Welcome to the Android Central Forums Create Your Account or Ask a Question Answers in 5 minutes - no registration required!
Results 1 to 6 of 6
  1. Thread Author  Thread Author    #1  

    Default

    Hello, sometimes the apps' texts in the App Screen appear as white squares, and sometimes apps don't appear at all but they are actually there and would launch if you touch on one of the invisible apps. I have a screenshot but don't know how to upload it here.

    Edit: here's the screenshot link:
    http://i.imgur.com/h93lqlA.jpg


    Solution: Restart the phone.
    But could someone tell me why did this happen? And how to stop this from happening again?

    Posted via Android Central App
  2. #2  

    Default Re: Moto G problem with App Screen

    Hi. Do you have a custom rom installed by any chance?

    If not, have you tried factory resetting your device?

    Posted via Android Central App
  3. #3  

    Default Re: Moto G problem with App Screen

    Yes a simple restart will fix....it seems a bit buggy sometimes.... I noticed that too

    Sent from my XT1033 using Tapatalk
  4. #4  

    Default Re: Moto G problem with App Screen

    Hey all,

    that's a Kitkat issue, using a different launcher such as Nova launcher should help.
    Cheers,

    Nicole
  5. Thread Author  Thread Author    #5  

    Default Re: Moto G problem with App Screen

    Quote Originally Posted by Sancrya0 View Post
    Hi. Do you have a custom rom installed by any chance?

    If not, have you tried factory resetting your device?

    Posted via Android Central App
    Hi, sorry for the late reply..
    But no I don't have any custom rom installed, and no I haven't reset my phone, it's almost new though.

    Sent from my XT1033 using AC Forums mobile app
  6. Thread Author  Thread Author    #6  

    Default Re: Moto G problem with App Screen

    Quote Originally Posted by Nicole Summers View Post
    Hey all,

    that's a Kitkat issue, using a different launcher such as Nova launcher should help.
    Cheers,

    Nicole
    You mean this happens with every device with kitKat? Well that means it's a common issue and will be fixed soon enough, thanks. I don't really like using different launchers, I'm always a fan of the default ones Lol.
    Quote Originally Posted by GravityMan View Post
    Yes a simple restart will fix....it seems a bit buggy sometimes.... I noticed that too

    Sent from my XT1033 using Tapatalk
    Yeah, let's hope these are going to be fixed in the next update

    Sent from my XT1033 using AC Forums mobile app

Similar Threads

  1. Replies: 31
    Last Post: 05-19-2014, 03:15 PM
  2. Verizon Galaxy S3: update problem
    By Endri Matodashaj in forum Verizon Galaxy S3
    Replies: 6
    Last Post: 03-10-2014, 05:25 PM
  3. Small Nexus 5 dictionary problem
    By Deegan in forum Google Nexus 5
    Replies: 2
    Last Post: 03-08-2014, 05:46 PM
  4. Replies: 2
    Last Post: 03-08-2014, 01:25 PM
  5. Galaxy S4: password (how do I add to lock screen)
    By boos1906 in forum Samsung Galaxy S4
    Replies: 2
    Last Post: 03-08-2014, 11:50 AM

Posting Permissions