Welcome to the Android Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 11 of 11
  1. Thread Author  Thread Author    #1  
    ronclone's Avatar

    Posts
    3 Posts
    Global Posts
    36 Global Posts

    Default Moto E - sound problem, help!

    Guys i don't know why, but suddenly I'm not getting any media-apps sound from the loudspeakers... When I restart the phone it works for a few seconds (when I unlock the phone for the first time it works) then when is not Working and I press the volume up key it acts like I have an earpiece plugged in (gives me the too loud for too long warning)

    Anyone have a clue? 4.4.3. Unrooted here... Only "mod" I've done is L keyboard and WhatsApp+...
  2. #2  
    Golfdriver97's Avatar

    Posts
    30,848 Posts
    Global Posts
    31,339 Global Posts
    Carrier
    Pure Nexus/Franco Kernel

    Default Re: Moto E - sound problem, help!

    Have you tried a reset? There might be a cached data conflict somewhere.
  3. #3  

    Default Re: Moto E - sound problem, help!

    I am also getting the same problem. It automatically works fine after two or three days. And few days after same problem,, speakers not working.. Right now speakers not working and tried all tricks no use
  4. #4  

    Default Re: Moto E - sound problem, help!

    After much research, I have discovered that the answer to this is simple, it is a bad connection in the loudspeaker. Take the back off the phone, and press quite hard around the back of the loudspeaker/bottom of the battery area. Within a couple of seconds the speaker came back to life and is still working fine. I had lost all alarm tones, notification tones, incoming call did not ring and loudspeaker did not work, but all good now.
  5. #5  

    Default Re: Moto E - sound problem, help!

    this works...thanks a lot
  6. #6  

    Default Re: Moto E - sound problem, help!

    Quote Originally Posted by ImogenF View Post
    After much research, I have discovered that the answer to this is simple, it is a bad connection in the loudspeaker. Take the back off the phone, and press quite hard around the back of the loudspeaker/bottom of the battery area. Within a couple of seconds the speaker came back to life and is still working fine. I had lost all alarm tones, notification tones, incoming call did not ring and loudspeaker did not work, but all good now.
  7. #7  

    Default Re: Moto E - sound problem, help!

    Hi ive got the same problem, when i press round the battery area amd sound comes on. But wont stay on any suggestions
  8. #8  

    Default Re: Moto E - sound problem, help!

    Quote Originally Posted by ImogenF View Post
    After much research, I have discovered that the answer to this is simple, it is a bad connection in the loudspeaker. Take the back off the phone, and press quite hard around the back of the loudspeaker/bottom of the battery area. Within a couple of seconds the speaker came back to life and is still working fine. I had lost all alarm tones, notification tones, incoming call did not ring and loudspeaker did not work, but all good now.
    That worked... Thanks.
  9. #9  

    Default Re: Moto E - sound problem, help!

    Wow that works very Useful
  10. #10  

    Talking Re: Moto E - sound problem, help!

    Thank you so very much. This worked for my phone.
  11. #11  

    Default Re: Moto E - sound problem, help!

    Hey Thanks For Your Suggestions It Really Worked...

Similar Threads

  1. De;te multiple e-mails on moto-x
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 03-09-2015, 08:01 PM
  2. WTS: Motorola Moto X
    By charlyee in forum Marketplace Archive
    Replies: 9
    Last Post: 08-02-2014, 08:48 PM
  3. Samsung galaxy s advance turon on problem
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 4
    Last Post: 07-29-2014, 02:57 PM
  4. moto g: using contacts from sim card
    By AC Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 07-26-2014, 05:56 PM
  5. Wifi help
    By jun sal in forum Samsung Galaxy Tab 3
    Replies: 1
    Last Post: 07-26-2014, 05:52 PM

Posting Permissions