07-09-2015 07:45 PM
61 123
tools
  1. younger996's Avatar
    As the title suggests, I cannot get Motorola Connect working, it has been working fine since I got the phone in February but I noticed today that it wasn't connected. Tried everything but no luck.
    Anyone else having this trouble??

    Tapatalked from my G PAD 8.3
    04-26-2014 09:39 PM
  2. fifique's Avatar
    Not working for me either. Has been great until 4 days ago when it just stopped connecting. I've cleared cache and data on phone, cookies on PCs, and have deleted and reinstalled Chrome extension. Moto X and 2 Win 8.1 PCs.
    04-27-2014 06:45 AM
  3. LinusMcl's Avatar
    Not working for me either since last thursday I too have tried everything and nada....... Wonder if the last Hangout update broke it
    04-27-2014 08:52 AM
  4. mkreef's Avatar
    No problems with Connect using it the last couple days (and right now).

    When it occasionally disconnects, I turn it off on the phone and sign out of the extension and then turn it back on and sign in again.
    04-27-2014 01:57 PM
  5. polar135's Avatar
    Same issue on the Droid Maxx
    04-27-2014 09:11 PM
  6. Laineyc's Avatar
    No problems with Connect using it the last couple days (and right now).

    When it occasionally disconnects, I turn it off on the phone and sign out of the extension and then turn it back on and sign in again.
    That's what I did when I had problems with it a few days ago.

    Sent from my XT1060 using Xparent Pink Tapatalk 2
    04-27-2014 09:35 PM
  7. Chase Lilly's Avatar
    Mine has been broke for a while. I uninstalled the chrome extension and re-installed it one day last week and it worked for the rest of the day. The next day it was broke again. The only option I have is to uninstall the extension. There is no sign in or out when it drops down anymore.
    04-28-2014 07:48 AM
  8. jbarborka's Avatar
    Connect has been broken for me for the last 3 days. Toggle off/on on the device, uninstall and reinstall the Chrome extension numerous times, nada. I use it on 3 systems running Win 8.1 Enterprise.
    04-28-2014 09:33 AM
  9. dyastrab's Avatar
    I couldn't use it this morning. Logged out of everything, logged back in, and it's working again.
    04-28-2014 10:08 AM
  10. alphabets's Avatar
    I am also having issues this morning. I have tried logging out of everything and then back in, still not working for me.
    04-28-2014 10:20 AM
  11. LinusMcl's Avatar
    I just tried and it seems fixed.............
    04-28-2014 02:29 PM
  12. alphabets's Avatar
    I just tried and it seems fixed.............
    It is also working for me as well now.
    04-28-2014 02:31 PM
  13. Ry's Avatar
    I had some downtime earlier. A refresh 15 minutes later got everything synced back up.
    04-28-2014 02:59 PM
  14. KWKSLVR's Avatar
    I just had issues getting it to connect with my 2nd Moto X. I had to log in and out of Moto Connect several times on my phone, it eventually picked up and worked fine!
    04-28-2014 05:47 PM
  15. bhameans's Avatar
    I was having the same problem and also thought it was Hangouts. But the problem persisted even when I re-assigned SMS to the text app that came with the phone. So I called Motorola support. She deduced it was the second Google account I'd added to the phone. I'd not associated that second account with Motorola but it was confusing the Connect connection. When I removed the second Google account, Connect started working again.
    04-28-2014 08:55 PM
  16. Aquila's Avatar
    Is it working again for everyone now?
    04-28-2014 08:58 PM
  17. edgar's Avatar
    It is working for me. I've actually never had an issue.
    04-28-2014 09:22 PM
  18. Chase Lilly's Avatar
    The only way mine works is if I re-install the chrome extension everyday. right now the drop down is blank. No option to sign in. I can't access the options or use the "+" to make a new message.
    04-29-2014 06:55 AM
  19. dyastrab's Avatar
    Started working again this morning
    04-29-2014 01:30 PM
  20. Ry's Avatar
    https://plus.google.com/112434484755...ts/5QLNZ5hDJRC

    Motorola Connect users, if you saw some connectivity problems over the last day or so, we did have a server issue that affected some users & has now been corrected. If you still see the problem, go to Settings -> Motorola Connect and toggle the service off/on again and that should restore you. Thanks!
    Aquila and benhaube like this.
    04-29-2014 03:28 PM
  21. jephanie's Avatar
    Hopefully it is fixed now but I was having to use the Chrome Task Manager to reset it several times a day. VERY frustrating, but at least that technique was a very simple and fast way to get the extension to work again.
    04-29-2014 10:30 PM
  22. Chase Lilly's Avatar
    Hopefully it is fixed now but I was having to use the Chrome Task Manager to reset it several times a day. VERY frustrating, but at least that technique was a very simple and fast way to get the extension to work again.
    This works a lot faster than un-install then re-install. Mine still breaks every day.
    04-30-2014 07:25 AM
  23. hjanweja's Avatar
    Dont mean to hijack this thread, but have never used connect so far. Is it something that grows on you the more you use it? is there a lot of convenience that it offers? I know i can just use it and figure out but thought would get your opinion first !
    05-09-2014 05:30 PM
  24. Ry's Avatar
    Dont mean to hijack this thread, but have never used connect so far. Is it something that grows on you the more you use it? is there a lot of convenience that it offers? I know i can just use it and figure out but thought would get your opinion first !
    If you sit at a desk all day, Motorola Connect is awesome.
    ansextra likes this.
    05-09-2014 06:13 PM
  25. jephanie's Avatar
    Moto X and 2 Win 8.1 PCs. Has been great until 4 days ago when it just stopped connecting. I've cleared cache and data on phone, cookies on PCs, and have deleted and reinstalled Chrome extension. Not working for me either.
    It's not you. It totally stopped for me, too. It's an AWESOME thing. When it works.
    05-16-2014 03:53 PM
61 123

Similar Threads

  1. Samsung galaxy s4 magnetometer/compass and other sensors not working.
    By iceb3rg in forum Samsung Galaxy S4 Google Edition
    Replies: 9
    Last Post: 03-11-2017, 06:47 PM
  2. camera button is not pressable!
    By preppystud in forum Google Nexus 7 Tablet (2013)
    Replies: 2
    Last Post: 05-03-2014, 09:47 PM
  3. Samsung Galaxy S3 Screen Not Working
    By JimCav in forum Samsung Galaxy S3
    Replies: 3
    Last Post: 04-27-2014, 02:22 AM
  4. Not recieving messages
    By Killfer8 in forum Android 4.1 / 4.2 / 4.3 Jelly Bean
    Replies: 0
    Last Post: 04-26-2014, 06:51 PM
  5. Replies: 0
    Last Post: 04-26-2014, 06:01 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD