1. Adam21221's Avatar
    Ever since the update... My Bluetooth works for making phone calls.. But not for playing my music... Car says.. No media device detected.. It's a 2012 sonata... It all worked fine before the update.... I've tried all I know to do... Any help????
    01-16-2014 08:50 PM
  2. DASHAUS's Avatar
    Go into the Bluetooth settings and bake sure it's set for phone and media on your phone

    Sent from my XT1080 using Tapatalk
    01-16-2014 08:51 PM
  3. Adam21221's Avatar
    Yes. Both are checked
    01-16-2014 08:57 PM
  4. LabRat's Avatar
    Did you unpair and then pair?

    Sent from my Nexus 7 using AC Forums mobile app
    01-16-2014 09:01 PM
  5. Adam21221's Avatar
    Sure did... Even deleted phone from car.. And car from phone .. still nothing
    01-16-2014 09:02 PM
  6. phathands's Avatar
    Sure did... Even deleted phone from car.. And car from phone .. still nothing
    Any firmware updates for your car's Bluetooth?

    Sent from my DROID MAXX
    01-16-2014 09:12 PM
  7. Adam21221's Avatar
    I'm not sure... Did the dealership need to do that?
    01-16-2014 09:16 PM
  8. DASHAUS's Avatar
    I'm not sure... Did the dealership need to do that?
    Not usually

    Sent from my XT1080 using Tapatalk
    01-16-2014 10:15 PM
  9. Adam21221's Avatar
    I also noticed... It won't even play music out of the speakers.. Have to put in ear buds to hear music
    01-17-2014 05:27 AM
  10. doggy2965's Avatar
    Try resetting phone if doesn't work then do factory reset. I had same problem on Razer with switch to ICS. Reset worked

    Posted via Android Central App
    01-17-2014 06:07 AM
  11. LabRat's Avatar
    I also noticed... It won't even play music out of the speakers.. Have to put in ear buds to hear music
    You wouldn't happen to have the Text Plus app installed, do you?

    Sent from my Nexus 7 using AC Forums mobile app
    01-17-2014 06:10 AM
  12. Adam21221's Avatar
    No text plus
    01-17-2014 06:32 PM

Similar Threads

  1. Apps open when I am talking on the phone
    By Other Foot in forum Samsung Galaxy Note 3
    Replies: 5
    Last Post: 10-05-2015, 11:07 AM
  2. Nexus 5: Yet Another Signal Issue Thread
    By luke31 in forum Google Nexus 5
    Replies: 19
    Last Post: 10-03-2014, 07:15 AM
  3. Came from Windows Phone
    By HarisA1 in forum Introductions
    Replies: 17
    Last Post: 01-19-2014, 07:14 AM
  4. Sprint S3: Phone Security preventing root
    By laceylee1881 in forum Sprint Galaxy S III Rooting, ROM's, and Hack's
    Replies: 8
    Last Post: 01-17-2014, 07:47 PM
  5. My battery is not all that good
    By emscapt47 in forum Samsung Galaxy S4
    Replies: 3
    Last Post: 01-16-2014, 07:53 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD