1. Basavaraj biradar's Avatar
    Hi.. Got my MOTO G last week.. bt m unable to select 3G as the prefered network type. I untick 2G but da moment i go back it again logs in 2G mode. I got Android 4.4.1 update yesterday n stil I m facing da same problem. I use Tata Docomo from last 1yr in my Galaxy tab and never faced ds problem. I use Sim 1 slot. Moto Care guys r unable to solve ds. tried *#*#4636#*#* to change network type bt m allowed only GSM only option. briefly I selected unknown and was getting 3G option bt it went off later.. Pls help me.

    Regards
    Basavaraj
    02-15-2014 10:43 PM
  2. GravityMan's Avatar
    What you do is put it in Airplane Mode....and then restart ur phone....fixed my issue with the 2G/3G issue.....

    Hope that helps....:-)

    Sent from my XT1033 using Tapatalk
    02-15-2014 10:51 PM
  3. Basavaraj biradar's Avatar
    No yaar. Tried twice

    Posted via Android Central App
    02-16-2014 03:28 AM
  4. Basavaraj biradar's Avatar
    Factory reset solved da problem

    Posted via Android Central App
    02-16-2014 08:39 AM
  5. Sunil Nair1's Avatar
    we cant do factory reset everytime, what is the other way out ?
    paulw3 likes this.
    03-18-2014 09:06 AM
  6. Javier P's Avatar
    Looks like you're using a dual sim phone. In that case maybe the problem is an easy one. You can use 3G in just one sim, so go to the other sim configurations and make sure that 2G is selected. Then go to the sim you want to use with 3G and select it. I think this time it will work.

    Posted via Android Central App
    05-19-2014 08:01 AM
  7. Prashant Dobhal's Avatar
    Had the same problem, your feedback solved it... thanks alot Javier P
    08-03-2014 04:50 AM
  8. Javier P's Avatar
    Glad it helped.

    Moto G from ACF
    08-03-2014 04:49 PM
  9. Manish Kumar Garg's Avatar
    Thanks Javier..it is great help from your side..its solved this issue !!

    Looks like you're using a dual sim phone. In that case maybe the problem is an easy one. You can use 3G in just one sim, so go to the other sim configurations and make sure that 2G is selected. Then go to the sim you want to use with 3G and select it. I think this time it will work.

    Posted via Android Central App
    08-06-2014 05:07 AM

Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: 09-15-2014, 04:40 AM
  2. Moto X: Activating on T-Mobile
    By jaeokita in forum Moto X (2013)
    Replies: 18
    Last Post: 07-01-2014, 12:17 AM
  3. Returning to stock (4.1.2) from custom ROM - won't get OTA update
    By avengence in forum AT&T Galaxy S III Rooting, ROM's, and Hack's
    Replies: 2
    Last Post: 02-17-2014, 12:14 AM
  4. Attaching video to email
    By Sam12Ash in forum Moto X (2013)
    Replies: 7
    Last Post: 02-15-2014, 08:48 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD