40:11 : m_nPhoneMode(2)
    13:40:11 : Phone mode 1 = Normal
    13:40:11 : Phone mode 2 = Emergency
    13:40:11 : Phone mode 4 = CSE
    13:40:11 : _DetachDLL Call
    13:40:11 : _DetachDLL Call End
    13:40:11 : Call fn_StartUpgrade
    13:40:11 : ### Start Upgrade - CDMA ###
    13:40:11 : ********* CDMA Model.dll input Parameter *************
    13:40:11 : MODEL_EVENT : 32769
    13:40:11 : PhoneBinaryPath : C:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone\LS670ZVC_11.S11.P60674.wdb
    13:40:11 : ModuleDir : C:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone\
    13:40:11 : BootWaitTime : 49500
    13:40:11 : UsbHighSpeed : FALSE
    13:40:11 : PhoneMode : 2
    13:40:11 : NewPhoneBinVersion : LS670ZVC
    13:40:11 : ClearSI : FALSE
    13:40:11 : AuthMark : 22904
    13:40:11 : ********* CDMA Model.dll input Parameter End*************
    13:40:13 : wParam : 20, lParam = 570
    13:40:13 : MODEL DLL Event : (20, 570)
    13:40:13 : Model Dll Msg Not Found(20, 570)
    13:40:20 : wParam : 6, lParam = 0
    13:40:20 : MODEL DLL Event : (6, 0)
    13:40:27 : wParam : 100, lParam = 84
    13:40:27 : MODEL DLL Event : (100, 84)
    13:40:27 : CleanModelDll() : Free Model.dll
    13:40:27 : _DetachDLL Call
    13:40:27 : _DetachDLL Call End
    13:40:27 : FreeLibrary Call
    13:40:29 : FreeLibrary Call End
    13:40:29 : wParam : 20, lParam = 0
    13:40:29 : MODEL DLL Event : (20, 0)
    13:40:33 : Model Dll Msg Not Found(20, 0)
    13:40:33 : Page_Error κԴϴ
    13:40:33 : Retry κԴϴ
    13:41:03 : Call Retry Thread
    13:41:03 : Checking the connection with the cell phone...
    13:41:03 : Checking the connection with the cell phone...
    13:41:03 : dwWaitResetTime(40000 ms)
    13:41:07 : _IsConnectedPhone Call
    13:41:12 : _IsConnectedPhone(0)
    13:41:12 : 0 - NotConnected.
    13:41:12 : 1 - Normal connect success
    13:41:12 : 2 - Emergency connect success
    13:41:16 : _IsConnectedPhone Call
    13:41:16 : _IsConnectedPhone(0)
    13:41:16 : 0 - NotConnected.
    13:41:16 : 1 - Normal connect success
    13:41:16 : 2 - Emergency connect success
    13:41:20 : _IsConnectedPhone Call
    13:41:27 : _IsConnectedPhone(2)
    13:41:27 : 0 - NotConnected.
    13:41:27 : 1 - Normal connect success
    13:41:27 : 2 - Emergency connect success
    13:41:27 : Phone Mode(2)
    13:41:27 : *****WorkModelDLL Start*****
    13:41:28 : strPhoneBinaryPath(C:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone\LS670ZVC_11.S11.P60674.wdb)
    13:41:28 : strModuleDir(C:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone\)
    13:41:28 : strModelDLLPath(C:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone\LS670_W_0_0_2_0.dll)
    13:41:28 : m_nPhoneMode(2)
    13:41:28 : Phone mode 1 = Normal
    13:41:28 : Phone mode 2 = Emergency
    13:41:28 : Phone mode 4 = CSE
    13:41:28 : _DetachDLL Call
    13:41:28 : _DetachDLL Call End
    13:41:28 : Call fn_StartUpgrade
    13:41:28 : ### Start Upgrade - CDMA ###
    13:41:28 : ********* CDMA Model.dll input Parameter *************
    13:41:28 : MODEL_EVENT : 32769
    13:41:28 : PhoneBinaryPath : C:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone\LS670ZVC_11.S11.P60674.wdb
    13:41:28 : ModuleDir : C:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone\
    13:41:28 : BootWaitTime : 74250
    13:41:28 : UsbHighSpeed : FALSE
    13:41:28 : PhoneMode : 2
    13:41:28 : NewPhoneBinVersion : LS670ZVC
    13:41:28 : ClearSI : FALSE
    13:41:28 : AuthMark : 22904
    13:41:28 : ********* CDMA Model.dll input Parameter End*************
    13:41:29 : wParam : 20, lParam = 570
    13:41:29 : MODEL DLL Event : (20, 570)
    13:41:29 : Model Dll Msg Not Found(20, 570)
    13:41:36 : wParam : 6, lParam = 0
    13:41:36 : MODEL DLL Event : (6, 0)
    13:41:37 : wParam : 100, lParam = 84
    13:41:37 : MODEL DLL Event : (100, 84)
    13:41:37 : CleanModelDll() : Free Model.dll
    13:41:37 : _DetachDLL Call
    13:41:37 : _DetachDLL Call End
    13:41:37 : FreeLibrary Call
    13:41:39 : FreeLibrary Call End
    13:41:40 : wParam : 20, lParam = 0
    13:41:40 : MODEL DLL Event : (20, 0)
    13:41:40 : Model Dll Msg Not Found(20, 0)
    13:41:40 : Page_Error κԴϴ
    13:41:40 : Retry κԴϴ

    PLEASE HELP!!!
    Last edited by kazea182; 02-18-2011 at 12:41 PM. Reason: One step further...
  3. #78  

    Default

    Do you think this would work on an Optimus V? (I can get into custom recovery and adb, but I can't mount /system)
    Would I need a different cab file, and if so, any ideas where I might find it?
    Thanks!

    Edit: Yes, it requires a different cab file that can be downloaded from LG. But as of this writing, the cab file for the Optimus V on LG's site does not work correctly for this flashing method.
    Last edited by denshigomi; 02-20-2011 at 01:36 AM.
  4. #79  

    Default

    Quote Originally Posted by Ruff View Post
    I too have made it to the end of the process and get this

    09:17:24 : wParam : 7, lParam = 100
    09:17:50 : wParam : 20, lParam = 110
    09:17:50 : MODEL DLL Event : (20, 110)
    09:17:51 : Model Dll Msg Not Found(20, 110)
    09:17:51 : wParam : 8, lParam = 0
    09:17:51 : MODEL DLL Event : (8, 0)
    09:18:16 : wParam : 100, lParam = 89
    09:18:16 : MODEL DLL Event : (100, 89)
    09:18:16 : CleanModelDll() : Free Model.dll
    09:18:16 : _DetachDLL Call
    09:18:16 : _DetachDLL Call End
    09:18:16 : FreeLibrary Call
    09:18:18 : FreeLibrary Call End
    09:18:18 : wParam : 20, lParam = 0
    09:18:18 : MODEL DLL Event : (20, 0)
    09:18:19 : Model Dll Msg Not Found(20, 0)
    09:18:19 : Page_Error κԴϴ
    09:18:19 : Retry κԴϴ
    09:18:22 : Call Retry Thread
    09:18:22 : Checking the connection with the cell phone...
    09:18:22 : Checking the connection with the cell phone...
    09:18:22 : dwWaitResetTime(40000 ms)
    09:18:26 : _IsConnectedPhone Call
    09:18:26 : _IsConnectedPhone(0)
    09:18:26 : 0 - NotConnected.
    09:18:26 : 1 - Normal connect success
    09:18:26 : 2 - Emergency connect success
    09:18:30 : _IsConnectedPhone Call
    09:18:30 : _IsConnectedPhone(0)
    09:18:30 : 0 - NotConnected.
    09:18:30 : 1 - Normal connect success

    only to get stuck at the silver LG splash

    _________________
    Fixed!

    Managed to get it going again... had access to recovery and followed steps 13 on from
    http://forum.androidcentral.com/lg-o...urn-stock.html
    _________________
    Maybe

    seems to like to freeze up quite a bit and then i get stuck back at the silver lg logo hafta pull the battery numerous times and it will finally boot back into the phone.
    same but i am not able to get into recovery i get two different updating screens one with emergency mode and on without. it does its thing then goes back to the black and white lg screen. is there any way i can get into recovery
  5. #80  
    nikc4's Avatar

    Posts
    144 Posts
    ROM
    CM7 Gingerbread

    Default

    Ok, I'm really stupid, but i decided to flash a ROM (CM7) without doing a factory reset (this was an accident) . I tried this unbrick method a bunch of times, because it worked the LAST time i was stuck at the LG logo indefinitely, to no avail. BUT... I did it once more, this time using the V9 cab, and it went through and my phone works again. So, if at first you don't succeed, try to use v9 and it might work. But more importantly, don't be stupid like like me, please wipe factory before flashing a rom.
  6. #81  

    Default

    i also found out to today you got to be patient with this damn lg screen it might take it 5minutes to get past the boot screen but it will and now im back to normal thanks peeps
  7. #82  

    Default

    I was stuck at the LG boot screen and couldn't boot to recovery. Tried this method about 20 times and it failed at 99% every time. I finally tried the V9 cab and Version: LS670ZV9_20. Success! Now the phone boots every time and I get to recovery. Working on upgrading & rooting again now.
  8. #83  
    Ruff's Avatar

    Posts
    5 Posts

    Default

    i still had no luck with this method of unbricking so after a trip to the sprint store i now have a fully functional phone that i can turn off and back on without any problems. unfortunately its not my original phone the store rep tried a few tricks of his own with no change in outcome so he did a full equipment swap for a brand new one.
  9. #84  
    sonicbluemustang's Avatar

    Posts
    430 Posts
    ROM
    Cold As Ice

    Default

    yip me neither. and my monkey dont like bananas!!!!
  10. #85  

    Default

    Yes this works for downgrading from vc t0 v9! Just did it and took about 5 mins for phone to reboot, but swver=ls670zv9 now.
  11. #86  

    Default

    ok so i had the OTA update

    i used kp500 to revert back to v9, but i DID NOT remember to install the V9 recovery when i reverted (did not realize i missed this at the time)
    i used lgmobile update program and updated to VC
    phone is working fine
    I go to use Optimus S Control Center

    it never rebooted twice
    after some research i relized that i din't remember to install the V9 recovery when i reverted.

    So...

    i go to restart the process and force v9 and now am getting

    23:03:15 : ****************CheckAndDownload****************** **
    23:03:15 : ******Extract Start LS670ZV9.cab*****
    23:03:15 : Model Dll Dir(C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\LGMOBILEAX\Phone\)
    23:03:15 : ExtractInfo Error(0)
    23:03:15 : Extract cab file error.
    23:03:15 : [C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\LGMOBILEAX\Phone] 丮 õ
    23:03:15 : RemoveDirectory1 Error(2):C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\LGMOBILEAX\Phone
    23:03:16 : !pUpgrade->StartProcessing ... PostMsg STEP_TYPE_ENV_ERROR
    23:03:16 : CLGMobileHttp Class Ҹ.
    23:03:16 : CLGMobileHttp Class Ҹ...
    23:03:16 : Page_Error κԴϴ
    i have checked the cab file and it appears to be named correctly now.. so idk where to go from here

    C:\KP500-Utils-EN-v0.4.2>dir *.cab
    Volume in drive C has no label.
    Volume Serial Number is A847-58B1

    Directory of C:\KP500-Utils-EN-v0.4.2

    02/25/2011 11:10 AM 99,220,700 LS670ZV9.cab
    1 File(s) 99,220,700 bytes
    0 Dir(s) 12,293,926,912 bytes free

    C:\KP500-Utils-EN-v0.4.2>
    23:03:17 : OnStepMsg STEP_TYPE_ENV_ERROR delete m_pLGCyonUpdate
    *EDIT* I just realized that I have no service anymore
  12. #87  

    Default

    Quote Originally Posted by Makatomotors View Post
    *EDIT* I just realized that I have no service anymore
    Are you on the right thread? It seems you are following the directions to revert to V9 using KP500 in diag mode, but you are posting in the thread about unbricking by using KP500 in emergency mode.

    Which problem are you currently having? No service or not being able to get KP500 to complete?
    [How-To] Rooting LS670ZVH
    Installed ZVH by mistake? Use simple update.zip to revert to ZVD / Froyo
  13. #88  
    drewwalton19216801's Avatar

    Posts
    2,538 Posts
    Global Posts
    2,539 Global Posts
    ROM
    HydroROM

    Default

    Quote Originally Posted by sfhub View Post
    Are you on the right thread? It seems you are following the directions to revert to V9 using KP500 in diag mode, but you are posting in the thread about unbricking by using KP500 in emergency mode.

    Which problem are you currently having? No service or not being able to get KP500 to complete?
    Oops, I sent him to the wrong thread

    His issue is not being able to get KP500 to complete. I've never had any issues with KP500 so I figured I'd send him along to the only KP500 thread I remembered seeing.

    Whoops, my bad. Sorry!

    SFHUB: You should make THIS it's own thread. If you don't want to, I will
  14. #89  

    Default

    Hey just thought I'd post my find, even if it's kind of un-specific. Honestly I'm not sure how or why it worked.

    I've been going back and forth between this thread and another thread on the same topic, the theory on the other being that if you plug it in enough without the battery, it will eventually give you the "Insert Battery" prompt, which magically un-bricks it. I didn't have any luck with that, so I tried here. I tried multiple times with the VC update, and then tried the V9 update instead, like pomeray suggested, and didn't SEEM to have any luck with that either. However, once the V9 update failed, I disconnected my Optimus from the PC and plugged it into my wall charger (all without the battery inserted) and finally got the "Insert Battery" prompt! I did so, and voila! Un-bricked. Not sure what kind of black magic i stumbled upon here, or if it can be repeated, but that's what worked for me.

    Granted, I'm letting it charge up right now, and haven't tried to shut it off or get into recovery, so I'm not certain just HOW fixed it is.

    Update: Shut phone off and attempted to boot into recovery - re-bricked.

    Update: I've managed to brick and un-brick my phone 4 times now this way. It seems to only remain unbricked until I reboot. Any ideas on what I need to do? My end goal is to have the latest baseband version so that I can flash the latest version of thundeROM.
    Last edited by skeletonbones; 02-26-2011 at 03:37 PM.
  15. #90  

    Default

    Quote Originally Posted by drewwalton19216801 View Post
    SFHUB: You should make THIS it's own thread. If you don't want to, I will
    Done.

    http://forum.androidcentral.com/lg-o...diag-mode.html
    [How-To] Rooting LS670ZVH
    Installed ZVH by mistake? Use simple update.zip to revert to ZVD / Froyo
  16. #91  
    lowwang's Avatar

    Posts
    13 Posts
    ROM
    EngDroid

    Smile Much Thanks!

    Much thanks to all of you good people. I finally got UnBricked!

    I had installed VC through the LG updater. Installed Thunderom 1.7.0. Life was good. Then I turned the phone off, and BAM. LG brick. My situation was compounded by the fact that even with my wife to help press buttons, I could NOT get the Emergency Mode screen to turn on. It just sat there with a blank screen. With the hard buttons at the bottom lighting up though, I figured What the hell... Using the VC wad wouldn't work for me. After getting to 99% it would error out and no boot. I tried the V9 and it errored out again at 99% only this time, my phone went into the 'Battery Required' Screen. I put the battery in and it went to the charging screen. Figuring What the hell, I tried to boot into recovery. Success! Flashed to Stock Rom and recovery just to be safe and upgraded to V9. So far so good. I've reboot and Shutdown completely with no ill effects.

    The big thing for me was that even though the 'E-mode' screen wasn't on, I was still able to get the k500 to see the 'E-mode' function.

    Cheers!
    Thanked by:
  17. #92  

    Default

    Quote Originally Posted by lowwang View Post
    Much thanks to all of you good people. I finally got UnBricked!

    I had installed VC through the LG updater. Installed Thunderom 1.7.0. Life was good. Then I turned the phone off, and BAM. LG brick. My situation was compounded by the fact that even with my wife to help press buttons, I could NOT get the Emergency Mode screen to turn on. It just sat there with a blank screen. With the hard buttons at the bottom lighting up though, I figured What the hell... Using the VC wad wouldn't work for me. After getting to 99% it would error out and no boot. I tried the V9 and it errored out again at 99% only this time, my phone went into the 'Battery Required' Screen. I put the battery in and it went to the charging screen. Figuring What the hell, I tried to boot into recovery. Success! Flashed to Stock Rom and recovery just to be safe and upgraded to V9. So far so good. I've reboot and Shutdown completely with no ill effects.

    The big thing for me was that even though the 'E-mode' screen wasn't on, I was still able to get the k500 to see the 'E-mode' function.

    Cheers!
    Ah-ha! LOWWANG! The EXACT same thing was happening with mine, but I never thought to boot to recovery at the battery charging screen instead of just turning it on! I can't wait to try this out tomorrow, I'd almost given up hope! If this works, I'm going to be one very relieved *****.

    Cheers indeed!
  18. #93  

    Default

    First I want to thank all the people working on making this phone better than sprint ever will.

    Second, I wanted to confirm what lowwang posted. Exact same thing happened to my brothers phone. Followed the directions except I did what lowwang posted. In recovery I wiped data and caches and went straight to Thunderom 1.6.2. Everything seems to be working fine again.
  19. #94  

    Default

    zefie thanks for this post, saved my ***.. i dont' get the fugn downloading screen but the lg logo screen now, so one step closer!
  20. #95  

    Default

    still only getting to 4% before i can't do anything else
  21. #96  

    Default A few notes...

