Results 1 to 4 of 4
  1. Thread Author  Thread Author    #1  

    Default RSD Lite Vista problem

    OK, I've been working on this for a few hours now.

    I've run RSD Lite in XP compatibility, as Administrator, with the SPR file in the root directory of C:\, in a directory I made up on C:\ and in the download directory.

    I know it's connected in USB transfer mode. It shows the following in device properties

    IMEI/ESN/MEID: N / A
    Technology: N / A
    Software Version: N / A
    Flex Version: N / A
    Bootloader Version: v0x002C6C
    DRM Version: N / A
    AP Die ID: 1db000061f680304000000000400
    BP Die ID: 0000000000000000000000000000
    AP Public ID: ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
    BP Public ID: 0000000000000000000000000000000000000000

    And the following in file properties:

    Filename: SPRecovery_ESE81.sbf
    Creation Date: 06/07/2010 21:44:19
    File size: 6345657
    RAM DL Version: N / A
    Bootloader Version: N / A
    Platform: CDMA OMAP
    HAB Type: Signed Production

    And it shows this on the port list window:

    SE Flash OMAP3430 MI USB N/A connected...

    The moment I hit start, it says this:

    Failed flashing process Failed flashing process (0x7100); phone connected.

    The info on the device properties all switch to N/A:

    EMEI/ESN: N / A
    Technology: N / A
    Software Version: N / A
    Flex Version: N / A
    Boot Version: N / A
    DRM Version: N / A

    The file properties remain unchanged.

    I have no fricking idea what to do, but I'm dead stopped at this point.

    Suggestions?
    ☆ ★ | ROM | [JellyBean][4.3] BeanStalk Build 4.3.1001 - [04 OCT] |★ ☆



  2. #2  

    Default

    Do you have the proper drivers? 64-bit vs 32-bit.
    The Pipester has spoken.

    Nexus 5 (Rooted/Xposed/GravityBox)
    Nexus 7 (Stock)
  3. Thread Author  Thread Author    #3  

    Default

    System says "32 bit operating system"

    Downloaded and opened USB_Drivers_32-bit_4.2.0.zip
    ☆ ★ | ROM | [JellyBean][4.3] BeanStalk Build 4.3.1001 - [04 OCT] |★ ☆



  4. #4  

    Default

    I can't get the driver to install it claims that my Program Files has an invalid character

Posting Permissions

B