1. GravityMan's Avatar
    With the moto G, a few users (incl. myself) have noticed screen font rendering issue (of which I definitely did not notice before KitKat).

    It seems as if text is garbled (ever so slightly) with some words with artefacts around the letters....

    Anyone else notice something like that? Its noticeable in any webpage, Google play books or even Google Now Results....Any help is appreciated.

    Thanks

    Sent from my XT1033 using Tapatalk
    02-25-2014 03:32 AM
  2. Harvinder Sunila's Avatar
    Hey GravityMan,
    I had a really good look using web pages and google Now but I can't see any text issues...can you give me a website where it looks particularly bad and I can have a check on my screen ?

    Harv.!
    02-25-2014 08:06 PM
  3. GravityMan's Avatar
    Ok I post a screenshot


    Sent from my Moto G using Tapatalk
    Harvinder Sunila likes this.
    03-05-2014 02:40 AM
  4. mtvictor's Avatar
    Like this?
    Attached Thumbnails Font rendering issue in KitKat?-screenshot_2014-03-05-11-52-22.png  
    Harvinder Sunila likes this.
    03-05-2014 10:57 AM
  5. Harvinder Sunila's Avatar
    Thanks mtvictor,
    I've never seen that happen on my Moto G
    03-05-2014 12:02 PM
  6. mtvictor's Avatar
    It happens almost everytime im on xda forum's

    Posted via Android Central App
    03-05-2014 12:37 PM
  7. GravityMan's Avatar
    Like this (screen font rendering issues - Moto G)

    Click image for larger version. 

Name:	uploadfromtaptalk1394041033440.jpg 
Views:	18 
Size:	88.5 KB 
ID:	106769

    Sent from my XT1033 using Tapatalk
    03-05-2014 12:37 PM
  8. mtvictor's Avatar
    I dont know what could be the problem there...
    And one thing
    How come you can get H+ and all I get is 3G?

    Posted via Android Central App
    03-05-2014 02:11 PM
  9. Harvinder Sunila's Avatar
    It happens almost everytime im on xda forum's

    Posted via Android Central App
    Hi mtvictor,
    I went to xda forums and it did happen on my phone, but only for a second, when it had finished loading the page it went back to normal...do you think it's got something to do with the page not loading properly in whichever browser you're using rather than the phone ?

    - - - Updated - - -

    Hi GravityMan,
    I haven't seen that particular text issue on my phone ?
    03-05-2014 02:19 PM
  10. mtvictor's Avatar
    Hi mtvictor,
    I went to xda forums and it did happen on my phone, but only for a second, when it had finished loading the page it went back to normal...do you think it's got something to do with the page not loading properly in whichever browser you're using rather than the phone ?

    - - - Updated - - -

    Hi GravityMan,
    I haven't seen that particular text issue on my phone ?
    I think it's the browser who is fixing the page for mobile view or something

    Posted via Android Central App
    03-05-2014 08:05 PM
  11. GravityMan's Avatar
    No.,I notice it in Google Play books as well As Google Now results

    Sent from my XT1033 using Tapatalk
    03-05-2014 10:24 PM
  12. GravityMan's Avatar
    I dont know what could be the problem there...
    And one thing
    How come you can get H+ and all I get is 3G?

    Posted via Android Central App
    H+? Coz that's network dependent.... Depends where u are, and individual network support/location

    Sent from my XT1033 using Tapatalk
    03-05-2014 10:26 PM
  13. spanser's Avatar
    I too have display issue. I was browsing play newsstand and suddenly all my icon's text has shrunk and become too shabbby
    please help to understand this issue....

    Click image for larger version. 

Name:	Screenshot_2014-05-12-00-56-22.jpg 
Views:	18 
Size:	302.2 KB 
ID:	117648
    05-11-2014 03:36 PM
  14. insanezz's Avatar
    I too have display issue. I was browsing play newsstand and suddenly all my icon's text has shrunk and become too shabbby
    please help to understand this issue....

    Click image for larger version. 

Name:	Screenshot_2014-05-12-00-56-22.jpg 
Views:	18 
Size:	302.2 KB 
ID:	117648
    You should also browse the motorola forum...

    This issue is known by moto, they will fix it (hopefully) in the next software update. It has to do with agressive ram or something.

    Temp solution : install nova launcher or another custom launcher that should fix it

    Verstuurd vanaf mijn XT1032 met Tapatalk
    05-11-2014 05:43 PM

Similar Threads

  1. When is kitkat coming to tab 3 10.1?
    By heeemz in forum Samsung Galaxy Tab 3
    Replies: 9
    Last Post: 09-09-2014, 05:37 PM
  2. KitKat feedback on Galaxy S4
    By Sammy3007 in forum Samsung Galaxy S4
    Replies: 38
    Last Post: 05-23-2014, 05:38 PM
  3. Note 3 and issues connecting to Jeep UConnect
    By Donald Graves1 in forum AT&T Samsung Galaxy Note 3
    Replies: 1
    Last Post: 02-26-2014, 10:52 AM
  4. Replies: 1
    Last Post: 02-25-2014, 01:12 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD
";