1. redddog's Avatar
    It keeps happening to me. Any fixes. It might be the reason for my crappy battery performance since update, no?
    01-21-2014 07:58 AM
  2. drwtsn32's Avatar
    I started getting this when I switched to the ART runtime. I see no actual problems so I haven't switched back. I assume Google will put an update on the play store at some point to fix it.

    Posted via Android Central App
    01-21-2014 08:19 AM
  3. damnyankees's Avatar
    Yeah, switching back to Dalvik stops the FC.
    01-21-2014 08:55 AM
  4. doogald's Avatar
    I haven't switched to ART, so I haven't seen this. Then again, I haven't restarted since a factory reset on December 30, so I wouldn't have seen it anyway.
    01-21-2014 11:40 AM
  5. jimd1050's Avatar
    I get it every time I log into or out of "Facebook for Android" App - like "drwtsn32", I see no other problems than the dialogue box but it's annoying!
    01-22-2014 06:36 PM
  6. silverback's Avatar
    I get this on google play services and contacts. Kind of annoying. I can't see a difference in ART as of yet. Might switch back to Dalvik.

    Sent from my XT1080 using Tapatalk
    01-28-2014 10:28 PM
  7. Masheen's Avatar
    I started getting this when I switched to the ART runtime. I see no actual problems so I haven't switched back. I assume Google will put an update on the play store at some point to fix it.

    Posted via Android Central App
    +1 on this. Haven't experienced any issues although I get that same message.
    01-28-2014 10:36 PM
  8. bdlmotox's Avatar
    I've been seeing this pretty consistently since switch to ART. Just got it on a reboot.
    01-30-2014 12:02 PM
  9. doogald's Avatar
    I've been seeing this pretty consistently since switch to ART. Just got it on a reboot.
    Yes, it's a known issue with ART and the latest version of Google Play Services on Motorola KitKat phone, at least. Most people just see the error on restarting the phone. Some people see it more often.
    01-30-2014 12:24 PM

Similar Threads

  1. Moto X: Need help. Roaming on T-Mobile in Europe
    By kolyan2k in forum Moto X (2013)
    Replies: 7
    Last Post: 01-25-2014, 11:27 AM
  2. Thinking about getting a NEW DROID MAXX - QUESTIONS
    By jsm1985 in forum Motorola Droid MAXX
    Replies: 15
    Last Post: 01-23-2014, 04:09 PM
  3. Google Keep data usage
    By weksa in forum Moto X (2013)
    Replies: 6
    Last Post: 01-22-2014, 02:30 PM
  4. Unroot error (Flashing samsung logo on startup)
    By Dev_RyanJ in forum Verizon Galaxy Note 2
    Replies: 0
    Last Post: 01-21-2014, 02:07 AM
  5. Slow download speed on both wi-fi and data?
    By jgrand17 in forum AT&T Samsung Galaxy Note 3
    Replies: 2
    Last Post: 01-20-2014, 11:43 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD