Results 1 to 3 of 3
  1. Thread Author  Thread Author    #1  
    Gdwheel's Avatar

    Posts
    101 Posts
    Global Posts
    105 Global Posts

    Default Time Without a Signal

    My X is showing extremely high time without a signal numbers, although I have never seen it without a signal. Today after 13 hours 34 minutes and 31 seconds of "time on," it shows 46% time without a signal. Yet when I look at the bar showing mobile network signal in the battery use screen, there are only a couple very slim red bars, presumably when I go into the parking garage at work, where there truly is no signal. Yesterday it was 24%. I have never had any other phone register more than 1 or 2%. Does the X measure the signal differently? Is it measuring LTE signal? I have a microcell at home and we have a network repeater at work which will cause it to be on 4G rather than LTE. I am at a loss. What are the rest of you seeing? Any ideas?
  2. #2  

    Default Re: Time Without a Signal

    Not sure if it is related but after one day of use my moto x stopped receiving data signal and still showed bars but I was only able to make calls and text message, no internet at all. I went to att and they popped in a new sim and it was fixed.
    Thanked by:
  3. #3  

    Default Re: Time Without a Signal

    Where you on wifi for awhile and it is just counting that wrong maybe?

Similar Threads

  1. Clock widgets not keeping time
    By mammann in forum Samsung Galaxy S4
    Replies: 8
    Last Post: 10-23-2013, 10:28 PM
  2. Replies: 5
    Last Post: 08-30-2013, 06:43 PM
  3. [FREE][App] Save Time and Money with Voxle Android App!
    By Alice Laquisha in forum Android Applications
    Replies: 2
    Last Post: 08-26-2013, 11:27 AM
  4. Flash a rom without safestrap
    By harim2000 in forum Bionic Rooting, ROMs, and Hacks
    Replies: 2
    Last Post: 08-25-2013, 03:26 PM

Posting Permissions

B