    I got a brick here too. Experiencing the same black screen issues as others are reporting. Don't see nor can I get into a visible E-Mode, just a blank screen and the bottom buttoms illuminated.

    I've recovered this phone twice while messing with it. Here's a few of my observations:

    1. Remove the SD card!

    2. If the LG updater tool keeps throwing up on you at 4%, try removing the battery, disconnecting the USB, then reconnect the USB and press retry at the same time. (do not power up the phone) If the updater gets past 4% after doing this, then reinsert the battery. It successfully started uploading the firmware for me afterwards

    3. If pushing the ZVC firmware still results in a brick, downgrade back to ZV9. This unbricked for me. However, I removed thunderc and restored the stock recovery ROM, then tried to upgrade to ZVC. Bricked again!

    If anyone's got links for how to thoroughly remove ThundeROM and Thunderc and upgrade to ZVC, i'dappreciate it!
  22. #97  
    AvantGuard's Avatar

    Posts
    50 Posts
    ROM
    Drew's CM7

    Default

    Quote Originally Posted by gutclusters View Post
    I got a brick here too. Experiencing the same black screen issues as others are reporting. Don't see nor can I get into a visible E-Mode, just a blank screen and the bottom buttoms illuminated.

    I've recovered this phone twice while messing with it. Here's a few of my observations:

    1. Remove the SD card!

    2. If the LG updater tool keeps throwing up on you at 4%, try removing the battery, disconnecting the USB, then reconnect the USB and press retry at the same time. (do not power up the phone) If the updater gets past 4% after doing this, then reinsert the battery. It successfully started uploading the firmware for me afterwards

    3. If pushing the ZVC firmware still results in a brick, downgrade back to ZV9. This unbricked for me. However, I removed thunderc and restored the stock recovery ROM, then tried to upgrade to ZVC. Bricked again!

    If anyone's got links for how to thoroughly remove ThundeROM and Thunderc and upgrade to ZVC, i'dappreciate it!
    Can you clarify Note #3?

    I'm starting without the battery in; is that why it's puking on me at 4%? I've tried pushing V9 and VC and they both stop at 4%. Do you remember how you plugged it back in? Were you in e-mode or just normal? With or without the battery?

    I feel like I'm SO CLOSE to unbricking this beast. Thanks for your help.
    "It's hard to be assertive when you're not wearing any pants."
  23. #98  

    Default

    Quote Originally Posted by AvantGuard View Post
    Can you clarify Note #3?

    I'm starting without the battery in; is that why it's puking on me at 4%? I've tried pushing V9 and VC and they both stop at 4%. Do you remember how you plugged it back in? Were you in e-mode or just normal? With or without the battery?

    I feel like I'm SO CLOSE to unbricking this beast. Thanks for your help.
    Basically, when it failed at 4% for me, I disconnected the USB and battery, then reconnected the USB right when I clicked the retry button.It seems that when both the nandroid ROM and recovery ROM are broken, the phone automatically goes into e-mode.

    It kind of reminds me of unbricking a Linksys WRT54G after a bad frimware upgrade. When you first plug the router in, it starts a TFTP server for a few seconds on bootup and, if you can catch it during that time, it will accept firmware and reboot. Same with this. Plug it in and try to catch it with the retry before it starts dropping and bringing back up the USB. For me, no crazy vulcan neck pinch button pressing was necessary, just plugged in USB and pressed retry. If it fails, just try it again.

    The upgrade from ZV9 to ZVC is what caused my brick. Pushing back to ZV9 worked for me. The CAB i used came from http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata..._20.P60671.cab. Use Beezy's steps, just use my filename and answer LS670ZV9 instead of LS670ZVC for step 9.

    Let me know if that helps.
  24. #99  
    AvantGuard's Avatar

    Posts
    50 Posts
    ROM
    Drew's CM7

    Default

    I'm going to try this later if I can get the steps right and in order. I'd just bring it back to Sprint and start over new, but my car is busted. Yeah, it's been that kind of week. Any tips on the best method to get V9 loaded? Just follow Beezy's steps with the new alteration and new .cab?
    "It's hard to be assertive when you're not wearing any pants."
  25. #100  
    sonicbluemustang's Avatar

    Posts
    430 Posts
    ROM
    Cold As Ice

    Default

    I am convinced its the VC update!!!! If you revert to V9 the problems are over. But let me say this I think it is the update that is pushed by the update tool and not the OTA.
Page 4 of 9 FirstFirst 1234567 ... LastLast

Posting Permissions