1. grn4frk's Avatar
    So my brother has a MAXX (I have an X) and he received the update that was released today. After the update, he's having some problems with some file management servers for his work. I looked at his status and it says this. On 4G or WiFi, the phone claims to not have data access (regular internet still works fine) and it says install deferred although clearly it updated since it has the white icons. Does anyone have any ideas as what to do? He doesn't wanna do a factory reset although he will if he has to but I'm not sure if that's a good idea since the update isnt fully installed?

    Thanks guys for any help

    Posted via Android Central App - Moto X
    Attached Thumbnails update problems-31756.jpg   update problems-31757.jpg  
    05-16-2014 09:45 PM
  2. B. Diddy's Avatar
    After system updates, it can be helpful to wipe the system cache partition, which won't erase any personal data: https://motorola-global-portal.custh...,8697/kw/cache
    05-16-2014 09:59 PM
  3. along 110612's Avatar
    I had the same problem on my DROID mini
    05-17-2014 08:58 AM
  4. along 110612's Avatar
    I tried this but it didn't work. Any other suggestions?

    Posted via Android Central App
    Attached Thumbnails update problems-38804.jpg   update problems-38805.jpg  
    05-17-2014 09:14 AM
  5. doogald's Avatar
    There really seems to be a problem with Moto's servers - at least I think that's what it is. Keep deferring the update; hopefully it's back up and running on Monday. I let my phone update when I got the notification that it was ready last night and all went well.

    One last thing to try is to wipe the cache partition (this will not lose any data or apps, but the update gets downloaded to cache, so this should wipe any incomplete download.) See https://motorola-global-portal.custh...,8697/kw/cache
    05-17-2014 10:21 AM
  6. grn4frk's Avatar
    Tried wiping the cache still no dice. However we just noticed this ..at loss of what to do. Does anyone think a factory reset will help?

    Posted via Android Central App - Moto X
    Attached Thumbnails update problems-31767.jpg  
    05-17-2014 05:48 PM
  7. Carlos Thwaites's Avatar
    im having the exact problem with my moto g so it must be the servers because theres other moto uses of several diffrent moto devices that have this issue

    Posted via Android Central App
    Attached Thumbnails update problems-screenshot_2014-05-17-19-01-40.jpg  
    05-17-2014 06:09 PM
  8. Umass021's Avatar
    I had the same issue. Waited and tried it later and it worked.

    Sent from my XT1080 using AC Forums mobile app
    05-17-2014 06:31 PM
  9. Carlos Thwaites's Avatar
    ive had this for the last 2 days hope it sorts out soon

    Posted via Android Central App
    05-17-2014 06:51 PM
  10. Umass021's Avatar
    I shut my phone off and on a few times and it worked.

    Sent from my XT1080 using AC Forums mobile app
    05-17-2014 11:55 PM
  11. Carlos Thwaites's Avatar
    they have sorted it now

    Posted via Android Central App
    Attached Thumbnails update problems-screenshot_2014-05-18-12-48-55.jpg  
    05-18-2014 06:49 AM
  12. Hgouck's Avatar
    they have sorted it now

    Posted via Android Central App
    Not sure what phone you are on but I don't believe the Droid Max has 4.4.2 available OTA

    Posted using my thumbs
    05-18-2014 12:48 PM
  13. copywrite's Avatar
    they have sorted it now

    Posted via Android Central App
    Yea, what phone is that?
    05-18-2014 01:13 PM
  14. B. Diddy's Avatar
    I suspect it's a Razr Maxx HD, which I think is getting KItKat.
    05-18-2014 01:23 PM
  15. copywrite's Avatar
    Oh nevermind, he says earlier in the thread he has a Moto G.
    05-18-2014 01:33 PM
  16. nanjil's Avatar
    i updated to kitkat. There are a lot of things which are not working properly
    1. my phone signal strength is always week
    2. google app mytracks keeps on losing gps signal ; it used to work reliably for years , now it is broken with kitkat
    05-19-2014 12:50 PM

Similar Threads

  1. Sense 6 update up for HTC One M7 Tmo available
    By Jjeune in forum T-Mobile HTC One
    Replies: 15
    Last Post: 06-10-2014, 04:55 AM
  2. Replies: 7
    Last Post: 05-21-2014, 07:59 AM
  3. Samsung Galaxy Tab 2 10.1 New Charger Problem!
    By Jellal in forum General Help and How To
    Replies: 17
    Last Post: 05-20-2014, 12:10 AM
  4. Replies: 13
    Last Post: 05-18-2014, 02:48 PM
  5. kyocera rise c5155 stuck saying "android is updating..."
    By Bimps1002 in forum Android 4.0 Ice Cream Sandwich
    Replies: 0
    Last Post: 05-16-2014, 07:41 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD