Results 1 to 10 of 10
  1. Thread Author  Thread Author    #1  
    zakphi's Avatar

    Posts
    85 Posts
    Global Posts
    88 Global Posts
    ROM
    Stock

    Default problems installing apps

    I have had the htc evo since the summer. I haven't had any problems with installing apps until lately. I have been able to download the apps, but for some apps, they don't install. My latest apps that i have had problems with are: angry birds, and fartdroid. anyone got any advice?
  2. #2  

    Default

    Hi.... I hope someone posts a fix to this problem. I have a Samsung Vibrant and having problems downloading apps. It shows the message that the d/l will begin, I see the red arrow and it disappears. Cleared all I now I have to clear. Nothing is working.

    Thanks for any and all help.

    J.
  3. #3  
    tropper's Avatar
    Smarty Pants

    Posts
    827 Posts
    ROM
    Stock

    Default

    I rooted my eris and since cant get Angry birds to install.
    Ive tried sideloading, tried a appbrain fastweb install workaround that ive read about, I tried stopping my market and the google services framework and clearing the cache files. I can download but get error -18 installation unsuccessful
    I have scoured the internet an as many forums as i can find.
    Im T rop per and I approve this message
    Thanks for watching = T
  4. #4  
    tropper's Avatar
    Smarty Pants

    Posts
    827 Posts
    ROM
    Stock

    Default

    I have just recently found that if you are having trouble installing apps, try removing the SD card>install>reinsert card> reboot it fixd my Angry birds problem
    Im T rop per and I approve this message
    Thanks for watching = T
  5. #5  
    Smitty_82's Avatar
    Android Addict

    Posts
    1,596 Posts
    Global Posts
    1,597 Global Posts
    ROM
    ICS / Stock

    Default

    Taking out the SD card should work. I know that angry birds installs to SD by default and that has caused some problems.
  6. #6  

    Default

    I have the Samsung Behold 2. I shut my phone off and when it came back on my applications were gone. I went to reinstall them and they will d/l but then I get an installation error. What am I doing wrong? I'm seriously about to throw this phone and my tmobile contract over the bridge.
  7. #7  

    Default

    Remove and reinstall the battery should fix that problem.
  8. #8  

    Default

    I've tried the hard reset and even a master reset...I called Tmobile, they said that the android market was down and that's what was causing it. But everything I've read here says the market has been fixed...
  9. #9  

    Default

    Quote Originally Posted by noxangelicus View Post
    I've tried the hard reset and even a master reset...I called Tmobile, they said that the android market was down and that's what was causing it. But everything I've read here says the market has been fixed...
    Go in market and install "AppBrain" then sign into your Gmail account and sync all your apps to your account. Your installed apps will be save to your google account.

    After any reset just reinstall appbrain from market.... sign into your google account and manual reinstall your apps.
  10. #10  

    Default

    I try to install from the Market and nothing ever happens. Yes I am logged in and YES it is the same account the phone uses ii

    I have an Evo. Anyone else have this issue. I have not looked on the forums lately (been busy) so it may have been answered sorry.
    Systems Analyst by trade, drummer by desire and music lover by birth.
    A self proclaimed geek and gadget nut. ii <--Drum sticks

Posting Permissions

B