1. Ding Dong2's Avatar
    My problem it that my Moto G doesn't load webpages when on Edgevand GPRS networks. However the internet works fine when its connected to H and H+ networks. Where I work E and G networks is only available. When I try to load webpages . it doesn't it just times out . does anyone have a potential solution other than resetting phone. I bought my phone from tesco and it is locked to tesco.
    01-07-2014 12:57 PM
  2. UJ95x's Avatar
    My problem it that my Moto G doesn't load webpages when on Edgevand GPRS networks. However the internet works fine when its connected to H and H+ networks. Where I work E and G networks is only available. When I try to load webpages . it doesn't it just times out . does anyone have a potential solution other than resetting phone. I bought my phone from tesco and it is locked to tesco.
    EDGE and GPRS are extremely slow, most of the time the webpage fails to load because the connection isn't good enough. Voice and messaging should still work well
    01-07-2014 01:12 PM
  3. Sizzers's Avatar
    Are you using Chrome?
    01-07-2014 01:16 PM
  4. Ding Dong2's Avatar
    Are you using Chrome?
    Yeah, I am. Is that the problem ?
    01-07-2014 01:20 PM
  5. mrsmumbles's Avatar
    EDGE and GPRS are extremely slow, most of the time the webpage fails to load because the connection isn't good enough. Voice and messaging should still work well
    Quick question, is T-Mobile 3G edge? Thanks.

    Sent from my LG-LG870 using Tapatalk 2
    01-07-2014 01:21 PM
  6. UJ95x's Avatar
    Quick question, is T-Mobile 3G edge? Thanks.

    Sent from my LG-LG870 using Tapatalk 2
    Nope, TMobile 3G is HSPA
    01-07-2014 01:23 PM
  7. mrsmumbles's Avatar
    Nope, TMobile 3G is HSPA
    Aha! Thanks. :-)

    Sent from my LG-LG870 using Tapatalk 2
    01-07-2014 01:29 PM
  8. Sizzers's Avatar
    I'm on the o2 network - as of course is Tesco - and Chrome takes an absolute eternity to load on Edge.

    Try an alternative browser: Opera Mobile seems to function, and Dolphin amongst others would also be worth a try
    UJ95x likes this.
    01-07-2014 01:31 PM

Similar Threads

  1. Anybody Have T MOBILE LTE speed in Boston?
    By recDNA in forum Google Nexus 5
    Replies: 21
    Last Post: 01-11-2014, 11:56 AM
  2. Go Locker Not Activating Upon Bootup
    By LGG2Android in forum LG G2
    Replies: 5
    Last Post: 01-08-2014, 06:24 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 01-07-2014, 01:04 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD