Results 1 to 10 of 10
  1. Thread Author  Thread Author    #1  
    H Class's Avatar

    Posts
    8 Posts
    Global Posts
    43 Global Posts

    Default Moto G On AT&T

    Anybody have the Moto G on AT&T?

    I recently signed up for AT&T Go Phone and noticed I've only been getting 3G. I've been getting pretty good speeds but I expected at least HSPA+.

    Anybody seeing HSPA+ via AT&T?
  2. #2  

    Default Re: Moto G On AT&T

    In using Moto G on AT&T and I've only had 3G. Though, like you, I've also been getting great speeds.

    Posted via Android Central App
  3. #3  

    Default Re: Moto G On AT&T

    I'm on ATT as well. It only shows 3g but it is on the HSPA+ band I believe. A while back ATT got in trouble for putting '4g' on phones that only supported HSPA+ so they had to make them say 3g

    Sent from my XT1034 using AC Forums mobile app
  4. #4  

    Default Re: Moto G On AT&T

    Quote Originally Posted by MrFluffbear View Post
    I'm on ATT as well. It only shows 3g but it is on the HSPA+ band I believe. A while back ATT got in trouble for putting '4g' on phones that only supported HSPA+ so they had to make them say 3g

    Sent from my XT1034 using AC Forums mobile app
    Do you have something to prove this?

    Posted via Android Central App
  5. #5  
    tdunn014's Avatar

    Posts
    11 Posts
    Global Posts
    37 Global Posts

    Default Re: Moto G On AT&T

    Quote Originally Posted by MrFluffbear View Post
    I'm on ATT as well. It only shows 3g but it is on the HSPA+ band I believe. A while back ATT got in trouble for putting '4g' on phones that only supported HSPA+ so they had to make them say 3g

    Sent from my XT1034 using AC Forums mobile app
    This isn't true because the AT&T Moto X shows the 4G icon when on HSPA or HSPA+
  6. Thread Author  Thread Author    #6  
    H Class's Avatar

    Posts
    8 Posts
    Global Posts
    43 Global Posts

    Default Re: Moto G On AT&T

    Quote Originally Posted by Zombienaut View Post
    In using Moto G on AT&T and I've only had 3G. Though, like you, I've also been getting great speeds.

    Posted via Android Central App
    Yep. I can't really complain but I was just curious that if there was a way to get HSPA+ on this phone through AT&T that I wouldn't mind getting even better speeds.

    Quote Originally Posted by MrFluffbear View Post
    I'm on ATT as well. It only shows 3g but it is on the HSPA+ band I believe. A while back ATT got in trouble for putting '4g' on phones that only supported HSPA+ so they had to make them say 3g

    Sent from my XT1034 using AC Forums mobile app
    Yea I thought about this possibility also but I know I've seen in the past where phones on AT&T that were HSPA+ compatible had a "H" in the signal bar.
  7. #7  
    Connervt's Avatar

    Posts
    51 Posts
    ROM
    Reborn & Quattrimus

    Default Re: Moto G On AT&T

    Recent Carrier Updates to ST/Net10 on AT&T have changed the indicator on the screen to show 3G instead of 4G when in HSPA+. Could be the same for Go Phone also.

    Discussed in detail here:
  8. #8  

    Default Re: Moto G On AT&T

    Quote Originally Posted by tdunn014 View Post
    This isn't true because the AT&T Moto X shows the 4G icon when on HSPA or HSPA+
    Yeah I knew I had read about that somewhere but I wasn't sure. I know I'm on hspa+ but I am still seeing 3g, same as the OP, so not sure

    Sent from my XT1034 using AC Forums mobile app
  9. #9  

    Default Re: Moto G On AT&T

    I was testing out my Nexus 5 on 4G rather than 4G LTE, and it showed H. I haven't put my SIM in my Lumia 520 GoPhone since I've received my Nexus 5, but at least until about the 1st week of November, it was showing 4G.
  10. #10  
    tdunn014's Avatar

    Posts
    11 Posts
    Global Posts
    37 Global Posts

    Default Re: Moto G On AT&T

    I had a Moto X that I just sold Thursday and it was still showing 4g when on HSPA and HSPA+ with my Go Phone SIM. Sounds like maybe just the MVNOs made the visual change.

Similar Threads

  1. Verizon Galaxy Note 2 - 4.3 No More Weather on Lock Screen?
    By SHIVA77 in forum Verizon Galaxy Note 2
    Replies: 4
    Last Post: 12-25-2013, 12:18 AM
  2. HELP! Dropped my Nexus 7 and now it won't turn on?
    By too lame to come up with a good username in forum General News & Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 12-23-2013, 06:09 PM
  3. Media player keeps launching on its own
    By netwerx1 in forum Google Nexus 5
    Replies: 4
    Last Post: 12-22-2013, 01:35 PM
  4. HELP! Dropped my N7 and now it won't turn on?
    By too lame to come up with a good username in forum Google Nexus 7 Tablet (2012)
    Replies: 2
    Last Post: 12-21-2013, 07:23 PM
  5. Att galaxy s4 on tmobile?
    By meow876 in forum AT&T Samsung Galaxy S4
    Replies: 0
    Last Post: 12-21-2013, 06:32 PM

Posting Permissions

B