1. Jack Chamberlain's Avatar
    Anyone in the UK using their Moto G with Virgin Medias Superhub?

    I'm getting random WiFi drops multiple times per hour for around one minute each time.
    I'm now connected to my mothers Sky broadband, not sure of the router, and its been fine with no drops since I connected which pretty much tells me its the Superhub from Virgin Media, although the Moto G is the only device with the issue, I have a Nexus 7 tablet, also on 4.4.2 which stays connected fine along with multiple game consoles.

    Thanks for any feedback.
    03-26-2014 09:25 PM
  2. dalmore's Avatar
    I have a virgin super hub and have never had a problem with my Moto G. Connects very quick and no dropping, though i will say i don't stop on wi fi for long.
    04-01-2014 12:21 PM
  3. buggerlugz's Avatar
    Anyone in the UK using their Moto G with Virgin Medias Superhub?

    I'm getting random WiFi drops multiple times per hour for around one minute each time.
    I'm now connected to my mothers Sky broadband, not sure of the router, and its been fine with no drops since I connected which pretty much tells me its the Superhub from Virgin Media, although the Moto G is the only device with the issue, I have a Nexus 7 tablet, also on 4.4.2 which stays connected fine along with multiple game consoles.

    Thanks for any feedback.
    I've also had it on my superhub a couple of times today, but nothing like the frequency of yours. Also even though i'm directly downstairs below the router i'm only getting 1 bar, which speaks to the quality of the hubs wireless output.
    04-03-2014 11:58 AM
  4. Gutawer's Avatar
    This has never happened once to me. Talk to Motorola about it using the help app.

    Posted via Android Central App
    04-10-2014 02:18 PM

Similar Threads

  1. s4 why is their a lock and key on my screen galaxy s 4
    By Jerry Stock in forum Samsung Galaxy S4
    Replies: 3
    Last Post: 03-31-2014, 10:19 PM
  2. Moto G - Wifi randomly dropping
    By Jack Chamberlain in forum Moto G (2013)
    Replies: 6
    Last Post: 03-30-2014, 06:58 PM
  3. Moto X: Setting default email send account
    By Santa Cruz Mark in forum Moto X (2013)
    Replies: 5
    Last Post: 03-30-2014, 02:35 AM
  4. Consistent phone bug now..(Nova and/or proximity sensor issue?)
    By daves221 in forum Verizon Samsung Galaxy Note 3
    Replies: 4
    Last Post: 03-27-2014, 10:24 AM
  5. Can't download and install anything from Google Play
    By Game Zone in forum Android 4.1 / 4.2 / 4.3 Jelly Bean
    Replies: 0
    Last Post: 03-26-2014, 03:46 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD