1. CHELKO's Avatar
    New here, found this forum searching on how to root this phone properly. I did so following numerous threads and videos I read and watched. I used motochopper, apps2sd, sd partition, etc. It worked well, but once i shut the phone down, it will not start up......at all! I even tried to safe boot it holding down the start and volume buttons. This thing is dead.....any way of getting it back working?
    Thanks!
    02-14-2014 05:31 AM
  2. Golfdriver97's Avatar
    New here, found this forum searching on how to root this phone properly. I did so following numerous threads and videos I read and watched. I used motochopper, apps2sd, sd partition, etc. It worked well, but once i shut the phone down, it will not start up......at all! I even tried to safe boot it holding down the start and volume buttons. This thing is dead.....any way of getting it back working?
    Thanks!
    Welcome to the forums.
    I need a little more information. What else did you do? Did you move anything to the SD card?
    02-14-2014 09:20 AM
  3. CHELKO's Avatar
    I think so, but when I did all the apps disappeared from my home page. I had to go to the play store to load them again. Then the SD showed very little space? That's when I went to settings to unmount the card and also reboot phone. That's when it didn't start up.
    02-15-2014 07:30 AM
  4. Golfdriver97's Avatar
    I think so, but when I did all the apps disappeared from my home page. I had to go to the play store to load them again. Then the SD showed very little space? That's when I went to settings to unmount the card and also reboot phone. That's when it didn't start up.
    Sorry, just saw this now. I am curious if a system file got moved to the SD card. As of right now, I think your only way to save the device is to find a JTAG service.

    From a Sprint Moto X using AC Forums app
    02-15-2014 02:55 PM
  5. CHELKO's Avatar
    Not real savy with the lingo.........but what is a JTAG service?
    Thanks
    02-18-2014 06:08 AM
  6. CustomMadeNewbie's Avatar
    Hi all.. I'm a little new to this "Rooting" although I did manage to root my old Samsung Intercept from 3 years ago with Intercept root kit. I now have a LG Optimus F3 from Virgin Mobile, and I cannot get the d*** thing to root... Even with MotoChopper. I keep getting the error message "FAILURE", and when I check root status using HowToRoot, SuperUser, and others it always says that superuser not accessible. I installed the windows usb drivers, tried running MotoChopper, and even tried to run the ADB file directly but nothing seems to work. I think that maybe?? Virgin installed a custom froyo or jellybean that has the latest exploits blocked? Any help would be great, as I am about ready to just take a hammer to it...LMAO!
    03-07-2014 05:58 PM

Similar Threads

  1. [APP-FREE] My Data Keeper
    By Ihor Chornyy in forum Android Apps
    Replies: 6
    Last Post: 10-17-2015, 08:12 AM
  2. Clash of Clans make my speaks sound like crap
    By zedorda in forum LG G Pad 8.3
    Replies: 4
    Last Post: 05-02-2015, 11:10 AM
  3. Problem after rooting
    By MaxiPower in forum Android 4.1 / 4.2 / 4.3 Jelly Bean
    Replies: 2
    Last Post: 02-14-2014, 10:40 AM
  4. Replies: 0
    Last Post: 02-14-2014, 12:22 AM
  5. activation help-- rooted
    By ravencamp6 in forum Verizon LG G2
    Replies: 1
    Last Post: 02-13-2014, 07:43 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD